ایران یکی از قربانیان جدی تروریسم است

Ghazanfarabadi864384

رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر حمایت غرب از عاملان جنایت‌های تروریستی علیه مردم ایران، گفت که ایران یکی از قربانیان جدی تروریسم است.

به گزارش هابیلیان، «موسی غضنفرآبادی»، رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با میزان، ضمن اشاره به روز مبارزه با تروریسم و شهادت مظلومانه شهیدان رجایی و باهنر، گفت: حمایت غرب از منافقین دلیل تداوم فعالیت‌ این گروهک تروریستی علیه مردم ایران است.

رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: یکی از قربانیان جدی تروریسم مردم ایران هستند؛ اما این موضوع مورد توجه سازمان‌های بین المللی و کشورهای مدعی به اصطلاح مبارز علیه تروریسم قرار نمی‌گیرد؛ چراکه عاملان جنایت‌های تروریستی مورد حمایت مالی و اطلاعاتی آن‌ها هستند.

«غضنفرآبادی»، همچنین با اشاره به جنایت‌های متعدد گروهک تروریستی منافقین علیه مردم و کشور ایران و تداوم حمایت غربی‌ها از این گروهک تروریستی، بیان کرد: غربی‌ها اعتقادی به مبارزه با تروریسم ندارند و از منافقین به عنوان ابزاری علیه مردم ایران سوءاستفاده می‌کنند؛ مبارزه با تروریسم برای غربی‌ها جدی نیست؛ چگونه می‌توان از قاتلانی که دستشان به خون هزاران نفر از مردم ایران آلوده است، حمایت کرد و همزمان مدعی مبارزه با تروریسم شد؟

«غضنفرآبادی» در ادامه گفت: کشورهای غربی به عنوان حامیان عاملان جنایت‌های تروریستی علیه مردم ایران، فلسطین، … تنها موقعی سکوت خود را می‌شکنند که منافعشان بر اثر اقدامات تروریستی به خطر بیفتد.

به گفته وی، تروریسم حربه ای در دست کشورهای غربی است و مبارزه آن‌ها با تروریسم واقعیت ندارد؛ در واقع آن‌ها پشت این دروغ خود را پنهان می‌کنند تا به اهدافشان برسند.

رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی، در پایان با بیان اینکه اگر ادعاهای کشورهای غربی در زمینه مبارزه با تروریسم درست بود، ما می‌بایست امروز شاهد محاکمه عاملان تروریسم علیه مردم ایران، فلسطین، یمن و .. بودیم، گفت: تروریست‎ها اکنون در کنار غربی‌ها جا خوش کرده و از حمایت غربی‌ها بهره مند هستند.


مطالب پربازدید سایت

امام جمعه یاسوج در خطبه‌های نماز جمعه این هفته

عملیات مرصاد فرمول ابدی شکست استکبار است

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

سخنگوی وزارت امور خارجه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

اروپا از حقوق بشر می‌گوید، اما جنایات علیه ایران را محکوم نمی‌کند

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

روابط عمومی ارتش پاکستان (ISPR) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد:

۲۷ کشته در حمله مرگبار تروریستی به مقر امنیتی در پاکستان

بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد

گروهک تروریستی منافقین همواره ستون پنجم دشمنان قسم خورده ایران و ایرانی عمل کرده است

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

جدیدترین مطالب

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد

گروهک تروریستی منافقین همواره ستون پنجم دشمنان قسم خورده ایران و ایرانی عمل کرده است

مطالب پربازدید بخش خبر

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان با آیت‌الله العظمی جوادی آملی

غرب ترور و تروریسم را به سلیقۀ خود تعریف می‌کند

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور

مراسم بزرگداشت نخستین استاندار شهید ترور کشور در گیلان برگزار شد

با آتش رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهدا علیه السلام

تیم پنج نفره گروهک تروریستی دمکرات متلاشی شد

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان