كشف ادوات نظامی و دوربین های دید در شب

Geytمسئولین محلی در استان دیالی عراق خبر دادند مرحله ششم اخراج عناصر گروهک تروریستی منافقین از پادگان اشغالی اشرف با خروج 400 تن از این عناصر، روز گذشته پایان یافت.

به گزارش سرویس بین الملل هابيليان (خانواده شهدای ترور کشور)، عدی خدران فرماندار خالص اعلام کرد تمامی مراحل جابجایی انجام شده است و 27 دستگاه اتوبوس و 30 کامیون و 7 آمبولانس انتقال این عناصر و وسایل آنان را به اردوگاه الحریه در نزدیکی بغداد برعهده داشته است.

نمایندگان سازمان ملل نیز روز گذشته به عنوان ناظر اجرای این عملیات حضور داشتند.

وزارت كشور عراق نیز با صدور بیانیه ای اعلام کرد دو یا سه گروه باقیمانده دیگر نیز به زودی به نزدیکی بغداد منتقل خواهند شد.

از سوی دیگر سرلشکر جمیل الشمری رئیس پلیس استان دیالی اعلام کرد طی بازرسی های صورت گرفته، لوازم و تجهیزات نظامی در داخل وسایل اعضای این گروه کشف گردیده است.

الشمری گفت: تعدادی جلیقه ضد گلوله، پوتین های نظامی و 3 دستگاه دوربین دید در شب از داخل چمدان های لباس های زنانه اعضای گروهک منافقین کشف و ضبط گردید.

گفتنی روز گذشته و در جریان عملیات بازرسی پلیس عراق از افراد اخراج شده در مرحله ششم، درگیری شدیدی میان دو طرف به وقوع می پیوندد و عناصر گروهک منافقین با باتوم و چاقو اقدام به یورش علیه نیروهای امنیتی عراق می کنند.

منافقین 26 سال است که به دعوت دیکتاتور معدوم عراق در این کشور حضور دارند.


مطالب پربازدید سایت

جدیدترین مطالب

یک منبع امنیتی در استان الانبار خبر داد

متلاشی شدن یک هسته تروریستی خطرناک در غرب عراق

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت بیست‌وهشتمین سالروز

گرامی باد یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به سرکنسولگری ایران در مزار شریف

مرصاد، درسی است که باید بار‌ها خواند

مرصاد؛ عملیاتی که باید ادامه داشته باشد!

از طبس تا امروز؛ ورود آسان نیست، ماندن دشوارتر است

۳ عملیات، ۳ میدان و شکست محاسبات نظامی دشمن در عمق خاک ایران

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

مطالب پربازدید بخش خبر

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت بیست‌وهشتمین سالروز

گرامی باد یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به سرکنسولگری ایران در مزار شریف

یک منبع امنیتی در استان الانبار خبر داد

متلاشی شدن یک هسته تروریستی خطرناک در غرب عراق

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان