ايران بزرگترين قرباني تروريسم اسراييلي - آمريكايي است

هنوز مردم لباس سياه‌شان را از ترور دانشمندان هسته‌يي كه توسط اسراييلي‌ها ترور شده‌اند بيرون نياورده‌اند كه چنين اتهاماتي را متوجه جمهوري اسلامي ايران مي‌كنند

Sarvari

يك عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس تاكيد كرد: آمريكايي‌ها و رژيم صهيونيستي به جاي اقدامات بدون مبنا، به بررسي عملكرد خود بپردازند كه تا چه اندازه منفور دنيا هستند.

پرويز سروري در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در خصوص اتهام رژيم صهيونيستي مبني بر دست داشتن ايران در انفجار سفارت اين رژيم در هند گفت: در اين زمينه مسبوق به سابقه هستيم، زيرا هر اقدامي كه عليه منافع آمريكا و اسراييل صورت مي‌گيرد، بلادرنگ آمريكايي‌ها و اسراييلي‌ها انگشت اشاره‌شان را به طرف ايران مي‌گيرند.

وي افزود: در حالي كه ايران طي 33 سال نشان داده كه با ترور و تروريسم هيچ رابطه‌اي ندارد و اساسا از نظر اعتقادي اين كار را درست نمي‌داند و بهتر است عنوان شود كه ايران بزرگترين قرباني تروريسم آن هم ازنوع اسراييلي - آمريكايي است.

نماينده‌ي مردم تهران در مجلس خاطرنشان كرد: هنوز مردم لباس سياه‌شان را از ترور دانشمندان هسته‌يي كه توسط اسراييلي‌ها ترور شده‌اند بيرون نياورده‌اند كه چنين اتهاماتي را متوجه جمهوري اسلامي ايران مي‌كنند.

اين عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در ادامه اظهار داشت: به نظرم آمريكايي‌ها و اسراييلي‌ها به جاي اين اقدامات بدون مبنا بهتر است كه به خودشان بيايند و ببينند چقدر امروز به علت عملكرد غلط‌شان منفور دنيا هستند.

وي با بيان اين‌كه تمام ملت‌هاي دنيا از خبر شنيدن ضربه زدن به منافع آمريكا و اسراييل خشنود مي‌شوند، تصريح كرد: آمريكايي‌ها و اسراييلي‌ها بايد به اين نكته فكر كنند، چرا در همه جاي دنيا بايد در گاردهاي آهنين زندگي كنند و با كوچكترين برداشته شدن اين حفاظت‌هاي سنگين مورد حمله مردم قرار گيرند، اين نكته‌اي است كه آمريكايي‌ها و اسراييلي‌ها به علت عدم بررسي آن دائما دچار لطمات و ضربات از طرف ملت‌ها مي‌شوند.

سروري تاكيد كرد: امروز آمريكايي‌ها به علت سياست‌هاي غلط‌شان عليه ملت‌ها در هر نقطه‌اي هدف ملت‌ها هستند و حتي مشاهده مي‌شود كه رييس جمهور آمريكا در هر جايي كه وارد مي‌شود، مردم با شور و شعف با تخم‌مرغ و كفش به استقبال آنها مي‌روند.


مطالب پربازدید سایت

امام جمعه یاسوج در خطبه‌های نماز جمعه این هفته

عملیات مرصاد فرمول ابدی شکست استکبار است

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

سخنگوی وزارت امور خارجه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

اروپا از حقوق بشر می‌گوید، اما جنایات علیه ایران را محکوم نمی‌کند

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

روابط عمومی ارتش پاکستان (ISPR) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد:

۲۷ کشته در حمله مرگبار تروریستی به مقر امنیتی در پاکستان

بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد

گروهک تروریستی منافقین همواره ستون پنجم دشمنان قسم خورده ایران و ایرانی عمل کرده است

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

جدیدترین مطالب

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد

گروهک تروریستی منافقین همواره ستون پنجم دشمنان قسم خورده ایران و ایرانی عمل کرده است

مطالب پربازدید بخش خبر

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان با آیت‌الله العظمی جوادی آملی

غرب ترور و تروریسم را به سلیقۀ خود تعریف می‌کند

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور

مراسم بزرگداشت نخستین استاندار شهید ترور کشور در گیلان برگزار شد

با آتش رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهدا علیه السلام

تیم پنج نفره گروهک تروریستی دمکرات متلاشی شد

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان