اولویتهای دولت عراق برای اخراج تروریستها (2)

با برچیده شدن بساط منافقین از عراق توسط ملت و دولت این کشور پایگاه اصلی تروریستها در عراق و تا حدی در منطقه، نابود می شود و در واقع گامی مهم در جهت ایجاد امنیت در کشور عراق برداشته خواهد شد

Aragh 02

در مقاله قبلی به بررسی دو مورد از اولویت های اصلی دولت عراقدر اخراج منافقین، که این کشور را ملزم به اخراج آنها می نماید پرداختیم و به نوعی با بررسی اوضاع سیاسی حال حاضر عراق و دخالت کشور های غربی در امور سیاسی و امنیتی این کشور که مثال واضح آن حضور نظامیان اشغالگر آمریکایی در عراق است، اثبات نمودیم که اخراج منافقین از خاک این کشور که مطالبه ملت عراق از دولت این کشور نیز می باشد نشان دهنده اعمال حاکمیت مستقل عراق و پایان دخالت های نظامی و سیاسی ایالات متحده در این کشور است.

همچنین به لحاظ حقوقی در خصوص غصب زمین اشرف (پادگان تحت اشغال منافقین) نیز مبنی بر حق دولت و ملت عراق بر باز پس گیری آن و منابعش سخن گفتیم. در ادامه قصد داریم به چهار اولویت دیگر در همین زمینه بپردازیم و لزوم پیگیری قاطع دولت عراق را در موضوع اخراج بی قید و شرط منافقین در زمان بندی از پیش تعیین شده، از جهاتی دیگر مورد بررسی قرار دهیم.

 

اولویت سوم: منافقین، مادر گروهک های تروریست در عراق

 

هر چند در زمان حکومت صدام، دیکتاتور پیشین عراق، در این کشور، اوضاع معیشتی و امنیتی مردم عراق بسیار آشفته و تاسف بار بود و صدام به جای اینکه به اوضاع اقتصادی کشورش بپردازد درآمدها را برای حمایت از گروهک های تروریست –مانند منافقین- به کار می گرفت اما پس از حضور نظامی آمریکا در خاک عراق، این کشور به صورت آشفته تر و واضح به محلی برای تاخت و تاز و فعالیت تروریست ها تبدیل شد و لطمات جبران ناپذیری را بر ملت مظلوم عراق وارد کرد. گروهک هایی که به لطف حمایت های مالی غرب و به خصوص آمریکا پیش از این نیز در منطقه فعالیت می کردند و جسته و گریخته به انجام عملیات تروریستی با رویکرد ناامن سازی منطقه می پرداختند، به یکباره عراق را پایگاه مناسبی برای فعالیت عیان خود دیدند.

در این میان گروهک تروریستی منافقین که از مدتها قبل و به لطف حمایت صدام دیکتاتور پیشین عراق در این کشور صاحب پایگاه و تسلیحات و امکانات شده بود و همچنین در نتیجه سالها فعالیت تشکیلاتی و تروریستی به اطلاعات زیادی دست یافته بود و بر منطقه نیز اشراف کامل داشت برای دیگر گروهک های تروریست تبدیل به یک منشاء و محور شد.

گزارش وزارت امور خارجه آمریکا از وضعیت منافقین در عراق که حاکی از اقدامات این گروهک برای آموزش دختران و پسران جوان و همچنین اعضای القاعده برای انجام عملیات های تروریستی و انتحاری بود فقط نمونه ای است از این واقعیت که منافقین را می توان به عنوان ریشه و مرکز تروریسم در عراق نامید. حمایت های اطلاعاتی و نظامی، هم در حوزه آموزشی و هم در حوزه تامین تسلیحات یکی دیگر از این فعالیت های ضد بشری منافقین در منطقه و به خصوص عراق است.

البته بررسی دقیق تر موضوع ارتباط منافقین با گروهک های تروریست نشان می دهد که حمایت های منافقین نه تنها در عراق بلکه در سطح منطقه نیز شامل این گروهک ها و فرقه های تروریست می شود؛ به عنوان مثال می توان به حمایت اطلاعاتی و آموزشی منافقین از گروهک تروریست جندالشیطان (جندالله) اشاره کرد که در شرق ایران فعالیت می کند و اعتراف به این همکاری را می توان در سایت ها و رسانه های وابسته به جند الشیطان مشاهده نمود که از زبان سرکرده معدوم آنها یعنی عبدالمالک ریگی بارها و بارها ابراز شد.

پس می توان نتیجه گرفت که با برچیده شدن بساط منافقین از عراق توسط ملت و دولت این کشور پایگاه اصلی تروریستها در عراق و تا حدی در منطقه، نابود می شود و در واقع گامی مهم در جهت ایجاد امنیت در کشور عراق برداشته خواهد شد.

 

اولویت چهارم: دخالت منافقین در امور سیاسی عراق

 

یکی دیگر از موارد مزاحمت های منافقین در عراق، جریان سازی و تحرکات سیاسی در این کشور است و این گروهک تروریستی که خون هزاران شهید مظلوم عراقی را به گردن دارد به دلیل عدم برخورد قاطع و قانونی، و احساس امنیتی که از حضور آمریکاییها در عراق می کند نه تنها حاضر به ترک خاک این کشور و پادگان غصبی اشرف نیست بلکه برای بهبود اوضاع خود، در امور سیاسی این کشور نیز دخالت می کند!.

این گروهک تروریست که در طول تاریخ ثابت کرده زبانی غیر از زور و ترور را نمی فهمد امروز قصد دارد با بهره گیری از همان روشهای غیر قانونی و غیر اخلاقی خود و پرداخت رشوه های کلان به برخی از جریانات سیاسی و بعضی سیاستمداران فاسد عراقی، ضمن دخالت در امور داخلی این کشور وضعیت خود را بهبود بخشیده و فرصت بیشتری را برای ماندن در عراق و فعالیت کسب کند.

سعی در تخریب چهره و ترور شخصیت سیاست مداران و مسئولان دولتی منتخب مردمی در عراق نظیر نوری المالکی و جلال طالبانی که مخالف حضور و فعالیت تروریستها از جمله گروهک منافقین در این کشور هستند از نمونه های این دخالت هاست.

حمایت حزب بعث و اعضای آن از این گروهک تروریست و حمایت بالعکس این گروهک از این حزب و اعضای آن برای دستیابی به حاکمیت عراق هم نمونه ای دیگر از دخالت های غیر قانونی این تروریستهاست که سعی دارند از طرق نامشروع حضور غیر قانونی خود را در عراق تداوم ببخشند.

 

اولویت پنجم: مجازات منافقین؛ التیام خاطر خانواده های شهدای عراق

 

از همان ابتدای ورود منافقین به عراق آنها تبدیل به مزدورانی شدندکه برای خوش آمد صدام دست به هر اقدامی میزدند. جنایتهای پیدا وپنهان صورت گرفته توسط منافقین برعلیه ملت عراق از شمارش خارج شده ولی به عنوان نمونه میتوان به کشتار بیرحمانه کردها و ترکمنهای عراقی در سال 1370 درجهت حمایت ازصدام، مشارکت درسرکوب انتفاضه شیعیان درسال 1991 درجنوب عراق، کشتار سربازان عراقی بازگشته ازاشغال کویت، رشوه 37 میلیون بشکه ای نفت ازصدام در پرونده نفت دربرابر غذای سازمان ملل که منجر به مرگ نیم میلیون عراقی از گرسنگی وکمبود دارو و غذا شد، توزیع مواد مخدر در استان دیالی بین جوانان به طور رایگان و دهها سند جنایت دیگر اشاره کرد.Kordkoshi 1

پس از سقوط صدام اگر چه به نظر می رسید که جنایتهای منافقین که دیگر پشتوانه خود را از دست داده بودند پایان یافته، اما این گونه نبود و فقط شیوه انجام جنایتهای این گروهک تغییر کرده بود. عملیات های تروریستی که منافقین برای خدمت به نیروهای آمریکایی اجرا می کردند از یک طرف و آموزش نیروهای تروریست القاعده (به گزارش وزارت امور خارجه آمریکا) که بعداً عملیات های تروریستی و انتحاری خود را در همان خاک عراق به انجام میرساندند از سوی دیگر موجب شد که ملت عراق، پس از سقوط صدام نیز تاوان جنایتهای منافقین را پرداخت کنند.

امروز خانواده های شهدای مظلوم عراقی که بی گناه، قربانی خشونت های این گروهک تروریست و مزدور شده اند برای التیام خاطر داغی که از فقدان عزیزانشان بر دل دارند در حداقل تقاضایشان محاکمه این جنایتکاران را خواستارند. خانواده هایی که به سبب حضور و فعالیت این گروهک تروریست در عراق عزیزان خود را از دست داده اند و در طول سالهای حضور صدام و پس از آن برای روزی که انتقام خون عزیزانشان را از این جنایتکاران بگیرند صبر کردند.

دولت کنونی عراق که برخاسته از رای اکثریت مردم عراق است این وظیفه را بر گردن دارد تا مانند اکثر کشورها با تشکیل دادگاه هایی به جرائم صورت گرفته توسط این گروهک تروریست رسیدگی کند و از حق طبیعی ملت خود دفاع نماید. به نوعی می توان گفت که حق ملت عراق در قبال محاکمه و اخراج منافقین، حقی است که به هیچ عنوان نمی توان از آن گذشت و دولت عراق نیز در قبال این حق مسئولیتی خطیر به گردن دارد.

 

اولویتهای دولت عراق برای اخراج تروریستها (1)


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31