انتخابات بازهم منافقین را روسیاه کرد

Entekhabatانتخابات در جمهوری اسلامی همواره از هیجان چه در داخل و چه در خارج مرزهای ایران برخوردار بوده است. موقعیت جمهوری اسلامی در منطقه مهم خاورمیانه و نقش بی بدیل آن در تحولات منطقه و جهان و نوع نظام حاکم برآن، این کشور را دارای ویژگی های مهمی کرده که تحولات آن همواره مورد توجه دوستان و دشمنان بوده است.

انتخابات ریاست جمهوری یازدهم نیز با توجه به اینکه اولین انتخابات ریاست جمهوری پس از بیداری اسلامی در منطقه بوده و نقش ایران در مدیریت این تحولات غیرقابل چشم پوشی است و همچنین با توجه به پایان مدیریت هشت ساله دولت های نهم و دهم و تغیییر مدیریت کشور از اهمیت ویژه ای برخوردار بود.

جریان های ضد انقلاب و از جمله گروهک تروریستی منافقین از ابتدای شروع فرآیند انتخابات چه پیش از ثبت نام کاندیدا و چه پس از ثبت نام و چه پس از اعلام اسامی کاندیداها و شروع فرآیند تبلیغات، مشابه عملکرد گذشته خود با نمایشی خواندن انتخابات و با توهم داشتن پایگاه مردمی در جمهوری اسلامی سعی بر جلوگیری از مشارکت مردم را داشتند.

تبلیغات منطقی و رقابتی کاندیداها ریاست جمهوری با سلایق و تفکرات متفاوت که همگی ذیل چتر جمهوری اسلامی تعریف شده است و در نهایت برگزاری انتخابات در بیست و چهارم خرداد ماه و مشارکت بی نظیر73 درصدی مردم در آن و انتخابات منتخب مردم در فضایی عقلانی و دوستانه، همگی برگ زرین دیگری در کارنامه جمهوری اسلامی بود.

پس از انتخاب منتخب مردم جناب حجت السلام و المسلمین دکتر روحانی و تقدیم تبریک دیگر رقبا و سایر مسئولین، سبب فرو آوردن سر تعظیم تمامی دوستان و دشمانان این کشور شد. سیل پیام های تبریک از سوی مقامات و رؤسای کشور ها از اروپا تا آسیا و کشورهای عربی و همسایگان، نشان داد برخلاف تمامی ادعاهای صورت گرفته از سوی مخالفین، نظام جمهوری اسلامی مشروعیتی خدشه ناپذیر و مقبولیتی بی بدیل در میان مردم ایران دارد به گونه ای که حتی شیمون پرز رئیس رژیم صهیونیستی نیز استقبال مردم از انتخابات را چشمگیر خواند.

در این میان گروهک های معاند و مدعی از جمله گروهک تروریستی منافقین باید بیاندیشند که با توجه به این استقبال مردم و شگفتی جهان از این انتخابات ادعای آنها مبنی بر تزلزل پایه های جمهوری اسلامی محلی از اعراب دارد. این گروهک تروریستی همواره مدعی نمایشی بودن انتخابات را داشته و با دوره گردی سرانش در کشور های مختلف سعی بر مشروعیت بخشی به فعالیت های تروریستی خود را داشته و در تلاش است با وعده های مقطعی از برخی مسئولین دست چندمی کشورهای غربی فشارها را بر جمهوری اسلامی مضاعف کند. اما امروز شاهد است که مسئولین همین کشورهایی که به حمایت آنها دل خوش کرده اند، برای ملت ایران و منتخب آنان پیام تبریک ارسال می کنند و خواهان افزایش بیش از پیش سطح روابط می شوند.

در این میان این گروهک تروریستی برای نشان دادن مقبولیت خود با شرکت برنامه ریزی شده در برخی نظرسنجی های اینترنتی سعی بر اثبات مقبولیت خود داشته که حتی در آنها نیز اقبالی نداشته است. به عنوان مثال پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، یک سایت که مدیریت آن به عهده یک کارشناس روسی است، طی یک نظرسنجی اینترنتی درصدد تعیین اقبال مردم به کاندیداهای ریاست جمهوری و برخی کاندیدهای خود ساخته بود که در میان آنها مریم رجوی؛ رئیس جمهور خودخوانده گروهک منافقین نیز قرار داشت، که علیرغم فضاسازی شدید رسانه ای توسط این گروهک برای ترغیب هواداران خود در تمام دنیا به شرکت در این نظرسنجی، خانم تروریست کمتر از یک درصد آرا را کسب کرد که با توجه به شرکت پنج هزار نفر در این نظرسنجی، نشان داد با تمام ادعای این گروهک در داشتن هزاران هوادار در دنیا و ایران، حتی پنجاه نفر هم به آنها اقبال نشان نداده اند.

گروهک های معاند و تروریستی باید در نظر داشته باشند که اگر می خواهند حتی در قد و قامت یک جریان اپوزیسون علیه جمهوری اسلامی فعالیت کنند می بایست به قواعد بازی سیاست آشنا باشند و تلاش برای فعالیت های مذبذبانه نه تنها آنها را به توفیقی نمی رساند بلکه عاقبت آنها را که قرارگیری در زباله دان تاریخ است تسریع می بخشد.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31