الگوی واقعی مبارزه با تروریسم

Ghadiri

  1. اسناد محرمانه منتشر شده توسط سایت ویکی‌لیکس و همچنین اظهارات «ادوارد اسنودن»، افشاگر مسائل امنیتی آمریکا نشان می‌دهد پدیده تروریسم که نماد فعلی و شاخص آن داعش است، تحت حمایت آمریکا، انگلستان و رژیم صهیونیستی شکل گرفته و توسط این کشورها ایجاد شده‌اند. «هیلاری کلینتون» که این روزها در مصاف انتخاباتی خود شعار مبارزه با داعش را سر می‌‌دهد، یکی از چهره‌هایی که است که در ریشه دواندن و تقویت تروریسم در منطقه و جهان نقش به‌سزایی داشته است. این در حالی است که «دونالد ترامپ»، در یکی از سخنرانی‌های خود از هزینه 6 میلیاردی آمریکا برای ایجاد داعش پرده برداشت و از سوی دیگر، عملکرد فعلی غرب - برخلاف ادعای پرطمطراق مبارزه با تروریسم – ثابت می‌کند گروه‌های تروریستی از جمله داعش، مورد حمایت آمریکا و متحدانش هستند و از سوی آنان تجهیز می‌شوند.
  2. از آنجا که اقدامات تروریست‌ها مانند عملیات‌های انتحاری بر اساس اعتقاداتشان انجام می‌شود، لذا گاهی عملیات‌های تروریستی، خارج از چارچوب تعیین شده اتفاق می‌افتند که بمب‌گذاری‌ها و انفجارهای پاریس، یکی از آنهاست. اگر شاهدیم که غربی‌ها، در برابر این گروه‌ها مخالفت می‌کنند در واقع با آن بخشی از اقدامات تروریست‌ها مخالف‌اند که از کنترل ‌آن‌ها خارج شده و در پایتخت‌ها و شهرهای اروپایی رخ می‌دهد؛ وگرنه آنها با اصل تروریسم و عملکرد جنایت‌کارانه تروریست‌ها علیه مسلمانان نه تنها مخالفتی ندارند بلکه مایل به تقویت و حفظ آنان هستند. سکوت آمریکا و اروپا در برابر انفجارهای الکراده بغداد و ضاحیه بیروت، گواه روشنی بر استانداردهای دوگانه غرب در این‌باره به شمار می‌آید و تصویر روشنی از استفاده ابزاری‌ آنان از تروریسم به دست می‌دهد.
  3. حمایت از تروریسم در قاموس آمریکایی‌ها، تنها به داعش و جبهه‌النصره اختصاص ندارد. در گذشته‌ای نه چندان دور ما شاهد حمایت آمریکا و ارتجاع عرب از گروهک‌ ریگی بودیم که نه تنها از جنایات آن‌ها در دوران فتنه پشتیبانی رسانه‌ای، اطلاعاتی و مالی می‌کردند بلکه از سرکرده این گروه خواسته بودند که عملیات‌های خود را به قلب کشور و پایتخت ایران، گسترش دهند.

پدرخوانده و حامی تروریست‌های القاعده و طالبان نیز همان کشورهایی هستند که در حال حاضر به پشتیبانی تروریست‌های سوریه و عراق مشغول‌اند. در حقیقت جنگجویان القاعده و شخص «بن لادن»، تعلیم‌دیدگان سازمان جاسوسی سیا بودند تا با ارتش سرخ شوروی سابق بجنگند و هنگامی‌که آمریکا پس از خروج شوروی قصد داشت در افغانستان مستقر شود، القاعده مواضع ضدآمریکایی را هم در پیش گرفت. همین امر باعث شد القاعده تا پیش از ظهور داعش، یکی از تهدیدات اصلی غرب و آمریکا به حساب آید.

  1. آمریکایی‌ها علاوه بر حمایت بی‌پرده و آشکار از سبعیت تروریست‌ها، برای پیشبرد هژمونی و تحمیل ساختار استکباری خود به ابزار دیگری به نام «تروریسم فریبکارانه» متوسل شده‌ است که تشکیل گروه «گلادیاتورها»، یکی از این دست اقدامات آنهاست. «گلادیاتورها»، یک گروه سری سازمان‌دهی شده توسط سازمان سیا است که وظیفه انجام ترور در کشورهای مخالف آمریکا و مقصر جلوه دادن حکومت‌های محلی را بر عهده دارد. ترور ندا آقا سلطان در ایران و چهره‌های برجسته کمونیسم در دوران جنگ سرد نمونه‌هایی از ترورهای گلادیاتورهاست. بنابراین، ادعای غرب در خصوص مبارزه با تروریسم، صرفاً یک ادعای پوچ و تبلیغاتی است و یکی از راهبردهای کلیدی آمریکا در همه زمینه‌ها به شمار می‌آید.
  2. با وجود چتر گسترده حمایتی از تروریسم و تروریست‌ها، خوشبختانه این توطئه‌ها در سوریه و عراق، رو به شکست است. حلب و موصل اکنون در محاصره قرار دارند و آمریکایی‌ها بسیار نگران هستند که مزدوران آنان در این دو کشور منهزم شوند. لذا کاخ سفید برای جلوگیری از نابودی آن‌ها به هر ترفندی متوسل می‌شود که یکی از آن‌ها درخواست برای برقراری آتش‌بس و اظهار نگرانی برای جان غیرنظامیان است اما در عین حال، ادعای مبارزه با داعش را مطرح می‌کنند؛ در حالی که به اثبات رسیده در موارد متعددی به‌جای حمله به مواضع داعش، نیروهای ارتش سوریه را بمباران کرده و یا برای تروریست‌ها سلاح بارریزی کرده‌اند اما جالب اینجاست که همیشه ادعا می‌کنند این بمباران‌ها و بارریزی‌ها به‌اشتباه رخ داده است !
  3. دولت جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از مبارزان و مخالفان واقعی تروریسم موفق شد تا مانع سقوط دولت سوریه به دست تروریست‌ها شود و مشخصاً نقشه آمریکا، انگلیس، رژیم صهیونیستی، ترکیه، اردن، قطر و عربستان را با بن‌بست مواجه کند. پیروزی‌های اخیر در موصل و حلب که مقدمه پیروزی‌هایی بزرگتر و کامل‌تری هم هست، در حقیقت روند مواجهه واقعی با تروریسم - در مقابل مخالفت دروغین غرب در مبارزه با تروریسم- را متحول کرده و قدرت نظام جمهوری اسلامی ایران را نیز به رخ کشیده است. خوشبختانه روسیه هم در این میان، متوجه اغراض غرب در سوریه شده و در موارد متعددی، سیر شکست تروریست‌ها را تسریع کرده است.

در مواردی روس‌ها با آمریکایی‌ها برای مبارزه با تروریست‌ها به توافق رسیدند اما کرملین به سرعت متوجه شد که کاخ سفید در حال فریبکاری است، قصد مبارزه با آن‌ها را ندارد و در عمل به فکر به تأخیر انداختن شکست تروریست‌هاست. روس‌ها دریافته‌اند که آمریکایی‌ها به بهانه حفظ جان غیرنظامیان، به فکر تأمین جانی تروریست‌ها در حلب و موصل بوده و به فکر راهی برای خروج آنان از محاصره هستند تا از این طریق، از آن‌ها در عملیات‌های تروریستی دیگر استفاده کنند.

در نشست اخیر سه‌جانبه وزرای خارجه ایران، روسیه و سوریه در مسکو  که در واقع، مدلی از همگرایی در مبارزه واقعی با تروریسم محسوب می‌شود، هماهنگی‌هایی در این رابطه صورت گرفت، بر ضرورت برخورد قاطع و کارآمد با تروریسم به‌ویژه در سوریه و مخالفت با تقسیم‌بندی تروریسم به خوب و بد تأکید شد و بر لزوم قطع کمک‌های خارجی به گروه‌های تکفیری تصریح گردید.

ائتلاف غربی در طول بیش از دو سال عملیات هوایی خود در عراق و سوریه به بهانه سرکوب داعش، عملاً دستاوردی به جز تأمین اهداف شرکت‌های اسلحه‌سازی غربی و آمریکایی، اغراض سیاسی برای تغییرات ژئوپلیتیکی غرب آسیا و تجزیه کشورهای منطقه نداشته؛ این در حالی است حضور قدرتمند جبهه مقاومت در عراق و سوریه، سیاست‌های مزورانه و دروغین آن‌ها را به چالش کشیده و الگویی حقیقی در ریشه‌کن نمودن تروریسم را به نمایش گذاشته است.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31