اسرائیل یک سازمان تروریستی سیستماتیک است

13940910095758876621484

یک تحلیلگر آمریکایی بر این باور است که اقدام رئیس جمهور آمریکا در قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سیاه، احمقانه بوده است.

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان، کوین بارت تحلیلگر سیاسی آمریکایی در واکنش به تصمیم خصمانه اخیر دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تاکید کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هرگز به طور عمد یا سیستماتیک، غیرنظامیان را هدف قرار نمی‌دهد. بر عکس، سپاه پاسداران در بین نیروهای منطقه در زمینه مقابله با تروریست‌های واقعی، پیشرو است، گروه‌هایی که عامدانه و به طور سیستماتیک غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهند، رژیم صهیونیستی و داعش هستند. بنابر این اگر بخواهیم دقیق باشیم، وزارت خارجه آمریکا باید بیانیه خود را تغییر داده و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را پیشروترین گروه مقابله با ترور معرفی کند.

این تحلیلگر آمریکایی در ادامه اظهار داشت: تصمیم ترامپ در قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌های تروریستی، یک اقدام احمقانه، بی پروا و شکست خورده است. هیچ کلمه‌ای برای توصیف این تصمیم وجود ندارد. بی شک همه کارشناسان واقعی مسائل ایران در سنا با این اقدام مخالف هستند. ولی مقام‌های سیاسی دولت ترامپ که از سوی بسیاری از ماموران اسرائیلی حمایت می‌شوند، در وزارت خارجه ایالات متحده نفوذ کرده‌اند و ظاهرا توانسته‌اند حقیقت، منطق و منافع ملی آمریکا را نادیده بگیرند و این هدیه بزرگ را برای نتانیاهو بفرستند. واژه تروریسم در واقع به معنای «یک تاکتیک نظامی شامل هدف قرار دادن عمدی غیرنظامیان برای گسترش رعب و وحشت است.» ولی از زمان وقوع حملات 11 سپتامبر که طراحی و اجرای اصلی آن توسط نئومحافظه کاران و صهیونیست‌ها انجام شد، از کلمه تروریسم به طور سیستماتیک سوء استفاده شده است، رسانه‌های خبری صهیونیستی به طور گسترده‌ای از این واژه سوء استفاده کرده‌اند. امروز تروریسم همان معنایی را دارد که صهیونیسم می‌خواهد.

وی در پاسخ به سئوالی درباره اقدام شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی در قرار دادن نام فرماندهی مرکزی آمریکا سنتکام در فهرست سازمان‌های تروریستی نیز گفت: سنتکام آنقدر که اسرائیل و داعش جزء سازمان‌های تروریستی هستند، یک سازمان تروریستی به شمار نمی‌رود. اسرائیل به طور سیستماتیک به غیرنظامیان یورش می‌برد آن هم با هدف پاکسازی قومی و نژادی. کشتار و ترور غیرنظامیان، ماموریت اصلی رژیم صهیونیستی است. داعش نیز به طور منظم و سیستماتیک به غیرنظامیان حمله کرده و آنها را ترور می‌کند. سیاست رسمی سنتکام این است که حداقل سعی می‌کند تلفات غیرنظامیان را محدود کند.

بارت در ادامه در پاسخ به سئوالی درباره اعلام تصمیم ترامپ در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی و پیام تشکر آمیز نتانیاهو برای ترامپ به خاطر اتخاذ این تصمیم علیه سپاه پاسداران، نیز گفت: نتانیاهو برای نخستین بار در عمرش، حقیقت را گفته است. او واقعا مالک و صاحب ترامپ شده است، انسانی که کل دوران فعالیتش را صرف خدمت به رژیم جنایتکار صهیونیستی کرده است. ترامپ در طول زندگی اش همکاری‌های زیادی را با صهیونیست‌ها و لابی‌های صهیونیستی داشته است. نتانیاهو واقعا درست گفته است که کنترل کامل ترامپ را در اختیار دارد. ولی اگر اسرائیل و یهودی‌ها تصور می‌کنند که این مساله در بلندمدت به نفع آنها خواهد بود، اشتباه بدی را مرتکب شده‌اند. دیر یا زود همه مردم آمریکا و یهودی‌ها به واقعیت‌ها پی خواهند برد.


مطالب پربازدید سایت

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

در عملیات پاک‌سازی یک خانه تیمی در سراوان

شهادت 3 پاسدار در درگیری با اعضای جیش العدل

دکتر رضا جهانفر*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

شبه‌علم در میدان جنگ شناختی

بیانیه بنیاد هابیلیان در پی ترور مولوی گرگیج

شهدا جان دادند و قامت خم کردند تا قامت ما خم نشود

جدیدترین مطالب

بیانیه بنیاد هابیلیان در پی ترور مولوی گرگیج

شهدا جان دادند و قامت خم کردند تا قامت ما خم نشود

در عملیات پاک‌سازی یک خانه تیمی در سراوان

شهادت 3 پاسدار در درگیری با اعضای جیش العدل

دکتر رضا جهانفر*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

شبه‌علم در میدان جنگ شناختی

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر محمدرضا حسنی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

هویت‌یابی دیجیتال و آسیب‌پذیری در برابر خشونت و تروریسم

مطالب پربازدید بخش خبر

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسن خمینی در دیدار مهمانان خارجی کنفرانس وحدت اسلامی

علمای اسلام کجا هستند که دشمن قائد امت را ترور کرد؟

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان