استمداد منافقين از شرکت‌هاي آمريکايي و اسرائيلي براي ممانعت از فرار نيروهاي ناراضي

خبرهای رسیده از داخل پادگان اشرف حاکی است که سران سازمان منافقين عقد قرارداد با شرکت آمریکائی بلک واتر برای جلوگیری از فرار افراد و برقرای اقدامات شدید کنترلی در سطح پادگان را در دستور کار قرار داده‌اند

Rajavi 19

با افزايش فرار نيروهاي ناراضي پادگان اشرف و عدم توانايي سران فرقه براي ممانعت از اين فرارها، سران فرقه منافقين دست به دامان شرکت‌هاي امنيتي آمريکايي و اسرائيلي شده‌اند.

 

به گزارش پايگاه اطلاع رساني هابيليان(خانواده شهداي ترور کشور) در طي بيش از 6 ماهي که از حضور خانواده اعضاي فرقه رجوي در پشت درب هاي پادگان اشرف مي‌گذرد، با وجود تمام کنترل‌هايي که سران اين فرقه براي فرار اعضاي ناراضي ايجاد کرده‌اند، نيروهاي ناراضي از فرصت‌هاي به دست آمده استفاده کرده و اقدام به فرار مي‌کنند.

 

اين گزارش مي‌افزايد: در آخرين مورد از سريال فرارهاي افراد ناراضي از پادگان اشرف، بامداد دهم مهر دو تن از نيروهاي ناراضي از اين اردوگاه فرار کرده و خود را به خانواده‌هاي ناراضي نيروهاي حاضر در پادگان اشرف واقع در پشت درب هاي اردوگاه اشرف رساندند.

 

چندي پيش و پس از عدم توانايي نگهبانان مرد براي جلوگيري از فرار نيروهاي ناراضي، گشت‌های شبانه و کنترل مسیرهای منتهی به خارج از پادگان به زنان سپرده شده بود که با عدم توانايي آنها در جلوگيري از فرار نيروهاي ناراضي، قرار است اين مسئوليت به شرکت‌هاي آمريکايي و اسرائيلي سپرده شود.

 

خبرهای رسیده از داخل پادگان اشرف حاکی است که سران سازمان منافقين عقد قرارداد با شرکت آمریکائی بلاک واتر برای جلوگیری از فرار افراد و برقرای اقدامات شدید کنترلی در سطح پادگان را در دستور کار قرار داده‌اند.

 

آخرين نفراتي که تا به حال از پادگان اشرف گريخته‌اند اعلام کردند سران منافقين در داخل اين پادگان شرایطی برای افراد ایجاد کرده اند که فرار را چه به لحاظ ذهنی و چه به لحاظ عینی فوق العاده مشکل کرده و حتي زنان را از تجاوز و خیلی چیزهای دیگر ترسانده اند و به همین دلیل فرار به لحاظ ذهنی برای زنان اين فرقه بسيار مشکل‌تر است.

 

گفته مي‌شود برخی اوقات افراد یادداشت‌هائی حاوی شعارهائی علیه مسعود رجوی در گوشه و کنار پادگان می‌گذارند که هر کس می‌خواند در همانجا برای دیدن دیگران باقی می گذارد ضمن اينکه براي عدم فرار نيروها، هر روز برای افراد نشست می گذارند و تعهد می‌گیرند و مدام نفرات را تحت شدیدترین فشارهای روانی قرار می‌دهند تا مطمئن شوند کسی فرار نمیکند وحتی موقع دستشوئی رفتن هم براي افراد مراقب می گذارند.

 


مطالب پربازدید سایت

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

از طبس تا امروز؛ ورود آسان نیست، ماندن دشوارتر است

۳ عملیات، ۳ میدان و شکست محاسبات نظامی دشمن در عمق خاک ایران

جدیدترین مطالب

از طبس تا امروز؛ ورود آسان نیست، ماندن دشوارتر است

۳ عملیات، ۳ میدان و شکست محاسبات نظامی دشمن در عمق خاک ایران

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

مطالب پربازدید بخش خبر

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان با آیت‌الله العظمی جوادی آملی

غرب ترور و تروریسم را به سلیقۀ خود تعریف می‌کند

در یادواره ۲۵۶ شهید کارمند استان گیلان مطرح شد

روایت همسر شهید از پیشتازی آمریکا در انعکاس خبر شهادت شهید انصاری

علاءالدین بروجردی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:

تهدید به ترور آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای مصداق تروریسم دولتی است

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان