آرمان واهی(18)

6)واکنش منافقین در قبال دستگیری مریم رجوی و عاقبت آن

Maryam Rajavi Terorist

این مسئله نقطه ضعف بزرگی در تاریخ فعالیت های منافقین در اروپا بود و حکایت از بی اعتمادی جهانی نسبت به این سازمان را داشت ، بنابراین سازمان تمام توان خود را برای مقابله با این جریان ، به ویژه دستگیری مریم رجوی به کار گرفت و برای این منظور حتی از انجام کارهای غیر انسانی و ضد اخلاقی نیز دریغ نمی کرد .

این سازمان پس از دستگیری مریم رجوی برای تحت تأثیر قرار دادن افکار عمومی در یک اقدام ناباورانه بعضی اعضای خود را مجبور به تحصن ، اعتصاب غذا و خود سوزی نمود . این اعضای نابخرد تحت تأثیر القائات سران منافقین برای حفظ و نجات سازمان و همچنین آزادی مریم رجوی که طی سال ها او را به عنوان مظهر آزادی !! می ستودند قرار داشتند ، بنابراین در فضای به وجود آمده برای قهرمان نمایی خود و جلب ترحم دیگران اقدام به اعمالی همچون خود سوزی نمودند .

در چنین اوضاعی بود که دو تن از هواداران این گروهک در برابر سفارت فرانسه در رم اقدام به خودسوزی کردند ، البته اینامر با واکنش منفی رسانه های ایتالیا و افکار عمومی جهانی مواجه شد و حاصل این عمل نیز برای منافقین جز بدنامی و رسوایی چیز دیگری نبود . در تظاهراتی که هواداران سازمان در پاریس انجام دادند نیز دو زن دست به خودسوزی زدند و همچنین یک مرد منافق نیز در برابر سفارت فرانسه در لندن دست به خودسوزی زد . (1)

دکتر رضا عیدان روانشناس در مقاله ای در اینترنت درباره خودسوزی های برخی از هواداران گروه رجوی در برخی شهرهای اروپایی تحلیل روانشناختی جالبی را ارائه می کند ، او عقیده دارد : خودسوزی های اخیر هواداران مجاهدین خلق در شهرهای اروپا پیش از آن که امری داوطلبانه و اختیاری باشد ، نتیجه تربیت درون گروهی و روابط حاکم بر فضای این سازمان است که حرمت و ارزش جان انسان را در حد عنصری برای شانتاژ و منافع سازمانی تنزل می دهد . تفکر و سازمانی که بتواند افراد را به چنین کاری وا دارد به حتم پیش از آن آنها را واقف به خویشتن تباه شده و علاج ناپذیر خود کرده است . (2)

سازمان که زمانی به شدت خود را حامی آزادی افکار و عقیده و همچنین شخصیت افراد می دانست و پیرامون آن مانور تبلیغاتی می کرد ، اکنون که در شرایط بحرانی قرار گرفته بود ماهیت خود را آشکار کرده و برای آزادی یک نفر ، اعضا را با این توجیه که نجات مریم بالاتر از همه چیز است ، به کام مرگ می فرستاد .

برای روشن تر شدن زمینه های اقدام به این عمل خشونت آمیز باید به بررسی آموزش ها و برنامه هایی بپردازیم که رهبران سازمان طی سال ها آن را به اعضای پایین رتبه خود تحمیل کرده اند .

خانم نادره افشار یکی از اعضای بریده از سازمان در کتاب خود به نام زن در دولت خیال در این باره چنین توضیح می دهد : مسعود رجوی به مثابه رهبر عقیدتی سازمان مجاهدین (منافقین) از زنان و مردان پیرامونش مهره ساخته است و آنها را از عنصر انسانی عشق و دوستی تخلیه کرده است تا بتواند در خلاء موجود در قلب و روح ایشان عنصر سرسپردگی را تزریق کند .(3)

بدین گونه سازمان علیرغرم آن همه ادعاهای دموکرات منشانه خود ، اعضایی تربیت کرده بود که از عنصر انسانیت و عشق تهی و حاضر بودند بدون هیچگونه تفکر نسبت به عواقب اعمال خود به هر جنایتی حتی نسبت به خود دست بزنند تا رهبران شان مدتی بیشتر به زندگی ننگین خود ادامه دهند .

با این حال اینگونه اعمال سودی برای سازمان نداشت ، بلکه باعث می شد تا ماهیت درونی منافقین و شیوه تفکر آنان برای همگان بیشتر روشن شود ، مریم رجوی در مصاحبه ای که پس از اطلاع از خود سوزی هوادارانش انجام داد تنها به ابراز تأسف از این مسئله بسنده کرد و حتی درصدد محکوم کردن اینگونه اعمال که به طور صریح در دین مبین اسلام نیز رد شده است ، بر نیامده و در واقع با سکوت خود بر این کار صحه گذاشت .

بعضی از اعضا پس از این جریان به پرسش از خود پرداختند و وجدان و قوه تفکر آنها اندکی نسبت به اینگونه مسائل بیدار گشت ، که البته به صورت پراکنده مخالفت هایی را در گوشهت و کنار نیز از خود نشان دادند .

اما دستگاه نظارتی و سرکوب به همراه توجیه ایدئولوژیکی آنان را از ادامه مخالفت باز می داشت ، در آن صورت افراد یا دوباره به آغوش منافقین باز می گشتند و یا در زندان های سازمان حبس می شدند .

7) منافقین و سازمان های بین المللی اتحادیه اروپا _ صلیب سرخ

اتحادیه اروپایی پس از مشاهده انبوهی از شواهد و مدارک علیه منافقین و عملکرد آنان نسبت به اعضای خود ، این سازمان و زیر شاخه های آن را نیز در ذیل گروه های تروریستی قررا دادند .

در تاریخ 12/2/1381 ( دوم ماه می 2002) اسامی 36 نفر و 23 گروه و زیر مجموعه های آنان به عنوان لیست جدید گروه ها و افراد مظنون به اعمال تروریستی جهت اضافه شدن به لیست فشرده قبلی در 2 سپتامبر 2001 اعلام شد .

در این لیست نام سازمان مجاهدین خلق (MEK MKO) و زیر مجموعه های آن شامل ارتش آزادیبخش ملی ایران (NLA ، شاخه نظامی MEK) مجاهدین خلق ایران (PMOI) شورای ملی مقاومت (NCR) و انجمن دانشجویان ایرانی مسلمان به طور رسمی از سوی اتحادیه اروپایی به عنوان گروه های تروریستی اعلام شدند .

اعلام اسامی ذکر شده در این فهرست تروریستی به مفهوم مسدود کردن دارایی ها و اموال این سازمان ها و اشخاص مرتبط با آنها می باشد . (4)

اندکی بعد کشور انگلیس نیز علیرغم حمایت بعضی نمایندگان مجلسین این کشور از این گروهک تحت فشار افکار عمومی به اقدام علیه اعضای این گروهک پرداخت ، یک روزنامه چاپ انگلیس در همین زمان نوشت که پلیس ضد تروریست این کشور در اقدامی نسبتاً پنهان بخشی از اموال متعلق به گروهک تروریستی منافقین را مصادره کرده است . (5)

روزنامه فایننشال تایمز چاپ لندن نیز تأکید کرد که این عملیات پیرو درخواست بارونس نیکلسون عضو لیبرال دموکرات پارلمان اروپا صورت گرفت که از دولت انگلیس خواسته بود در مورد فعالان گروهک منافقین که اقدام به راهپیمایی کرده و نوشته های خود را به عنوان تبلیغ توزیع می کنند واکنش نشان دهد ، در انگلیس بر اساس قانون ضد تروریسم مصوب سال 2000 به عنوان یک گروهک تروریستی قلمداد می شود . (6)

با افشا شدن ماهیت سازمان و تفکرات حاکم بر آن به ویژه پس از آن که تعدادی از افراد بریده از سازمان به اروپا رفته و در آنجا جنایات منافقین را آشکار کردند ، توجه سازمان های حقوق بشر بین المللی به سرنوشت انسان هایی که در اردوگاه های وحشتناک منافقین در عراق به سر می بردند ، جلب شد .

سازمان صلیب سرخ جهانی یکی از نخستین سازمان های بین المللی بود که درصدد برآمد از اوضاع افراد منافق حاضر در عراق و چگونگی معیشت آنان کسب اطلاع نماید ، پیرو این منظور سازمان صلیب سرخ جهانی از گروهک منافقین درخواست نمود تا نام و مشخصات ایرانیان حاضر در عراق که گروهک آنان را نیروهای تحت امر خود می داند ، را برای مشخص شدن وضعیت آنان در اسرع وقت اعلام کند .

البته منافقین با خودداری از دادن پاسخ و کار شکنی در مسیر این درخواست ، با کارشناسان صلیب سرخ همکاری ننمودند ، دلایل آن نیز واضح بود ، در صورت تهیه گزارش از داخل اردوگاه های سازمان و انتشار آن در سطح بین المللی همگان به شرایط بد مادی و معنوی حاکم بر اردوگاه های منافقین در عراق آگاه می شدند .

و برای سازمان پس از آن همه تبلیغ به منظور جذب نیرو و ادعاهای دروغ مبنی بر وضعیت عالی اردوگاه های خود در عراق آبرویی نمی ماند و در این صورت رسوایی شدیدی دامنگیز منافقین می شد .

از طرفی دیگر ورود این بازرسان از لحاظ تأثیرات روحی و روانی بر اعضای محصور و درمانده منافقین می توانست برای این سازمان خطرناک باشد ، شاید در این صورت تعداد زیادی از این اعضا که سال ها در حصار اردوگاه ها و پایگاه های نظامی منافقین به اجبار نگاه داشته و از تحولات دنیا بی خبر بودند ، از این بازرسات درخواست آزادی و یا پناهندگی به کشوری دیگر می کردند .

همچنین افراد بریده از سازمان که در زندان اردوگاه ها قرار داشتند نیز شاید مطالبی از رفتار دهشتناک سران منافقین در تخلیه فکری و استثمار جسمی و روحی اعضا در اختیار صلیب سرخ جهانی می گذاشتند

هر چند گوشه هایی از تفکر و رفتار سازمان خیلی پیش از اینها برای کشورهای غربی آشکار شده بود ، ولی جای سؤال و ابهام اینجاست که چرا الان (2 _ 1381) سازمان های مدافع حقوق بشر و دولت های اروپایی در برابر جنایات منافقین واکنش نشان دادند ؟!

از ابتدای انقلاب ترورها و جنایت سازمان منافقین علیه جمهوری اسلامی ایران وجود داشته ولی هیچ کشور غربی آن را محکوم نکرد و علیه آن موضع نگرفت ، بنابراین این بار نیز باید مراقب و هوشیار بود و گول این همه تبلیغات کشورهای غربی را علیه تروریسم به ویژه سازمان منافقین را نخورد .

کما این که دیدیم پس از مدتی هیاهو پیرامون دستگیری مریم رجوی در پاریس و محکوم کردن پشت سر هم از جانب کشورهای اروپایی ، توسط مقامات کشور فرانسه آزاد شد ، البته دولت فرانسه برای این که از قبح این عمل بکاهد و در ضمن عوام فریبی نیز کرده باشد ، طی بیانیه ای عنوان کرد که : آزادی مریم رجوی مشروط می باشد و تا کامل شدن اسناد اتهامات وی به صورت موقت آزاد است و البته این نشانه تبرئه او نیست .

دومینیک پرین وزیر دادگستری فرانسه پس از آزادی مریم رجوی و همراهان وی گفت : هنوز هیچ حکمی در خصوص ماهیت اتهام های مجاهدین خلق (منافقین) صادر نشده است و رأی دادگاه تجدید نظر پاریس در خصوص آزادی مشروطه مریم رجوی و ده عضو دیگر این گروه در مورد ماهیت اتهام های این افراد نبوده است ، این افراد با ضمانت و وثیقه برای ادامه بازرسی و تحقیقات به طور مشروط می توانند آزاد باشند . (7)

چه اتهامی سنگین تر از این که اعضای این گروهک به دستور رهبران خود بهترین مردم این سرزمین را به خاک و خون کشیدند ، چه جرمی بالاتر از این که هواداران جوان را در ابتدای انقلاب گمراه کرده و آواره نمودند ، آیا هدف قرار دادن نقاط مختلف شهرهای ایران با خمپاره نمی تواند جرم باشد ؟ آیا افتخار سازمان به ترور بعضی شخصیت ها و اعتراف صریح به آن یک عمل تروریستی نیست ؟

یا شاید فقط مردم آمریکا و اروپا هستند که نباید مورد حملات تروریستی قرار بگیرند و مردم مسلمان خاورمیانه از چنین حقی برخوردار نیستند و جان آنها ارزشی ندارد ، البته شاید هم توطئه و هدفی را از این نوع رفتار دوگانه دنبال می کنند .

---------------------------------------

1.روزنامه همشهری 30/3/1382

2. مجله فجر ، شماره 396

3. نادره افشار ، پیشین

4. روزنامه ابرار 15/2/1381

5. روزنامه ایران 6/5/1382

6. روزنامه ایران 6/5/1382

7. روزنامه همشهری 12/4/1382

 

 


مطالب پربازدید سایت

شهادت یک نوزاد در حمله تروریست‌ها

حمله تروریست‌ها در ایام نوروز

جدیدترین مطالب

شهادت یک نوزاد در حمله تروریست‌ها

حمله تروریست‌ها در ایام نوروز

احمد عطایی مدیر انتشارات قدر ولایت

باید اعترافات و اسناد جنایات منافقین منتشر شود

دادگاه منافقین اقدامی در مسیر عدالت؛

روایت خانواده‌های شهدای ترور از جنایت‌های فرقه نفاق

دی 1402
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
21
22
23
28
29

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان