یک پایگاه رسانهای کانادایی در مقالهای به ارتباط تعدادی از سیاستمداران کانادایی با فرقۀ تروریستی و بدنام منافقین پرداخته و آنان را به دلیل این ارتباط سرزنش کرده است.
به گزارش سرویس بینالملل پایگاه خبریتحلیلی هابیلیان (خانوادۀ شهدای ترور کشور) پایگاه رسانهای نشنال آبزرور کانادا در بخشی از این مقاله با اشاره به سابقۀ ارتباط گروهک تروریستی منافقین با تعدادی از سیاستمداران کانادایی مینویسد: «بیش از یک دهه است که تعداد زیادی از چهرههای سیاسی کانادا مانند نخست وزیر سابق کانادا، استفان هارپر، در رویدادهای مرتبط با سازمان مجاهدین خلق [منافقین] شرکت داشتهاند. این گروه تا سال 2012 که توسط دولت هارپر از فهرست گروههای تروریستی کانادا خارج شد، در این لیست قرار داشت.»
نویسندۀ مقاله در ادامه با اشاره به ماهیت فرقهگون گروهک تروریستی منافقین، گزارشهای رسانههایی چون اینترسپت، کانال 4 انگلیس و الجزیره دربارۀ فعالیت سازمانیافتۀ ترولهای منافقین در شبکههای اجتماعی را مورد بررسی قرار میدهد و با استناد به گزارش «خروج ممنوع» دیدبان حقوق بشر و گزارش مؤسسۀ رند، گروهک منافقین را فرقهای تمامیتخواه معرفی میکند.
در ادامه، نویسنده به نقل از یکی از تحیلگران امنیتی سابق دولت کانادا به نام استفان کاروین، ارتباط سیاستمداران فعلی و سابق کانادا را مشکلزا میخواند. وی دلیل این موضوع را اینگونه بیان میکند: «حضور سیاستمداران در رویدادهای مجاهدین خلق [منافقین] به تقویت توهم مشروعیت و نفوذ خودخواندۀ این گروه کمک میکند.»
در بخش دیگری از این مقاله نوشته شده است نشنال آبزرور برای دریافت توضیحات دربارۀ ارتباط با گروهک منافقین، تلاش کرده است با تعدادی از سیاستمدارانی که با این گروه در ارتباط بودهاند تماس بگیرد که تعدادی از آنها پاسخگو بودهاند. از جملۀ این سیاستمداران میتوان به سناتور لیندا فروم اشاره کرد که در پاسخ به سوال نشنال آبزرور دربارۀ ارتباط با منافقین گفته است: «من به هیچ گروه لابیگری وصل نیستم. من هیچگاه در رویدادهایی که در حمایت از سازمان مجاهدین خلق برگزار شده است شرکت نکرده ام. آیا طرفدار تغییر حکومت ایران هستم؟ بله. آیا از گروه مجاهدین خلق حمایت میکنم؟ خیر. من تنها از آزادی و حقوق بشر در ایران دفاع میکنم.»
در بخش دیگری از این مقاله، نویسنده گفتگویی را با توماس جونی، یکی از تحلیلگران سابق وزارت دفاع کانادا انجام داده و نظر وی را دربارۀ ارتباط سیاستمداران کانادایی با فرقۀ منافقین جویا شده است. توماس جونی دربارۀ منافقین اینگونه پاسخ داده است که: «گروه مجاهدین خلق هیچ پایگاه اجتماعی در ایران ندارد. فرقه بودن این گروه در میان کارشناسان موضوع کاملاً پذیرفته شدهای است. این گروه فرقهای شرور و فاسد است که به شیوهای کاملاً دیکتاتور مآبانه توسط رهبرانش مدیریت میشود. حمایت از این گروه به عنوان یک اپوزیسیون دموکراتیک به هیچ وجه توجیهپذیر نیست و نه تنها بی فایده است بلکه اثرات منفی نیز خواهد داشت.»