پیامدهای تحریم همچون تروریسم و جنایت جنگی است

164556163

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد، تحریم‌ها را غیر انسانی، غیراخلاقی و غیرقانونی دانست و گفت: پیامدهای گسترده، ویرانگر و درازمدت آن هم به اندازه تروریسم، وحشیانه و هم به اندازه جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت، جنایتکارانه است.

 

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان به نقل از ایرنا، مجید تخت‌روانچی در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد که با موضوع گرسنگی و قحطی در درگیری‌ها برگزار شد، افزود: برای مقابله با ناامنی غذائی در جهان، رفع محاصره‌ها و تحریم‌ها و تقویت همکاری بین‌المللی ضروری است.

 

وی ادامه داد: آمارهای جاری از میزان افراد در معرض گرسنگی و ناامنی غذائی در جهان هشدار دهنده و مقابله با این چالش ضرورت و فوریت یافته است.

 

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد اضافه کرد: اصل بنیادین باید تضمین تحقق حق غذا برای همه، در همه جا، در همه زمان‌ها و تحت همه شرایط، چه جنگ و چه صلح، باشد؛ چون رهائی از گرسنگی و سوء تغذیه یک حق مسلم است.

 

تخت‌روانچی تاکید کرد: تحقق کامل این حق، مستلزم یک رهیافت جامع و اقدام قاطع در سطوح ملی و بین‌المللی، به ویژه با تمرکز بر مقابله با کلیه علل ریشه‌ای ناامنی غذائی و نیز همکاری و کمک مؤثر بین‌المللی است.

 

وی در این زمینه بر لزوم تقویت فعالیت‌های مربوط در مجمع عمومی، شورای اقتصادی و اجتماعی و همچنین نهادها و کارگزاری‌های تخصصی ذیربط نظام ملل متحد تأکید کرد.

 

سفیر ایران در سازمان ملل متحد یادآور شد: طبق حقوق بین‌الملل بشردوستانه، تضمین دسترسی غیرنظامیان به غذا در درگیری‌های مسلحانه و اشغال، الزامی و گرسنگی دادن به غیرنظامیان به عنوان حربه جنگی نیز ممنوع است.

 

تخت‌روانچی تاکید کرد: برای مقابله با ناامنی غذائی حاد ناشی از منازعات، شورای امنیت باید همه طرف‌های درگیر را به رعایت این اصول ملزم سازد و در عین حال خود شورا نیز نباید تحت هیچ شرایطی تجارت بشردوستانه، به ویژه غذا و دارو را تحریم کند.

 

وی تصریح کرد: هیچ امری ضروری‌تر از رفع فوری محاصره غیرانسانی علیه مردم یمن و برچیده شدن محاصره غیرقانونی غزه نیست.

 

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد همچنین از اعمال تحریم‌ها به عنوان یکی از عوامل اصلی ایجاد ناامنی غذائی یاد کرد و به نقش تحریم‌های آمریکا در جلوگیری از دسترسی ایران به غذا، دارو و تجهیزات پزشکی و نیز تضعیف توانائی ایران در مقابله مؤثر با کرونا اشاره کرد.

 

تخت‌روانچی خاطرنشان کرد: کشورها نباید از ابزارهای قهریه اقتصادی و سیاسی برای تحت فشار قرار دادن دیگر دولت‌ها استفاده کنند و باید حذف فوری تحریم‌ها به عنوان یک اقدام اساسی در مقابله با ناامنی غذائی مد نظر قرار گیرد.


مطالب پربازدید سایت

گفت‌وگو با وکیل پرونده تعدادی از قربانیان اقدامات این گروهک‌های تروریستی

جزئیات صدور اعلان قرمز اینترپل برای سران گروه‌های تروریستی کردی

امام جمعه یاسوج در خطبه‌های نماز جمعه این هفته

عملیات مرصاد فرمول ابدی شکست استکبار است

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد:

آیین بزرگداشت شهدای مدرسه «شجره طیبه» میناب در تجمعات سراسر کشور برگزار می‌شود

سخنگوی وزارت امور خارجه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

اروپا از حقوق بشر می‌گوید، اما جنایات علیه ایران را محکوم نمی‌کند

روابط عمومی ارتش پاکستان (ISPR) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد:

۲۷ کشته در حمله مرگبار تروریستی به مقر امنیتی در پاکستان

جدیدترین مطالب

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد

گروهک تروریستی منافقین همواره ستون پنجم دشمنان قسم خورده ایران و ایرانی عمل کرده است

سخنگوی وزارت امور خارجه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

اروپا از حقوق بشر می‌گوید، اما جنایات علیه ایران را محکوم نمی‌کند

روابط عمومی ارتش پاکستان (ISPR) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد:

۲۷ کشته در حمله مرگبار تروریستی به مقر امنیتی در پاکستان

مطالب پربازدید بخش خبر

جنایتی دیگر از گروهک‌های تروریستی

شهادت یک پلیس در پی ترور ناجوانمردانه در سیب و سوران

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان با آیت‌الله العظمی جوادی آملی

غرب ترور و تروریسم را به سلیقۀ خود تعریف می‌کند

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور

مراسم بزرگداشت نخستین استاندار شهید ترور کشور در گیلان برگزار شد

با آتش رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهدا علیه السلام

تیم پنج نفره گروهک تروریستی دمکرات متلاشی شد

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان