پرونده عاملان حادثه تروریستی حرم شاهچراغ(ع) تکمیل شد

14010808000327 Test PhotoN

رئیس‌کل دادگستری فارس گفت: پرونده عاملان حادثه تروریستی حرم شاهچراغ(ع)، تکمیل شده و در حال بررسی است.

به گزارش هابیلیان به نقل از فارس، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدکاظم موسوی، امروز در مراسم تکریم و معارفه دادستان شهرستان قیروکارزین با اشاره به حوادث اخیر در استان فارس اظهار داشت: پرونده عاملان حادثه تروریستی حرم حضرت شاهچراغ(ع) تکمیل شده است.

وی همچنین با اشاره به اهمیت رسیدگی به وضعیت اغتشاشگران نیز تأکید کرد: دادگستری فارس پرونده اغتشاشگران را به صورت قاطع و قانونی پیگیری می‌شود. 

رئیس کل دادگستری فارس ضمن تأکید بر عدالت‌محوری تصریح کرد: مردم از دستگاه قضایی، انتظار اجرای عدالت دارند و مسئولان قضایی، رؤسا و دادستان‌ها و قضات باید برای احقاق حق و اجرای عدالت و خدمت به مردم تمام تلاش خود را به کار بگیرند.

موسوی، قاطعیت دادستان‌ها در برخورد با بر هم زنندگان نظم و امنیت عمومی را هم ضروری برشمرد و بیان کرد: دادستان‌ها در این خصوص باید در چارچوب قانون، بدون اغماض و با قاطعیت اقدامات لازم را انجام دهند.

رئیس کل دادگستری استان فارس با اشاره به تهدید معاندان در فضای مجازی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی اظهار کرد: ما در زمینه فضای مجازی و آگاهی بخشی به مردم، کمتر کار کرده‌ایم، اما باید در این زمینه با جهاد تبیین برای هدایت‌گری، بصیرت‌افزایی و روشنگری جوانان و نسل آینده تلاش کنیم تا نقشه دشمن خنثی شود.


مطالب پربازدید سایت

به بهانه اقدام ترامپ در استفاده از نام جعلی خلیج ع.ر.ب.ی

تحریف نام خلیج فارس و سکوت همیشگی منافقین

به بهانه سالروز شهادت شهید مدافع حرم «علی اصغر شیردل»؛

ماجرای وصیت‌نامه یک شهید قهرمان مدافع حرم

وزیر امور خارجه کشورمان طی ابلاغ نامه‌ای به سازمان ملل، نوشت:

در برابر هرگونه اقدام تروریستی از ایران دفاع خواهیم کرد

روایتی از زندگی شهید ترور حسن بادامکی

مرزبان شهید «مزه سر» سر وعده ۱۵ روزه‌اش به خانه بازگشت

جدیدترین مطالب

وزیر امور خارجه کشورمان طی ابلاغ نامه‌ای به سازمان ملل، نوشت:

در برابر هرگونه اقدام تروریستی از ایران دفاع خواهیم کرد

به بهانه سالروز شهادت شهید مدافع حرم «علی اصغر شیردل»؛

ماجرای وصیت‌نامه یک شهید قهرمان مدافع حرم

به بهانه اقدام ترامپ در استفاده از نام جعلی خلیج ع.ر.ب.ی

تحریف نام خلیج فارس و سکوت همیشگی منافقین

رئیس‌جمهور در دومین سالگرد بازگشت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش

رئیس‌جمهور: ما قربانی تروریسم هستیم، اما تسلیم نمی‌شویم

یادداشت ابراهیم کیمیایی دوین، کارشناس امور سیاسی

روز جهانی خانواده در سایه ۲۳ هزار قربانی ترور در ایران

مطالب پربازدید بخش خبر

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان