دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به روایتی خواندنی از همراهی و نقش تعیینکننده مردم در شکست کومله و دموکرات در کردستان پرداخت.
به گزارش هابیلیان به نقل از خبرگزاری تسنیم، سرلشکر محسن رضایی امروز در دیدار با نماینده ولیفقیه در استان کردستان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی مسئولیتها را رسالتی خطیر و امانت الهی دانست و اظهار داشت: حفظ امانت سخت است اما مسئولان با حفظ امانتداری میتوانند زمینه خدمت صادقانه به مردم را فراهم کنند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه "کردستان سرزمین مجاهدتهای خاموش و مردمانش مدافع نظام و رهبری هستند" گفت: اگر چه در اوایل انقلاب، دوران جنگ و دفاع مقدس شهدای زیادی از مجموعه سپاه و ارتش در کردستان تقدیم انقلاب شد اما اوایل انقلاب بازگشت و حفظ کردستان، با کمک خود مردم اتفاق افتاد.
وی به رشادت و مقاومت مردم در برابر دشمنان انقلاب اسلامی اشاره و خاطرنشان کرد: در آن زمان عقبه گروهکهای تروریستی کومله و دموکرات به صدام وصل بود و مرتب از سوی حامیان استکبار جهانی اسلحه و مهمات برایشان از مرزها میآمد اما به خاطر همراهی و ایستادگی مردم آنان را شکست دادیم.
فرمانده اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مجاهدتهای رزمندگان اسلام و پیشمرگان مسلمان کُرد را قابل تقدیر دانست و افزود: در تاریخ انقلاب اسلامی از غائله کردستان گرفته تا جنگ تحمیلی، مردم همواره دوشادوش سربازان و نظامیان در حفظ نظام و شکست دشمنان نقش ویژه داشتند و اگر آنان نبودند نمیتوانستیم کردستان را برگردانیم.
وی در ادامه با تاکید بر ضرورت توجه بیشتر به وضعیت معیشتی علما و روحانیون عنوان کرد: شهید سید محمد شیخالاسلام نماینده فقید مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری «مجتهد مسلم عصر در مذهب شافعی» و از عالمان برجسته این خطه بود که باید همواره یاد و خاطرهاش گرامی داشته شود.
رضایی با یادآوری اینکه "شهید شیخالاسلام عشق عجیبی به اهل بیت(ع) داشت" به بیان خاطرهای از همراهی خود با ماموستا شیخالاسلام در سفر به عراق پرداخت و خاطرنشان کرد: در آن سفر عمق ارادت و عشق و علاقه ماموستا شیخالاسلام به اهل بیت (ع) مشهود و ملموس بود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه "باید کنگرهای باشکوه و در شأن شهید شیخالاسلام در استان کردستان برگزار و عمق علاقه و وفاداریش به نظام و رهبری برای نسل جوان امروزی بازگو شود" یادآور شد: شهید شیخالاسلام از چهرههای مخالف وهابیت بود که به خاطر تأثیرگذاریش در 26 شهریورماه سال 88 مصادف با 28 رمضان توسط وهابیون به شهادت رسید.