منافقین حاضرند با شیطان هم همدست شوند

Maryam Rajavi Teroristیکی از جداشدگان فرقه رجوی گفت: در یکی از نشست های گروهک منافقین از زبان یکی از سرکردگان این فرقه شنیدم که گفت ما برای رسیدن به منافعمان حتی حاضریم با شیطان هم همدست شویم.

به گزارش پایگاه هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)، یکی از جدا شده های منافقین اعضای این گروهک را افرادی دانست که به هیچ چیزی پایبند نیستند و برای منافع خود دست به هر جنایتی می زنند.

وی با اشاره به فعالیت خود برای منافقین در آلمان اضافه کرد: وابستگی به اسرائیل و مزدوری برای این رژیم جنایتکار برای منافقین افتخار محسوب می شود و یادم هست که وقتی به شهر «برمن» رفتیم اعضای منافقین با خوشحالی می گفتند که این شهر خواهر خوانده «حیفا» در اسرائیل است.

این عضو جدا شده ادامه داد: سرکردگان این گروهک در حالی ادعای مسلمانی می کنند که به هیچ اخلاقی پایبند نیستند و حتی بسیاری از آنها نماز نمی خوانند یا اینکه بدون وضو و برای حفظ ظاهر نماز می خوانند.

وی در پایان با اشاره به وحشت منافقین از ریزش نیروهایش گفت: سرکردگان این گروهک سعی می کند تا افراد جدا شده را قبل از اینکه موفق به افشاگری در خصوص جنایات این فرقه شوند، از میان بردارند.


مطالب پربازدید سایت

واکنش نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد

روش کار گروهک تروریستی منافقین گزارش‌های ساختگی است

روزنامه وطن امروز

منافقین فرقه نتانیاهو

گفت‌و‌گو با همسر شهید خیراله صمدی از شهدای جبهه مقاومت

برای او شهادت خاتمه پاسداری از اسلام و انقلاب بود

مطالب پربازدید بخش خبر

رئیس قوه قضاییه در مراسم افتتاحیه بیستمین اجلاس رؤسای نظام‌های قضایی کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای؛

تروریست‌ها جان بیش از ۲۳ هزار انسان بی گناه را در جمهوری اسلامی ایران گرفته اند

با مطالبه و پیگیری خانواده شهدای مرزبان، به سزای جنایتش رسید

مجازات یکی از عوامل اصلی ترور و شهادت ۸ مرزبان کشورمان در چالدران

در قالب های خاطره، داستان، رمان، زندگینامه، شعر و...

فراخوان چهارمین دوره انتخاب آثار برتر جبهه مقاومت و مدافعان حرم

رصدی دقیق از بخش نفاق در اتاق عملیات آمریکایی و صهیونیستی

گزارشی از فعال شدن لابی گروهک تروریستی منافقین در آمریکا

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان