منافقین با هدف کشته شدن نیروهای ناراضیشان با ما درگیر شدند

Camp Ashraf

یکی از فرماندهان حاضر در درگیری روز جمعه ارتش عراق با منافقین گفت:اصلی ترین هدف منافقین از ایجاد و گسترش درگیری صبح جمعه پاکسازی و مرگ نیروهای ناراضی در این فرقه بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) وی که به دلایل امنیتی نخواست نامش فاش شود گفت: از مدتی قبل به سران این فرقه تروریستی اعلام کردیم قصد داریم در گورستان پادگان اشرف برج دیدبانی ایجاد کنیم اما در روز جمعه و درست در زمانی که وارد پادگان اشرف شدیم متوجه شدیم منافقین آرایش جنگی به خود گرفته اند.

وی افزود: اگر چه همه می دانیم پادگان اشرف جزیی از خاک عراق است اما در روز جمعه ما تنها با هدف پشتیبانی از تیم سازنده برج دیدبانی وارد این پادگان شدیم اما در مقابل، منافقین که با تعدادی از نیروهای خود در مقابل ما آرایش جنگی گرفته بودند اقدام به حمله و مجروح کردن تعدادی از نیروهای ارتش عراق نمودند.

این فرمانده ارتش عراق ادامه داد: منافقین حتی برای ایجاد درگیری و بهره برداری از آشوب ایجاد شده، در تقسیم بندی نیروهای خود افرادی که قرار بود در خط اول درگیری باشند و آغاز کننده و تداوم دهنده آشوب باشند را با یک رنگ کلاه نظامی و افرادی که قرار بود وظیفه امداد رسانی در میدان درگیری را برعهده داشته باشند را نیز با رنگ کلاه متمایز به میدان فرستادند و این نشان می دهد که آنها از قبل برای ایجاد درگیری برنامه ریزی کرده بودند.

وی در خصوص به کارگیری نیروهای ناراضی این فرقه در درگیری مذکور گفت: منافقین در درگیری سال گذشته هم با هدف پاکسازی و کشته شدن نیروهای ناراضی آنها را مجبور به درگیری با سربازان عراقی می کردند و در برخورد اخیر نیز آرایش اول خط درگیری منافقین را نیروهای ناراضی تشکیل می دادند که به اجبار در این خط قرار گرفته بودند تا کشته شوند.


مطالب پربازدید سایت

روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اعلام کرد:

شهادت چهار تن از رزمندگان قرارگاه قدس سپاه در مرز لار زاهدان

سردبیر خبرگزاری میزان در گفت‌وگو با هابیلیان مطرح کرد

تبدیل ترس از تروریسم به نفرت از گروه‌های تروریستی، رسالت مهم رسانه‌ها است

اسنادی از جنایات گروهک‌های تروریستی

فعالیت ٨ گروه تروریستی در منطقه اورامانات در سال ١٣۵٨

گفتگوبا برادر شهید ترور ناصر فیروزی

منافقین منتظر یک لحظه غفلت ما هستند

جدیدترین مطالب

بازخوانی جنایت تروریستی جندالشیطان؛

۱۵ سال از حادثه تروریستی تاسوعای حسینی چابهار گذشت

تسویه‌های خونین و درون سازمانی تروریست‌ها در راه

گریم شدن جیش‌العدل توسط اسرائیل با مشاوره منافقین

ائتلاف نمایشی برای ‌تطهیر تروریسم!

افشای پشت‌پرده تغییر نام گروهک تروریستی جیش‌الظلم

گفتگوبا برادر شهید ترور ناصر فیروزی

منافقین منتظر یک لحظه غفلت ما هستند

سردبیر خبرگزاری میزان در گفت‌وگو با هابیلیان مطرح کرد

تبدیل ترس از تروریسم به نفرت از گروه‌های تروریستی، رسالت مهم رسانه‌ها است

مطالب پربازدید بخش خبر

معاون حقوقی رئیس‌جمهور در نخستین همایش جانبازان شیمیایی

در رابطه با منافقین حدود ۳۰ سال تأخیر داشتیم

دبیرکل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) در گفت‌و‌گو با خبرگزاری میزان

منافقین برای عرضه خود به آمریکا تلاش می‌کنند

روابط عمومی سپاه شهرستان پردیس اعلام کرد

یک تیم تروریستی مسلح وابسته به منافقین در پردیس متلاشی شد

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان