مراسم گرامیداشت کودکان قربانی ترور برگزار شد

Koodakan

مراسم گرامیداشت کودکان قربانی ترور به مناسبت روز تصویب کنوانسیون حقوق کودک در سازمان ملل متحد در وزارت فرهنگ و ارشاد برگزار شد.

به گزارش هابیلیان به نقل از تسنیم, به مناسبت روز تصویب کنوانسیون حقوق کودک در سازمان ملل متحد، همایش گرامیداشت یاد و خاطره کودکان قربانیان ترور به همت انجمن بین المللی حمایت از قربانیان ترور  ظهر سه شنبه با حضور جمعی از مسئولان حامیان دفاع از قربانیان ترور در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

برپایه این گزارش,مجمع عمومی سازمان ملل متحد با توجه به ضرورت توجه به نقاط ضعف و قوت سیاستهای رفتاری دولتها و نهادهای بین المللی و حتی کنوانسیون های مصوب همین جوامع و نهادها در مورد حقوق کودک در اجلاس بیستم نوامبر1959 اعلامیه جهانی حقوق کودک را در یک مقدمه و ده ماده به تصویب رساند.که در واقع، اساس و بنیان کنوانسیون حقوق کودک را پی ریزی کرد.

هدف اساسی این کنوانسیون، ایجاد زندگی بهتر برای کودکان و تلاش در راه رشد هماهنگ و متعادل آنان در زمینه های اساسی رشد جسمی، ذهنی، عاطفی، روانی و رشد اجتماعی است و برای دستیابی به این هدف، چهار محور اساسی رشد، بقا، حمایت و مشارکت را مورد توجه قرار داده است .


مطالب پربازدید سایت

در ادامه دیدارهای هابیلیان با خانواده شهدای ترور کشور

دیدار هابیلیان با خانواده شهید محمدرضا سندی

جدیدترین مطالب

در ادامه دیدارهای هابیلیان با خانواده شهدای ترور کشور

دیدار هابیلیان با خانواده شهید محمدرضا سندی

در ادامه دیدار هابیلیان با خانواده شهدای ترور کشور

دیدار هابیلیان با خانواده شهیدان برزگر و زاهدی

قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اعلام کرد:

شهادت یکی از نیرو‌های سپاه بر اثر حمله تروریستی در تفتان

شهید ترور

شهید ملیحه جانی

مطالب پربازدید بخش خبر

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان