مراسم گرامیداشت شهید محمد طاها اقدامی در هفته بسیج برگزار می‌شود

اصفهان| مراسم گرامیداشت شهید محمد طاها اقدامی در هفته بسیج برگزار می‌شود

به گزارش هابیلیان و به نقل از تسنیم؛ سرهنگ مسعود جهانگیری درباره برنامه‌های هفته بسیج اظهار داشت: درود بر روان پاک معمار کبیر انقلاب که 8 ماه قبل از شروع جنگ تحمیلی فرمان تشکیل بسیج را دادند و این سبب شد که یک وجب از خاک جمهوری اسلامی به دست دشمن نیفتد.

وی افزود: نشست بصیرتی ویژه فرماندهان و شورای حوزه‌­ها و پایگاه‌ها، برگزاری نمایشگاه دستاوردهای بسیج در طول عمر انقلاب، دیدار از آسایشگاه جانبازان و خانواده شهدا و ایثارگران از مهمترین برنامه­‌هایی است که برای این هفته پیش‌­بینی شده ­است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شاهین شهر و میمه ادامه داد: برگزاری مسابقات ورزشی، بومی و محلی، برگزاری کارگاه­‌های تحکیم خانواده و پیشگیری از طلاق در راستای خنثی سازی پروژه جنگ نرم ایجاد شده برای خانواده‌­ها، برگزاری شب شعر با همکاری خیران و اداره بهزیستی نیز از دیگر برنامه های این هفته است.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری همواره تأکید فراوانی بر تحقق اقتصاد مقاومت داشته­ و دارند، گفت: شجره طیبه بسیج همواره در این جهت فعالیت‌­های گسترده‌ای صورت داده ­است و طی هفته بسیج امسال نیز چندین پروژه اقتصاد مقاومتی در سطح ناحیه شاهین شهر افتتاح می‌شود.

جهانگیری با بیان اینکه چندین پروژه­ و سالن­ ورزشی برای استفاده عموم بسیجیان و همشهریان با هزینه‌­ای بالغ بر یک میلیارد تومان در هفته بسیج امسال افتتاح خواهد شد، گفت: برگزاری جشن گرامی­داشت هفته وحدت در جهت پیشگیری از آسیب‌­های اجتماعی و همچنین افتتاح پروژه­‌های عمرانی ایجاد شده توسط گروه‌­های جهادی از دیگر برنامه‌­های درنظر گرفته شده برای هفته بسیج است.

وی با بیان اینکه همایش اقتدار بسیجیان با حضور همه اقشار در روز 5آذر به عنوان شاخص‌­ترین برنامه هفته بسیج برگزار خواهد شد، گفت: برگزاری همایش میثاق صالحین با حضور حلقه‌های صالحین شهرستان در مصلای نماز جمعه، برگزاری دوره فقه بازار و برگزاری مسابقات کتابخوانی از دیگر برنامه‌­های این هفته است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شاهین شهر و میمه با بیان اینکه یادواره شهدای ترور و شهید شاخص ترور شهید محمد طاها اقدامی در هفته بسیج برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: از طرح‌های کشاورزی شهرستان نیز حمایت‌های فراوانی شده و مبلغی بالغ بر 32 میلیارد ریال تسهیلات به کشاورزان اعطا شده ­است.

وی تصریح کرد: تعداد 30روز اردوی جهادی صالحین و 10 اردوی جهادی 3 روزه ویژه مهندسان برای هفته بسیج پیش‌­بینی شده ­است و طی آن 7 تیم پزشکی برای ارائه خدمات رایگان به مناطق محروم و کم برخوردار اعزام خواهند شد، برنامه شیفت ایثار نیز توسط بسیجیان در 4 واحد صنعتی انجام می‌شود.


مطالب پربازدید سایت

سرمقاله شماره ۲۲۹ روزنامه صدای ایران

مثل سال ۶۰؛ مزدوری، توهم، ترور

گزارشی از پنجاه‌وسومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از منافقین

روایت عضو جدا شده منافقین از شباهت وقایع اخیر با اقدامات این گروهک

یادداشتی از بنیاد هابیلیان به‌بهانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

47 سال تهدید تروریسم و فرصت‌های آن

گفت‌وگوی هابیلیان با مولوی یوسف گرگیج به مناسبت روز جهانی پیشگیری از افراط گرایی خشونت آمیز منجر به تروریسم

دشمن چشم دیدن وحدت و همدلی ما را ندارد

فرمانده قرارگاه نجف اشرف خبر داد

دستگیری ۱۱ نفر از گروهک تروریستی پژاک در کرمانشاه

جدیدترین مطالب

گفت‌وگوی هابیلیان با مولوی یوسف گرگیج به مناسبت روز جهانی پیشگیری از افراط گرایی خشونت آمیز منجر به تروریسم

دشمن چشم دیدن وحدت و همدلی ما را ندارد

فرمانده قرارگاه نجف اشرف خبر داد

دستگیری ۱۱ نفر از گروهک تروریستی پژاک در کرمانشاه

یادداشتی از بنیاد هابیلیان به‌بهانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

47 سال تهدید تروریسم و فرصت‌های آن

گزارشی از پنجاه‌وسومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از منافقین

روایت عضو جدا شده منافقین از شباهت وقایع اخیر با اقدامات این گروهک

سرمقاله شماره ۲۲۹ روزنامه صدای ایران

مثل سال ۶۰؛ مزدوری، توهم، ترور

یادآور جولان گروهک‌های تروریستی منافقین در دهه ۶۰

وقتی گروهک‌های تروریستی از سینمای ایران سر درآوردند!‌

در شعبه ۵۵ دادگاه حقوقی ویژه رسیدگی به دعاوی بین‌الملل تهران در استان کردستان

دادگاه رسیدگی به دادخواهی خانواده شهدا و جانبازان اقدامات تروریستی گروهک پژاک برگزار شد

مطالب پربازدید بخش خبر

در فرهنگسرای خاوران تهران

موزه دائمی اسرار سازمان افتتاح شد

جانشین فرمانده قرارگاه ثارالله در مراسم افتتاح موزه اسرار سازمان

گروهک تروریستی منافقین مهره آمریکا و رژیم صهیونیستی است

امیر سرلشکر امیر حاتمی فرمانده کل ارتش

دشمن با حمایت از تروریست‌ها به‌دنبال ایجاد ناامنی است

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان