
تولیت حرم مطهر حضرت احمد ابن موسی علیه السلام، به همراه جمعی از خدام و معاونین آستان مقدس، با حضور در منزل شهید مجتبی ندیمی، با خانواده این شهید همدردی کردند.
به گزارش هابیلیان به نقل از فارس، حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم کلانتری تولیت حرم مطهر حضرت احمدبن موسی الکاظم شاهچراغ علیه السلام، به همراه جمعی از خدام و معاونین آستان مقدس، امروز با حضور در منزل شهید مجتبی ندیمی، که در واقعه تروریستی چهارم آبان ماه به درجه رفیع شهادت نائل آمد، ضمن تکریم و عرض تسلیت و همدردی با خانواده معزز این شهید والامقام، صبر و سلامتی از درگاه خداوند متعال برای ایشان مسألت کردند.

شهید مجتبی ندیمی فرزند مصطفی، ۴۵ ساله و فارغ التحصیل رشته مهندس مکانیک بود.
به گفته خانواده این شهید والامقام، تلاوت قرآن و زیارت عاشورای هر روزه ایشان ترک نمی شد و بیشتر درآمد خود را صرف کمک به نیازمندان، امور خیر و مشارکت در بازسازی عتبات عالیات می کرد. شهید ندیمی که فردی شناخته شده در بین خدام آستان مقدس بود، در نقطه ای از حرم مطهر به شهادت رسید که در آنجا همیشه به نماز و عبادت مشغول بود.

پیکر مطهر این شهید گرانقدر که بر اثر حمله تروریستی به حرم شاهچراغ به شهادت رسید، در صحن حرم مطهر حضرت احمدبن موسی(ع) به خاک سپرده شده است.