مبارزه با تروریسم، مشارکت جمعی را می‌طلبد

 169693392

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در «کراچی» پاکستان با یادآوری شهادت بیش از ۱۷ هزار نفر از هموطنان‌مان در رشته عملیات‌ کوردلانه تروریستی، گفت: ایران به عنوان بزرگ‌ترین قربانی تروریسم در جهان، برای مبارزه با این پدیده شوم بر مشارکت جمعی و نگاه منطقه‌ای سازنده تأکید دارد.

 

به گزارش هابیلیان به نقل از ایرنا، «حسن نوریان» روز جمعه با انتشار پیامی نوشت: ملت و دولت ایران هرگونه ایجاد ناامنی، هرج و مرج و ترویج رعب ناشی از تحرکات تروریستی و اقدامات شیطانی دشمنان مشترک ملت‌های منطقه را محکوم می‌دانند.

 

وی با محکومیت دوباره حملات اخیر تروریستی در شهر کراچی و همبستگی با آسیب دیدگان و خانواده قربانیان این حوادث، افزود: ایران، خود قربانی بزرگ تروریسم است و از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون ۱۷ هزار نفر از شهروندان ما به دست عناصر شیطانی تروریسم، مجریان و حامیان آنان جان خود را از دست داده‌اند.

 

نوریان اظهار کرد: به رغم برخی تبلیغات غیرواقعی در رسانه‌ها، ملت ایران خود بزرگترین قربانی تروریسم در جهان هستند.

 

سرکنسول کشورمان در کراچی با تأکید بر اهمیت جایگاه ایران و پاکستان در منطقه و لزوم تحکیم همکاری‌های مشترک افزود: ما با نگاه منطقه‌ای و مشارکت جمعی قادر به شکست تروریسم هستیم.

 

شایان ذکر است؛ سفارت جمهوری اسلامی ایران در پاکستان روز گذشته ادعاهای واهی درباره احتمال ارتباط عوامل حوادث تروریستی اخیر در کراچی با کشورمان را قویاً رد و ضمن هشدار به اظهارات غیرحرفه‌ای، اعلام کرد: طرف‌های ثالث با آدرس‌دهی غلط در صدد تخریب روابط برادرانه ایران و پاکستان هستند که باید نسبت به آن هوشیار باشیم.


مطالب پربازدید سایت

Error: No articles to display

جدیدترین مطالب

دومین نشست سالانه تخصصی مبارزه با پول‌شویی و تأمین مالی تروریسم

راهبردهای عملیاتی بانک صادرات ایران در مبارزه با پول‌شویی و تامین مالی تروریسم تشریح شد

بازخوانی جزئیات ترور شهید فخری‌زاده

نقش یک جاسوس در ترور شهید فخری زاده

افشای اسناد ترور دانشمندان هسته ای

جاسوسی برای ترور

فهرستی از مهمترین ترورهای هدفمند رژیم صهیونیستی در جهان؛

بیش از ۲۷۰۰ ترور هدفمند میراث شوم اسرائیل

بررسی حقوقی دادگاه استکهلم با تمرکز بر پرونده حمید نوری

مشکلات اساسی در رسیدگی به اتهامات آقای نوری

به روایت فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان

جزییات درگیری با گروهک تروریستی در سیستان و بلوچستان

رئیس سازمان نظام پزشکی:

در اسرائیل پزشکان هم تروریستند

عوامل بمب‌گذاری در زاهدان مجازات شدند

عاملان بمب‌گذاری در زاهدان به سزای اعمالشان رسیدند

بررسی ارتباط منافقین و اسرائیل

ملاقات‌ و ارتباطات موساد با منافقین

مطالب پربازدید بخش خبر

به روایت فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان

جزییات درگیری با گروهک تروریستی در سیستان و بلوچستان

فهرستی از مهمترین ترورهای هدفمند رژیم صهیونیستی در جهان؛

بیش از ۲۷۰۰ ترور هدفمند میراث شوم اسرائیل

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان