قربانیان اصلی ترور ایرانیان هستند

Larijaniلاریجانی در نهمین اجلاسیه جامعه مدرسین: قربانیان اصلی ترور ایرانیان هستند که پس از انقلاب جریانات زیادی علیه آنها توسط دشمنان به راه افتاد

رئیس مجلس شورای‌اسلامی گفت:

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی هابیلیان، علی لاریجانی پیش از ظهر امروز در نهمین اجلاسیه جامعه مدرسین و علمای بلاد که در مدرسه امام کاظم(ع) برگزار شد اظهار کرد:  قربانیان اصلی ترور ایرانیان هستند که پس از انقلاب جریانات زیادی علیه آنها توسط دشمنان به راه افتاد و کسانی که امروز نگران ترور هستند آن زمان از تروریست‌ها حماست می‌کردند؛ ملت ایران موجودی مزاحم به نام بنی صدر را دفع کردند ولی بعدا جنگ علیه جمهوری اسلامی تحمیل شد.

لاریجانی در ادامه به تروریسم در منطقه اشاره کرد و افزود: سرویس‌های اطلاعاتی غربی و برخی کشورهای منطقه، تروریسم را در خاورمیانه به وجود آورده است؛ هرجا آمریکا و غرب پا نهاده‌اند، جریان‌های تروریستی هم بلافاصله بعد از آن ظهور کرده‌اند.

رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: دسیسه‌ای که سرویس‌های اطلاعاتی غربی دارند موجب رشد تروریست‌ها شده‌اند و این امر با سند و مدرک قابل اثبات است؛ لشکرکشی به کشورهای دیگر موجب تحقیر ملت‌ها می‌شود و به یقین، تحریک و مقابله به مثل آنها را در پی دارد.

وی به حوادث فرانسه اشاره کرد و گفت: اینها که باز هم به پیامبر اسلام(ص) توهین می‌کنند یا نمی‌فهمند یا می‌خواهند تروریسم افزایش یابد.

لاریجانی با بیان اینکه رفتار، بیان و عمل غربی‌ها کمک به زنده ماندن جریان‌های تروریستی است خاطرنشان کرد: همین اقداماتی که در مجلات فرانسوی صورت گرفته چنین اقدامی محسوب می‌شود.

رئیس قوه مقننه به ائتلاف غربی‌ها علیه داعش اشاره کرد و گفت: تحلیل‌گران منطقه می‌گویند معلوم نیست آمریکا به دنبال چیست؛ گاهی مناطقی را بمباران می‌کنند که تجمع نیرویی هم وجود ندارد و تحلیل این است که گویا می‌خواهند تروریست‌ها باقی بمانند؛ این فضاحت برای ائتلافی است که 40 کشور جمع شوند و هیچ کاری از دستشان علیه تروریست‌ها برنیاید.

وی با بیان اینکه طرح‌های ایران به کمک دولت و ملت عراق آمد تصریح کرد: امروز جریانی مرموز در منطقه دیده می‌شود که از یک سو به ایجاد اختلاف میان کشورهای اسلامی می‌پردازد و از طرف دیگر، ژست تبلیغاتی علیه داعش می‌گیرد ولی در عمل به تروریست‌ها کمک می‌شود.


مطالب پربازدید سایت

در گفتگو هابیلیان با خانم کبری محلوج

ترور همسرم مسیر زندگی ما را تغییر داد

گفت‌و‌گوبا زهرا صالحی، جانباز ترور

موج انفجار جوانی و آرزوهایم را برد

نامه سرگشاده خانواده قربانیان ترور به پارلمان ایتالیا؛

حمایت پارلمان ایتالیا از تروریست‌های قاتل شرم‌آور است

گفت‌وگو با دکتر شهپر شهرکی، پژوهشگر روان‌شناسی سیاسی

هویت قربانیان برای تروریست‌ها اهمیتی ندارد

شهید ترور

شهید ملیحه جانی

جدیدترین مطالب

مطالب پربازدید بخش خبر

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان