شهید ناهید مرادی

6464646

ناهید مرادی در سال 1342 در روستای دگاگا از توابع ژاورود مریوان در خانواده‌ای فقیر و بی‌بضاعت چشم به جهان گشود. پدرش عباس و مادرش بدیعه نام داشت. شهید مرادی به همراه سایر اعضای خانواده‌اش در امر کشاورزی و باغداری به پدرش کمک می‌کرد.

وی در سال 1348 در روستای دگاگا به دبستان رفت و برای ادامه تحصیل مجبور شد به‌همراه خانواده‌اش از روستا به شهر مریوان عزیمت کرد. وی پس از سپری کردن سال اول راهنمایی در مدرسه مولوی کُرد به علت آغاز جنگ تحمیلی مجبور شد به همراه خانواده‌اش دوباره به زادگاهش برگردد.

مرادی جوانی خوش‌اخلاق، خوش‌برخورد، اجتماعی و بسیار متدین بود و در مغازه عکاسی کار می‌کرد. وی با مشتری‌ها طوری رفتار می‌کرد که اگر روزی غیبت داشت مشتری‌ها حال او را جویا می ‌شدند و مشتاق دیدار وی بودند.

وی به دلیل علاقه فراوانش به نظام جمهوری اسلامی ایران در خرداد1364‌ به منظور انجام خدمت وظیفه سربازی‌اش وارد سپاه پاسداران شهرستان مریوان شد. وی پس از سپری کردن دو ماه و پانزده روز دوره آموزشی در مریوان به گردان گروه ضربت سروآباد اعزام شد.

شهید مرادی در 9مردادماه1364 در حالی که به همراه گردان‌های گروه ضربت مریوان و سنندج برای مقابله با گروهک تروریستی کومله رفته بودند در کمین آن‌ها گرفتار شدند و به همراه چندین نفر از همرزمانش اسیر شد و در 10مرداد1364 ناجوانمردانه به‌شهادت رسید.  


مطالب پربازدید سایت

واکنش نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد

روش کار گروهک تروریستی منافقین گزارش‌های ساختگی است

روزنامه وطن امروز

منافقین فرقه نتانیاهو

گفت‌و‌گو با همسر شهید خیراله صمدی از شهدای جبهه مقاومت

برای او شهادت خاتمه پاسداری از اسلام و انقلاب بود

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان