شهید سلیمانی و ابومهدی المهندس پیروزی را در عراق رقم زدند

1396041720281244911349044

رهبر جریان حکمت ملی عراق با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عراق در این سال‌ها، از شهدای حمله تروریستی آمریکا یاد کرد و گفت: شهید حاج ابومهدی المهندس و مهمان بزرگ عراق شهید سپهبد قاسم سلیمانی فرماندهانی بودند که پیروزی را در عراق رقم زدند.

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان به نقل از تسنیم سید عمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق در سخنرانی خود به مناسبت روز شهیدِ عراق و بزرگداشت آیت‌الله شهید سیدمحمدباقر حکیم با تاکید بر اینکه یاد و راه این شهید بزرگوار همواره ادامه داشته و خواهد داشت، گفت: ما ایستاده‌ایم تا به این شهید بزرگوار بگوییم که ما فرزندان توییم و برنامه‌ات را به دوش می‌کشیم. امانت تو به دست ما حفظ شده و پرچم اندیشه‌ات همچنان در اهتزاز است و مسیری که برای ما ترسیم کرده‌ای همچنان پابرجاست.

وی در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عراق در این سال‌ها، از شهدای حمله تروریستی آمریکا یاد کرد و ادامه داد: شهید حاج ابومهدی المهندس و مهمان بزرگ عراق شهید سپهبد قاسم سلیمانی فرماندهانی بودند که پیروزی را در عراق رقم زدند.

حکیم در ادامه با بیان اینکه سالروز شهادت شهید جاودان شهید محراب صرفا زنده نگهداشتن حادثه‌ای گذرا نیست، افزود: این روز مناسبتی است که آن را زنده نگه می‌داریم تا بر مواضع ملی استوار خود در قبال میهن و ملت‌مان تاکید کنیم. آن را زنده نگه می‌داریم تا مسیرهای مردمی و تشکیلاتی پر امتداد خود را بازبینیم. به لطف و توفیق الهی هر سال مردم عراق و در صف اول ایشان فرزندان شهید محراب از مرد و زن در برابر چالش‌ها و دشواری‌هایی که در پروژه و برنامه ملی برحق خود با آن مواجه می‌شوند، قدرتمندتر و با صلابت‌تر می‌ایستند.

 


جدیدترین مطالب

بازخوانی چند جنایت منافقین در دهه شصت

رد پای نفوذی‌های منافقین در افطار خونین رشت

در ادامه دیدارهای هابیلیان با خانواده شهدای ترور کشور

دیدار هابیلیان با خانواده شهید محمدرضا سندی

در ادامه دیدار هابیلیان با خانواده شهدای ترور کشور

دیدار هابیلیان با خانواده شهیدان برزگر و زاهدی

قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اعلام کرد:

شهادت یکی از نیرو‌های سپاه بر اثر حمله تروریستی در تفتان

مطالب پربازدید بخش خبر

با تلاش قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه و وزارت اطلاعات

هلاکت ۲ تروریست و دستگیری ۶ عنصر جیش‌الظلم در چابهار

قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اعلام کرد:

شهادت یکی از نیرو‌های سپاه بر اثر حمله تروریستی در تفتان

نامه سرگشاده خانواده قربانیان ترور به پارلمان ایتالیا؛

حمایت پارلمان ایتالیا از تروریست‌های قاتل شرم‌آور است

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان