شهادت شهید سلیمانی، نشانگر حمایت آمریکا از تروریسم

Unionofislamicassociationمجمع انجمن‌های اسلامی دانشجویان منطقه بریتانیا پس از تظاهرات مقابل سفارت امریکا در لندن بیانیه‌ای صادر کردند.

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان به نقل از شبستان، مجمع انجمن‌های اسلامی دانشجویان منطقه بریتانیا در پی جنایت تروریستی نیرو‌های آمریکایی در به‌شهادت‌رساندن سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بیانیه‌ای صادر کرد.
 
متن بیانیه به شرح زیر است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِیمِ

وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ

و هرگز گمان مبر آن‌ها که در راه خدا کشته شده‏‌اند، مردگانند؛ بلکه آن‌ها زنده هستند و نزد پروردگارشان روزى داده می‌شوند.

احتراماً به استحضار می‌رساند پیرو بیانیه مجمع انجمن‌های اسلامی دانشجویان منطقه بریتانیا در پی جنایت تروریستی نیرو‌های آمریکایی و شهادت حاج قاسم سلیمانی، روز یکشنبه ۵ژانویه۲۰۲۰، تظاهراتی در مقابل سفارت آمریکا برگزار و بیانیه زیر صادر گردید.

بسمه تعالی
 
یزید نیز مانند آمریکا ظالم بود و تصور داشت با به شهادت رساندن امام حسین (ع) دنیا را از اسلام، قرآن و اهل البیت (ع) جدا خواهد کرد. یزید بزودی متوجه اشتباه خود شد و طرفداران امام حسین (ع) امروز به میلیارد‌ها انسان افزایش یافته است. ترامپ به‌زودی متوجه اشتباه خود خواهد شد و طرفداران شهید حاج قاسم سلیمانی نیز مانند طرفدارن امام حسین (ع) روزبه‌روز بیشتر خواهند شد.

دفاع از مظلومیت و مقابله با تروریسم از وظایف شرعی و انسانی میباشد. شهید حاج قاسم سلیمانی مقابله با تروریسم و دفاع از مردم مظلوم جهان را وظیفه خود دانست و مردم جمهوری اسلامی ایران، کشور‌های همسایه ایران، کشور‌های منطقه خلیج فارس، آمریکا و اروپا را از گروهک تروریستی داعش نجات داد. بی شک حاج قاسم سلیمانی بزرگترین تهدید برای تروریسم، گروهک تروریستی داعش و گروهک‌های تروریستی دیگر بود و تمام دنیا از این حقیقت مطلع بودند. فلذا به شهادت رساندن حاج قاسم سلیمانی توسط رژیم فاسد آمریکا نشانگر حمایت آمریکا از تروریسم و گروهک تروریستی داعش است.

به شهادت رساندن سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، بالاترین مقام نظامی در منطقه، اعلان جنگ با جمهوری اسلامی ایران است.

ترامپ بداند که شکستن قوانین حقوق بشرو ملل متحد، ظلم و ستم به مظلومین و جنایت تروریستی او به هیچ وجه توسط جامعه‌ی مسلمین و عدالت خواه تحمل نخواهد شد.

از اعضای انجمن‌های اسلامی دانشجویان منطقه بریتانیا، مسلمانان، دانشجویان، شهروندان انگلیس، ایرانیان، عراقی‌ها و ملیت‌های دیگری که در برنامه ریزی و برگزاری این تظاهرات کمک کردند سپاس گزاری به عمل می‌آوریم، ان‌شاء‌الله که خداوند متعال به شما پاداشی عظیم عطا فرماید. شایان ذکر است که این تجمع عظیم تنها یکی از اقدامات انجمن‌های اسلامی دانشجویان منطقه بریتانیا در اعتراض به حمله بزدلانه‌ی ایالات متحده بوده و ان‌شاء‌الله با حمایت مردم شریف و حق طلب، این انجمن اعتراض خود را از طرق دیگر نیز به گوش جهانیان خواهد رساند. باشد که رسوایی و حقارت دولت فاسد و تروریست ایالات متحده برهمگان آشکار گردد.

چند نکته مهم این تظاهرات:
۱️. این تظاهرات با برنامه ریزی و مدیریت انجمن‌های اسلامی دانشجویان منطقه بریتانیا و با حضور پررنگ دانشجویان و شهروندان انگلیس برگزار شد.

۲️. بیش از صد‌ها نفر در این تظاهرات شرکت کردند.

۳️. معترضین با حفظ اخلاق اسلامی عمیقاً جنایت تروریستی آمریکا را محکوم نموده و اعتراض خود را نسبت به این جنایت با صدای بلند و رسا به گوش سفارت آمریکا رساندند.

۴️. معترضین جنایت تروریستی آمریکا که منجر به شهادت حاج قاسم سلیمانی، حاج ابومهدی المهندس و همراهانش شد را خلاف انسانیت، تعالیم الهی و قوانین ملل متحد نامیدند.

۵️. معترضین دونالد ترامپ را تروریست و آمریکا را خالق گروه تروریستی داعش خواندند.

گزارش فعالیت‌های دیگر انجمن‌های اسلامی دانشجویان منطقه بریتانیا در رابطه با حادثه شهادت سردار قاسم سلیمانی متعاقباً ارسال خواهد گردید.

التماس دعا و یا علی مدد

مجمع انجمن‌های اسلامی دانشجویان

منطقه بریتانیا

از طرف:
- شورای مرکزی مجمع انجمن‌های اسلامی دانشجویان منطقه بریتانیا
- انجمن اسلامی دانشجویان ادینبرا
- انجمن اسلامی دانشجویان ابردین
- انجمن اسلامی دانشجویان نیوکاسل
- انجمن اسلامی دانسحویان گلاسگو
- انجمن اسلامی دانشجویان بردفورد
- انجمن اسلامی دانشجویان ناتینگهام
- انجمن اسلامی دانشجویان لیدز
- انجمن اسلامی دانشجویان لندن
- انجمن اسلامی دانشجویان لیورپول
- انجمن اسلامی دانشجویان منچستر
- انجمن اسلامی دانشجویان بیرمنگام
- انجمن اسلامی دانشجویان کمبریج./


مطالب پربازدید سایت

نگاهی به عملیات اخیر واحد مبارزه با تروریسم فراجا

ضربه فراجا بر پیکر داعش؛ طوفان قهر بر سر تروریسم

کارشناس حقوق کیفری بین المللی در گفت‌وگو با هابیلیان تشریح کرد

از دادگاه‌های داخلی تا تعقیب بین‌المللی؛ مسیر حقوقی مقابله با منافقین

در سی‌وپنجمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین مطرح شد

اعترافات اعضای گروهک تروریستی منافقین به تیراندازی و کشتار مردم عادی

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دومین جلسه ستاد مرکزی هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی

۳۵ گروه تروریستی بیش از ۲۳ هزار ایرانی را به شهادت رسانده‌اند

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی:

اسلامی: حمله به نطنز اقدامی تروریستی بود

جدیدترین مطالب

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران اعلام کرد

تشییع پیکر شهدای حمله تروریستی اخیر صهیونیست‌ها برگزار می‌شود

سخنگوی وزارت امور خارجه درایکس نوشت

نام این شهدای ترور ورزشکار را به خاطر بسپارید

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی:

اسلامی: حمله به نطنز اقدامی تروریستی بود

مدیر یکی از بیمارستان های تهران اعلام کرد:

شهادت چهار کودک در حملات تروریستی رژیم صهیونیستی

در سی‌وپنجمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین مطرح شد

اعترافات اعضای گروهک تروریستی منافقین به تیراندازی و کشتار مردم عادی

مطالب پربازدید بخش خبر

رهبر معظم انقلاب، در مراسم سی‌وششمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره)

ترورها و توطئه‌ها، از روز اول علیه انقلاب آغاز شد

نگاهی به عملیات اخیر واحد مبارزه با تروریسم فراجا

ضربه فراجا بر پیکر داعش؛ طوفان قهر بر سر تروریسم

وزیر امور خارجه کشورمان طی ابلاغ نامه‌ای به سازمان ملل، نوشت:

در برابر هرگونه اقدام تروریستی از ایران دفاع خواهیم کرد

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان