سوریه در خط مقدم مقاومت در مبارزه با تروریسم و صهیونیست قرار دارد

Larijanisoorie

رئیس مجلس شورای اسلامی رفتار دولت سوریه و بشار اسد برای حل سیاسی بحران در این کشور را سنجیده توصیف کرد و گفت: سوریه در خط مقدم مقاومت در مبارزه با تروریسم و صهیونیست قرار دارد.

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) و به نقل از ایرنا، علی لاریجانی در دیدار «فیصل مقداد» قائم مقام وزیر خارجه سوریه با بیان این مطلب افزود: در شرایط فعلی که هجوم جدی علیه سوریه است، همکاری‌های دو کشور در زمینه سیاسی و اقتصادی باید افزایش یابد.

لاریجانی با اشاره به مسائل منطقه‌ای به ویژه سوریه و مبارزه با گروه‌های تکفیری‌تروریستی، ادامه داد: سوریه در خط مقدم مقاومت در مبارزه با تروریسم و صهیونیست است و از نظر سیاسی رفتار دولت سوریه و شخص آقای بشار اسد برای حل سیاسی بحران بسیار سنجیده بوده است.

وی با اشاربه بر ضرورت تقویت همکاری‌های اقتصادی و منطقه‌ای سوریه افزود: سیاست جمهوری اسلامی ایران مبارزه با تروریسم و برقراری امنیت در منطقه‌ است و ما در همکاری با سوریه، مبانی ورای مسائل اقتصادی را در نظر داریم.

رئیس مجلس با بیان اینکه برخی کشورهای منطقه و قدرت‌های جهانی مسئول‌ آتش افروزی‌های کنونی در سوریه هستند، تاکید کرد: آمریکا و هم پیمانان منطقه‌ای‌اش مشکلات فراوانی را در منطقه به وجود آوردند که باید با تدبیر کشورهای منطقه، مانع از وارد آمدن خسارات بیشتر شد.

لاریجانی همچنین وحدت کشورهای اسلامی در مقابله با مشکلات درونی جهان اسلام را امری ضروری برشمرد و خاطرنشان کرد:تنها قدرت‌های بزرگ و استعمارگر از اختلافات موجود بین کشورهای مسلمان در جهت کسب منافع خود بهره می‌برند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تردیدی نداشته باشید که حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از سوریه کماکان استمرار خواهد داشت.

«فیصل مقداد» قائم مقام وزیر خارجه سوریه نیز در ادامه این دیدار ضمن ابراز خرسندی از حضور در مجلس شورای اسلامی، از جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری مهم و قدرتمند در منطقه و جهان اسلام نام برد.

وی با اشاره به روابط خوب برادرانه، دوستانه و تاریخی دو کشور همسایه گفت:جمهوری اسلامی ایران در لحظات دشوار و طاقت فرسای سوریه،در کنار دولت و ملت سوریه بوده است و اگر حمایت‌های بی دریغ جمهوری اسلامی ایران نبود، ما شاهد این مقاومت بی نظیر نبودیم.

قائم مقام وزیر خارجه سوریه با ادای احترام به شهدای مدافع حرم در سوریه، تاکید کرد: امروز خون دو ملت ایران و سوریه در دفاع از ارزش‌ها با هم عجین شده است و دشمنان تلاش می کنند حربه فشار تحریم اقتصادی را به مردم سوریه بیشتر کنند.

مقداد تاکید کرد: باید تلاش‌های گسترده‌ای در سطح جهان اسلام و کشورهای منطقه برای مقابله با گروه‌های تروریستی در منطقه از طریق تقویت وحدت بین مسلمانان صورت گیرد.

مقداد از حمایت‌های همه جانبه جمهوری اسلامی ایران به ویژه در زمینه‌های سیاسی، اقتصادی و نظامی قدردانی کرد و گفت: وقتی ما شاهدیم رهبر معظم انقلاب اسلامی عنایت خاصی به روابط دو کشور دارند، وظیفه خود می دانیم در جهت پیشرفت و تقویت هرچه بیشتر روابط تلاش کنیم.


مطالب پربازدید سایت

شهید ترور

شهید ملیحه جانی

قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اعلام کرد:

شهادت یکی از نیرو‌های سپاه بر اثر حمله تروریستی در تفتان

در ادامه دیدار هابیلیان با خانواده شهدای ترور کشور

دیدار هابیلیان با خانواده شهیدان برزگر و زاهدی

در ادامه دیدارهای هابیلیان با خانواده شهدای ترور کشور

دیدار هابیلیان با خانواده شهید محمدرضا سندی

جدیدترین مطالب

در ادامه دیدارهای هابیلیان با خانواده شهدای ترور کشور

دیدار هابیلیان با خانواده شهید محمدرضا سندی

در ادامه دیدار هابیلیان با خانواده شهدای ترور کشور

دیدار هابیلیان با خانواده شهیدان برزگر و زاهدی

قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اعلام کرد:

شهادت یکی از نیرو‌های سپاه بر اثر حمله تروریستی در تفتان

شهید ترور

شهید ملیحه جانی

مطالب پربازدید بخش خبر

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان