زندگی نامه شهید غلامرضا هدایتی

همیشه می گفت امروز روز آزمایش ماست آنهایی که می گویند ما نبودیم تا به ندای "هل من ناصر ینصرنی" امام حسین(ع) پاسخ بگوییم امروز بیایند و ندای حسین زمان خمینی بت شکن را لبیک بگویند

Shahid Hedayati

پاسدار شهید غلامرضا هدایتی در سال 1342 در روستای خردوندکلا در خانواده ای مذهبی و کشاورز به دنیا آمد . در سن 6 سالگی به مدرسه رفت و تا پنجم ابتدایی را در روستای محل تولد خود گذراند و برای ادامه تحصیل به شهرستان آمل آمد.

 

وقتی انقلاب شروع شد او همیشه در تظاهرات و درگیری با مزدوران آمریکایی و رژیم شاه شرکت می کرد و برادران را برای تظاهرات با رژیم منفور پهلوی بسیج می نمود . بعد از آنکه انقلاب پیروز شد در خدمت سپاه و بسیج و دادگاه انقلاب بود تا موقعی که کمیته تشکیل شد و عضو اصلی کمیته گشت .

 

از خصوصیات اخلاقی شهید برخورد مهربان او بود که بعد از شهادتش تمام مردم از برخورد خوب وی سخن می گفتند . وی بیشتر وقتش را صرف خدمت به اسلام و انقلاب کرده بود و شهادت تنها آرزویش بود . همیشه می گفت امروز روز آزمایش ماست آنهایی که می گویند ما نبودیم تا به ندای "هل من ناصر ینصرنی" امام حسین(ع) پاسخ بگوییم امروز بیایند و ندای حسین زمان خمینی بت شکن را لبیک بگویند . ما باید با چنگ و دندان از انقلابمان محافظت کنیم .

 

برای رو در رویی با صدامیان کافر به جبهه آبادان می رود و به مدت چند ماهی انجام وظیفه می نماید تا اینکه روز سه شنبه 6/11/60 خود را جلوی دبیرستان امام خمینی رسانده و با مزدوران آمریکایی به نبرد تن به تن می پردازد تا یکی را به هلاکت رسانده و یکی را زخمی می کند اما مزدوران جنگلی از خدا بی خبر از پشت او را به رگبار میبندند و با رگبار بستن او روح بلندش به سوی خدایش پر کشید و به دیدارش شتافت .

 


مطالب پربازدید سایت

یادداشت ابراهیم کیمیایی دوین، کارشناس امور سیاسی

روز جهانی خانواده در سایه ۲۳ هزار قربانی ترور در ایران

رئیس‌جمهور در دومین سالگرد بازگشت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش

رئیس‌جمهور: ما قربانی تروریسم هستیم، اما تسلیم نمی‌شویم

به بهانه اقدام ترامپ در استفاده از نام جعلی خلیج ع.ر.ب.ی

تحریف نام خلیج فارس و سکوت همیشگی منافقین

جدیدترین مطالب

به بهانه اقدام ترامپ در استفاده از نام جعلی خلیج ع.ر.ب.ی

تحریف نام خلیج فارس و سکوت همیشگی منافقین

رئیس‌جمهور در دومین سالگرد بازگشت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش

رئیس‌جمهور: ما قربانی تروریسم هستیم، اما تسلیم نمی‌شویم

یادداشت ابراهیم کیمیایی دوین، کارشناس امور سیاسی

روز جهانی خانواده در سایه ۲۳ هزار قربانی ترور در ایران

روزنامه وطن امروز

منافقین فرقه نتانیاهو

گفت‌و‌گو با همسر شهید خیراله صمدی از شهدای جبهه مقاومت

برای او شهادت خاتمه پاسداری از اسلام و انقلاب بود

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان