کتاب «زادگاه تروریسم» تحت نظر آیتالله العظمی مکارم شیرازی و با هدف معرفی عربستان سعودی به عنوان منبع تروریسم در جهان با بیش از ۸۰ سند معتبر منتشر شد.
به گزارش هابیلیان به نقل از ایکنا، در شرایط حساس کنونی که بلای تروریسم جهان بشریت را تهدید میکند، دولت وهابی عربستان سعودی هر روز آشکارا با حمایت و پشتیبانی از گروههای تروریستی بر آتش تفرقه و تکفیر میافزاید و چهره رحمانی اسلام را مخدوش میکند.
از همین رو دبیرخانه کنگره جهانی مقابله با جریانهای افراطی و تکفیری با همکاری جمعی از محققین و پژوهشگران مؤسسه دارالاعلام لمدرسه اهل بیت (ع) بنا به نظر آیتالله العظمی مکارم شیرازی و با هدف معرفی عربستان سعودی به عنوان منبع تروریسم در جهان کتاب «زادگاه تروریسم» را با بیش از ۸۰ سند محکمهپسند و تحلیل گردآوری کرده تا نشان دهد زادگاه تروریسم کجاست و پاسخی علمی و مستند به اقدامات تفرقهافکنانه و کذب بهائیت و آل سعود باشد.
این کتاب در ۷ فصل تنظیم شده که در فصل اول وابستگی فکری جریانهای تروریستی به وهابیت مورد بررسی قرار گرفته است. این فصل در چهار بخش اعترافات رهبران گروههای تروریستی ـ تکفیری به تأثیرپذیری از پیشوایان فکری وهابیت، استناد گروههای تروریستی ـ تکفیری به فتاوا و افکار پیشوایان فکری وهابیت، نظر اندیشمندان درباره ارتباط گروههای تروریستی ـ تکفیری با وهابیت و انتشار کتب پیشوایان فکری وهابیت به دست جریانهای تروریستی را منتشر کرده است.
همچنین فصل دوم این کتاب با عنوان تشابهات فکری جریانهای افراطی با وهابیت به تکفیر حاکمان و پیروان آنها و تکفیر همه مسلمانان غیر از اهل لُجنه میپردازد.
«تشابهات رفتاری جریانهای افراطی و وهابیت در مسئله تکفیر» عنوان فصل سوم است که به تشابهات رفتاری در قتل نفوس محترمه و تشابهات عملی در تخریب مکانهای مقدس پرداخته است.
تکفیر مسلمانان و تکفیر غیر مسلمانان موضوعاتی است که در بخش چهارم با عنوان تکفیر مسلمانان و غیر مسلمانان از سوی مفتیان وهابی عربستان سعودی مورد اشاره قرار گرفته است.
در فصل پنجم نیز که به عنوان نقش حکومت عربستان سعودی در ترویج اندیشه تکفیری نامگذاری شده، موضوعاتی همچون دولت عربستان حامی و ناشر تفکرات محمد بن عبدالوهاب و ترویج اندیشه تکفیری در نظام آموزشی حکومت عربستان اشاره شده است.
سیاست افراط گرایانه عربستان سعودی به روایت نویسندگان و اسناد عنوان فصل ششم است و در فصل پایانی به حمایتهای عربستان از جریانهای تروریستی در نگاه رسانههای جهان پرداخته شده است.
کتاب زادگاه تروریسم در ۲۸۰ صفحه منتشر شده که بخشی از این کتاب به اسناد و تصاویر ۸۹ گانه در رابطه با حمایتهای رژیم آل سعود از گروههای تکفیری اختصاص دارد.
در بخش نویسندگان این کتاب اسامی افرادی همچون مرتضی ابراهیمپور، رحیم صبور، کامیار صداقت ثمرحسینی، محسن عبدالملکی، مصطفی غفوری، ابوالفضل قاسمی، حسین قاضیزاده، علیاصغر کمالی، علی ملاموسی میبدی و مصطفی ورتابی کاشانیان ذکر شده است.