رسانه‌های سعودی نقش روابط‌ عمومی گروهک‌های تروریستی را ایفا کردند

14010329000544 Test PhotoN

فعالیتی که رسانه‌های سعودی انجام دادند به هیچ‌وجه با رسالت حوزه ارتباطات همخوانی ندارد و به عبارت دیگر باید گفت آنها نقش روابط‌ عمومی گروهک‌های تروریست را ایفا کردند.

به گزارش هابیلیان به نقل از فارس، فواد ایزدی کارشناس مسائل بین‌الملل درباره موضوع شکایت ایران از رسانه‌های غربی و سعودی حامی اغتشاشگران تاکید کرد: اساسا نباید موضوع شکایت را کوچک بشماریم، چون فعالیتی که این رسانه‌ها انجام دادند به هیچ‌وجه با رسالت حوزه ارتباطات همخوانی ندارد و به عبارت دیگر باید گفت آنها نقش روابط‌عمومی گروه‌های تروریستی را ایفا کردند.

وی با اشاره به قوانین سخت و غیرقابل انعطاف کشورهایی که میزبان گروه‌های تروریستی ضدایرانی هستند، گفت: وقتی فرد یا گروهی در این کشورها اقداماتی را در راستای برنامه‌های‌شان پیش‌می‌برند و سعی می‌کنند در داخل کشور میزبان، مخاطبان داخلی را بر ضدحاکمیت همان کشور داشته باشند قطعا دستگیر و زندانی می‌شوند اما می‌بینیم این گروه‌ها با استفاده از رسانه‌های غربی، صهیونیستی و سعودی از خاک انگلیس و آمریکا مطالبی در تشویق به آشوب و اغتشاش چاپ و حتی در رسانه‌ها مردم را برای اقدامات خشونت‌آمیز تحریک می‌کنند، ولی کشور میزبان متعرض آنها نمی‌شود.

ایزدی اضافه کرد: بنابراین باید به‌صورت جدی به موضوع شکایت از این رسانه‌ها و تاکید بر این نکته که داعش در این کشورها و رسانه‌های آنها فعال است، پرداخته شود و از سوی دیگر، می‌توان در سایر حوزه‌ها از جمله محیط‌‌های قضایی کشور میزبان هم طرح شکایت کرد.

این عضو هیات علمی دانشگاه تهران با اشاره به قوانین برخورد با تروریسم در غرب تاکید کرد: قوانین مقابله با تروریسم در این کشورها کاملا روشن و شفاف است و از سوی دیگر، آشکار است که این رسانه‌ها با انتشار اخبار مربوط به گروه‌های تروریستی در ایران از آنها حمایت می‌کنند، بنابراین می‌توان با استناد به همان قوانین مربوط به کشور میزبان، اقدام قضایی کرد.

وی با بیان این‌که جرم این رسانه‌ها با توجه به شواهد و مدارک موجود کاملا مشخص است، گفت: حمایت برخی کشورها از گروه تروریستی هم در موضوع پنهان نیست و در گزارش روزنامه وال‌استریت ژورنال هم دیدیم وقتی به موضوع شایعه حمله احتمالی ایران به عربستان پرداخت در حاشیه توضیح داد که علت این حمله تامین منابع مالی ایران اینترنشنال از سوی سعودی‌هاست.

منبع: روزنامه جام جم


مطالب پربازدید سایت

واکنش نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد

روش کار گروهک تروریستی منافقین گزارش‌های ساختگی است

روزنامه وطن امروز

منافقین فرقه نتانیاهو

گفت‌و‌گو با همسر شهید خیراله صمدی از شهدای جبهه مقاومت

برای او شهادت خاتمه پاسداری از اسلام و انقلاب بود

مطالب پربازدید بخش گفتگو

محمد مرتضی علی، کارشناس ارتباطات منطقه‌ای، امنیت و افراط‌گرایی خشونت‌آمیز در مؤسسه مطالعات صلح پاکستان

همکاری منطقه‌ای؛ راهی برای ایجاد ثبات در مرز ایران و پاکستان است

در گفت‌وگوی هابیلیان با رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت مطرح شد

رسانه باید نقش انتقال درست مفاهیم تروریسم به مردم جامعه را به خوبی ایفا کند

گفت‌وگو با نماینده مردم بهشهر در مجلس شورای اسلامی

مجلس باید کمک کند تا حق قربانیان تروریسم از مسببان آن گرفته شود

گفت‌و‌گوبا زهرا صالحی، جانباز ترور

موج انفجار جوانی و آرزوهایم را برد

گفت‌وگو با جلیل رحیمی، عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس

منافقین دستشان به خون هزاران نفر از مردم بی‌گناه ایران آغشته است

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان