دولت سوئد به شدت تحت تأثیر صهیونیست‌ها است

Indexjavadmansoori

سفیر سابق ایران در چین با بیان اینکه بازداشت حمید نوری، اقدامی غیر قانونی است، گفت: دولت سوئد به شدت تحت تأثیر صهیونیست‌ها است.

 

به گزارش هابیلیان، جواد منصوری در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به روند دادرسی غیر منصفانه دادگاه حمید نوری در سوئد، بیان کرد: با توجه به نفوذ صهیونیست‌ در کشور‌های اروپایی از یک طرف، ضدیت دولت‌های اروپایی با جمهوری اسلامی از طرف دیگر، از آن‌ها جز انجام چنین رفتار غیر قانونی و غیرانسانی با ایران و ایرانیان انتظار نیست.

 

سفیر سابق ایران در چین افزود: ما در گذشته در آغاز انقلاب اسلامی شاهد این رفتار‌های غیر قانونی و انسانی در ارتباط با جمهوری اسلامی ایران شاهد بودیم.

 

وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها در دهه‌های اخیر جنایات و اقدامات ضد بشری را علیه جمهوری اسلامی ایران انجام داده است و هیچ یک از جوامع بین المللی به اصلاح حامی حقوق بشر اعتراضی نسبت به آن ندارند، تصریح کرد: در حال حاضر افراد دیگری هم در کشور‌های اروپایی داریم که غیر قانونی بازداشت و محکوم شدند و پاسخی نیز در قبال این رفتار خود نداشته و حتی پاسخ ایران را هم نمی‌دهند.

 

سفیر سابق ایران در چین اقدامات اروپایی‌ها مانند بازداشت حمید نوری را واکنش آن‌ها نسبت به پیشرفت‌ها و دستاورد‌های جمهوری اسلامی و خنثی سازی تأثیرات آن در جهان و منطقه برشمرد و افزود: این اتفاقات چیز تازه‌ای نیست.

 

سفیر سابق ایران در چین اظهار کرد: دولت سوئد به شدت تحت نفوذ صهیونیست‌ها است.


مطالب پربازدید سایت

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس

جزئیات حمله تروریستی به مرزبانان سراوان

در گفت‌وگوی هابیلیان با پدر شهیدان آبیز

یک لحظه صحنه کربلا را با چشمان خودم دیدم

جدیدترین مطالب

در گفت‌وگوی هابیلیان با پدر شهیدان آبیز

یک لحظه صحنه کربلا را با چشمان خودم دیدم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس

جزئیات حمله تروریستی به مرزبانان سراوان

نگاهی به چهار دهه رویکرد منافقین به خانواده

خانواده کشی در فرقه تروریستی رجوی

هشتمین روز نمایشگاه بین المللی کتاب 1402

آثار پرفروش هابیلیان در نمایشگاه بین المللی‌کتاب تهران

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران:

نماد شهدای ترور در تمام شهرها نصب شود

مقام ارشد اطلاعاتی حزب بعث در گفت‌وگو با الشرق الاوسط؛

ترورهای شهید بهشتی و رجایی طرح اطلاعات عراق با همکاری منافقین بود

مهر 1359
4 شنبه 5 شنبه جمعه شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه
9
تاریخ : 1359/07/09
14
تاریخ : 1359/07/14
16
تاریخ : 1359/07/16
21
تاریخ : 1359/07/21
23
تاریخ : 1359/07/23
25
تاریخ : 1359/07/25

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان