دولت‌ها نباید تحت تاثیر گروه‌های تروریستی مزدور قرار بگیرند

167770022145792200

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران تمایل دارد روابط خوب و سازنده با جهان از جمله اروپا را حفظ کند و ارتقاء دهد، اظهار داشت: اگر دولتی تحت تاثیر اطلاعات غلط و گمراه کننده جریان‌های تروریستی و مزدور، مسیر تقابل را انتخاب کند، ضرر خواهد کرد.

آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی شامگاه چهارشنبه در پاسخ به تماس تلفنی «الکساندر دی کرو» نخست وزیر بلژیک با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران تمایل دارد که روابط خوب و سازنده با جهان از جمله اروپا را حفظ کند و ارتقاء دهد، افزود: اگر دولتی تحت تاثیر اطلاعات غلط و گمراه کننده جریان‌های تروریستی و مزدور، مسیر تقابل را انتخاب کند، ضرر خواهد کرد.
رئیس جمهور نتیجه اطلاعات نادرست را محاسبات غلط دانست و با ابراز نگرانی از حمایت برخی کشورهای اروپایی از تحرکات اسلام‌ستیزانه و تروریستی، تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران تمایل دارد که مسائل با رویکرد همکاری‌جویانه حل شود، البته به شرطی که طرف مقابل نیز چنین رویکردی را انتخاب کند.


رئیس شورای‌عالی امنیت ملی همچنین تاکید کرد: سرزمین کشورهای اروپایی نباید منشاء توطئه و تهدید علیه منافع ملت ایران باشد.
«الکساندر دی کرو» نخست وزیر بلژیک نیز در این گفتگوی تلفنی بر اهمیت توسعه روابط و همکاری‌های دو کشور در چارچوب روابط دیپلماتیک ۱۳۰ ساله تهران – بروکسل تأکید کرد و گفت: بلژیک همواره برای تقویت روابط خود با ایران مسیر گفتگو را پیش می‌گیرد و مایل است مسائل با رویکرد تفاهم و همکاری دنبال شود.


در این گفتگوی تلفنی دو طرف درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه توافق کردند.

 


مطالب پربازدید سایت

جدیدترین مطالب

بررسی حمله داعش به مجلس شورای اسلامی

داعش از آسمان رؤیاهایش به زمین سخت واقعیت سقوط کرد

شهید ترور

شهید جلیل رسولی

روایت دوستان از شهید عبدالله رودکی

 اسراییلی‌ها چندین بار جشن ترور او را برگزار کردند

در گفت‌وگوی هابیلیان با پدر شهیدان آبیز

یک لحظه صحنه کربلا را با چشمان خودم دیدم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس

جزئیات حمله تروریستی به مرزبانان سراوان

نگاهی به چهار دهه رویکرد منافقین به خانواده

خانواده کشی در فرقه تروریستی رجوی

مطالب پربازدید بخش خبر

مقام ارشد اطلاعاتی حزب بعث در گفت‌وگو با الشرق الاوسط؛

ترورهای شهید بهشتی و رجایی طرح اطلاعات عراق با همکاری منافقین بود

هشتمین روز نمایشگاه بین المللی کتاب 1402

آثار پرفروش هابیلیان در نمایشگاه بین المللی‌کتاب تهران

مهر 1359
4 شنبه 5 شنبه جمعه شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه
9
تاریخ : 1359/07/09
14
تاریخ : 1359/07/14
16
تاریخ : 1359/07/16
21
تاریخ : 1359/07/21
23
تاریخ : 1359/07/23
25
تاریخ : 1359/07/25

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان