دستگیری متهم فراری ترور دادستان زابل

Dastband01رئیس کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان از دستگیری یکی از عوامل اصلی ترور دادستان زابل در مشهد خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور) حجت الاسلام حمیدی در گفتگو با مهر اظهار داشت: این متهم پس از ترور دادستان زابل و دستگیری همدستانش متواری شده بود که پس از تحقیقات گسترده مخفیگاه او در شهر مشهد شناسایی و در عملیاتی ضربتی دستگیر شد.

وی افزود: در حال حاضر متهم دستگیر شده به استان سیستان و بلوچستان منتقل شده و تحقیقات از وی ادامه دارد. این فرد جزء متهمان اصلی پرونده بود. رئیس کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد با دستگیری این فرد تعداد افراد بازداشت شده در پرونده به ۱۱ نفر رسید که در میان بازداشت شدگان متهم زن نیز حضور دارد.

حمیدی درخصوص انگیزه این ترور نیز گفت: مرحوم موسی نوری در حال رسیدگی به یک پرونده قاچاق موادمخدر بود که عوامل دخیل در این پرونده اقدام به این جنایت کردند. وی در پایان اظهار داشت: پرونده در مرحله تحقیقات است و با تکمیل تحقیقات در دادسرا به دادگاه کیفری ارسال خواهد شد.

ساعت ۷ و ۴۵ دقیقه ۱۵ آبان امسال خودروی موسی نوری دادستان زابل هدف اصابت گلوله قرار گرفت. در این حادثه دادستان زابل به همراه راننده خود به قتل رسیدند.


مطالب پربازدید سایت

در گفتگو هابیلیان با خانم کبری محلوج

ترور همسرم مسیر زندگی ما را تغییر داد

گفت‌و‌گوبا زهرا صالحی، جانباز ترور

موج انفجار جوانی و آرزوهایم را برد

نامه سرگشاده خانواده قربانیان ترور به پارلمان ایتالیا؛

حمایت پارلمان ایتالیا از تروریست‌های قاتل شرم‌آور است

گفت‌وگو با دکتر شهپر شهرکی، پژوهشگر روان‌شناسی سیاسی

هویت قربانیان برای تروریست‌ها اهمیتی ندارد

شهید ترور

شهید ملیحه جانی

جدیدترین مطالب

مطالب پربازدید بخش خبر

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان