حمله تروریستی به مراسم رژه نیروهای مسلح در اهواز/این خبر تکمیل می‌شود

Terrorist.ahvaz

صبح امروز دو نفر به رژه نیروهای مسلح در اهواز حمله مسلحانه کردند.

به گزارش هابیلیان به نقل از خبرگزاری فارس، رژه نیروهای مسلح مستقر در اهواز به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس صبح امروز در اهواز از ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه آغاز شد.

۳۰ دقیقه پس از آغاز رژه گذشته بود که ناگهان دو نفر از میان جمعیت به مردمی که در حال مشاهده رژه بودند تیراندازی کردند.

گفته می‌شود که دو نفر با اسلحه گرم پس از تیراندازی به سمت مردم قصد تیراندازی به سمت جایگاه را داشتند که توسط نیروهای مسلح مضروب شدند.

هنوز جزئیاتی از تلفات این حمله تروریستی و دستگیری افراد حمله کننده منتشر نشده است

خبر تکمیلی...

صبح امروز با حمله تروریستی به مردم در رژه نیروهای مسلح در اهواز سبب آسیب رسیدن به شهروندان اهوازی شدند.

 به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، صبح امروز عده‌ای با حمله مسلحانه به مردم در رژه نیروهای مسلح در اهواز سبب آسیب رسیدن به شهروندان اهوازی شدند.

 براساس مشاهدات خبرنگار فارس پس از آغاز مراسم رژه نیروهای مسلح دو نفر از پارک شهید سبحانی که پشت جایگاه رژه قرار دارد با به رگبار بستن مردم قصد حمله به جایگاه رژه را داشتند که نیروهای مسلح مستقر در محل رژه با دعوت مردم به پناه گرفتن با افراد مسلح درگیر شدند.

 2 نفر موتورسوار که به رژه نیروهای مسلحانه در اهواز حمله کردند بودند پس از زخمی کردن چند نفر از محل تیراندازی گریختند.

 شهروندان حاضر در محل رژه ابتدا گمان می‌کردند که تیراندازی سهوی بوده اما با زخمی شدن چند نفر از شهروندان متوجه حمله تروریستی شدند.

 هنوز از تعداد شهدای این حادثه و افراد زخمی شده خبری منتشر نشده اما آمبولانس‌های مرکز فوریت پزشکی اهواز با حضور در محل رژه در حال انتقال مجروحان به مراکز درمانی هستند.

 هم‌اکنون ترافیک سنگینی در خیابان‌های منتهی به کمپلو ایجاد شده است.

 پس از این حمله تروریستی نیرو‌های ارتش حاضر در محل رژه،  مردم و خبرنگاران را در پادگان لشکر 92 زرهی اهواز پناه دادند.

 آیت الله موسوی‌جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان، آیت الله حیدری عضو مجلس خبرگان رهبری، شریعتی استاندار خوزستان و عالمی نیسی فرماندار اهواز از جمله مسؤولان حاضر در جایگاه رژه بودند که به آنها آسیبی نرسیده و در سلامت کامل هستند.

هلاکت 2 عامل حادثه تروریستی امروز اهواز/ یک نفر زخمی و یک نفر نیز دستگیر شد

یک منبع آگاه گفت: تاکنون 2 نفر از مهاجمان مسلح کشته شدند، یک نفر زخمی و یک نفر توسط نیروهای امنیتی دستگیر شد.

 یک مقام مطلع در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس گفت: تاکنون 2 نفر از مهاجمان مسلح کشته شدند، یک نفر زخمی و یک نفر توسط نیروهای امنیتی دستگیر شد.

 به گزارش فارس صبح امروز همزمان با برگزاری رژه نیروهای مسلح در اهواز یک تیم تروریستی اقدام به تیرانداز به مردم و حاضران در مراسم رژه کرد.

 بنابر مشاهدات عینی خبرنگار فارس دو نفر با اسلحه گرم پس از تیراندازی به سمت مردم قصد تیراندازی به سمت جایگاه را داشتند که توسط نیروهای مسلح مضروب شدند.

لحظه ابتدایی حمله تروریستی در اهواز

تصاویر ضبط شده با تلفن همراه از لحظه حمله تروریستی در اهواز

مطالب پربازدید سایت

به بهانه اقدام ترامپ در استفاده از نام جعلی خلیج ع.ر.ب.ی

تحریف نام خلیج فارس و سکوت همیشگی منافقین

به بهانه سالروز شهادت شهید مدافع حرم «علی اصغر شیردل»؛

ماجرای وصیت‌نامه یک شهید قهرمان مدافع حرم

وزیر امور خارجه کشورمان طی ابلاغ نامه‌ای به سازمان ملل، نوشت:

در برابر هرگونه اقدام تروریستی از ایران دفاع خواهیم کرد

جدیدترین مطالب

وزیر امور خارجه کشورمان طی ابلاغ نامه‌ای به سازمان ملل، نوشت:

در برابر هرگونه اقدام تروریستی از ایران دفاع خواهیم کرد

به بهانه سالروز شهادت شهید مدافع حرم «علی اصغر شیردل»؛

ماجرای وصیت‌نامه یک شهید قهرمان مدافع حرم

به بهانه اقدام ترامپ در استفاده از نام جعلی خلیج ع.ر.ب.ی

تحریف نام خلیج فارس و سکوت همیشگی منافقین

رئیس‌جمهور در دومین سالگرد بازگشت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش

رئیس‌جمهور: ما قربانی تروریسم هستیم، اما تسلیم نمی‌شویم

یادداشت ابراهیم کیمیایی دوین، کارشناس امور سیاسی

روز جهانی خانواده در سایه ۲۳ هزار قربانی ترور در ایران

مطالب پربازدید بخش خبر

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان