جزئیاتی جدید از ترور سردار شهید سلیمانی

هSardarsoleimanirر روز که می‌گذرد جزئیات بیشتری از عملیات تروریستی آمریکا و ترور شهید سپهبد قاسم سلیمانی و همراهان او منتشر می‌شود ازجمله اینکه بخشی از این عملیات از مقر تروریست‌های آمریکا در قطر موسوم به «سنتکام»، هدایت شده است.

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی از فارس، شبکه خبری «ان.بی.سی. نیوز» (NBC News) آمریکا جزئیات تازه‌ای از ترور سردار قاسم سلیمانی و به شهادت رسیدن او در عملیات تروریستی نیروهای آمریکایی در عراق منتشر کرد.

در این گزارش آمده است که عملیات از دمشق آغاز شده، جایی که اطلاعات آمریکا حاکی از حرکت سردار سلیمانی از فرودگاه دمشق به فرودگاه بغداد بوده است و آمریکایی‌ها در انتظار او بوده‌اند.

پس از فرود آمدن هواپیمای خطوط «اَجنِحة الشام» (ایرباس A320) در فرودگاه بغداد، جاسوسان سازمان سیا آمریکا در فرودگاه بغداد حاضر بوده‌اند. بعد از این سه پهپاد آمریکایی که هر کدام به چهار موشک «هل فایر» مجهز بوده، به آسمان برخاسته‌اند بدون آنکه مشکلی برای پرواز در آسمان عراق داشته باشند.

ان.بی.سی. نیوز گفته، این روایت را از دو منبع مطلع آمریکایی به علاوه مسئولان آمریکایی دیگری که از این موضوع مطلع بوده‌اند، کسب کرده و در حالی که پهپادهای آمریکایی برای عملیات آماده می‌شده‌اند، مسئولان آمریکایی در حال مشاهده صحنه در صفحات نمایش بزرگی بوده و شاهد آمدن مسئول الحشد الشعبی عراق (ابومهدی المهندس) برای استقبال از سردار قاسم سلیمانی بوده‌اند که ساعت یک بامداد اتفاق افتاده است. در این گزارش آمده که صفحه نمایش، جزئیات چهره افراد را به دلیل آنکه از اشعه مادون قرمز (فرو سرخ) استفاده می‌کرده، نمایش نمی‌داده است. اما روشن شد که ابومهدی المهندس نایب رئیس الحشد الشعبی که از نظر آمریکا متهم به انفجار سفارت آمریکا و فرانسه در کویت در سال ۱۹۸۳ بوده، آنجاست.

اتاق عملیات ترور «سنتکام» در قطر

از طرف دیگر خانم جینا هاسپل رئیس سازمان سیا در مقری در شهر لانگلی در ایالت ویرجینیا و مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا از مکانی دیگر در حال پیگیری عملیات ترور بوده‌اند. همچنین عملیات در کاخ سفید نیز در حال پخش بوده اما دونالد ترامپ آن زمان در فلوریدا حضور داشته است. صفحات نمایش بزرگ نشان می‌دهد که دو مسئول بلندپایه وارد خودرو سدانی شده و به راه افتاده‌اند و سایر افراد همراه در خودرو [استیشن] دیگری بودند که خود را سریع به آنان رساندند.

بنا بر این گزارش، پهپادهای آمریکا تعقیب خودروها را از خروجی فرودگاه آغاز کرده و خودرو همراهان به جلو خودرو دو فرمانده منتقل شده است. پس از تأیید میدانی [عوامل نفوذی]، ناظران اتاق عملیات که در مقر فرماندهی نیروهای مرکزی آمریکا (سنتکام» در دوحه پایتخت قطر حضور داشتند دستور شلیک چهار موشک به خودروها را دادند و هیچ کس از افراد هدف، زنده نماند.

مسئولان آمریکایی گفته‌اند که پهپادها هیچ کدام «بی صدا» نبوده اما در محیطی شهری مثل بغداد، سخت می‌شود صدای آن را تشخیص داد. مردان حاضر در خودرو هم اطلاع نداشته‌ان که هدف قرار خواهند گرفت. منابع آمریکایی گفته‌اند که دولت آمریکا تحرکات سردار سلیمانی را در همه جای منطقه برای چند روز زیر نظر داشته است.

طبق این گزارش، آنتونی کوردسمن کارشناس نظامی آمریکایی می‌گیود که چنین حملاتی که با آن سردار سلیمانی ترور شده، تغییری اساسی در جنگ ایجاد می‌کند. این کار نیازمند تلاش اطلاعاتی و نظارتی و جمع‌آوری سنگین اطلاعات و خیلی پرهزینه است که نیازمند زمان و تجربه زیادی نیز هست.

بنا بر این گزارش، مسئولان عراقی هم‌اکنون در حال بررسی نقش جاسوسان آمریکایی هستند که در خلال عملیات در فرودگاه بغداد حاضر بوده‌اند. همچنین اطلاعات سوریه نیز در حال تحقیقات در خصوص کارمندان هواپیمایی «اَجنحة الشام» هستند.

بامداد روز جمعه سیزدهم دی ماه (سوم ژانویه) ساعاتی پس از انتشار اخباری از انفجار و اصابت موشک به دو خودرو در نزدیکی فرودگاه بغداد، الحشد الشعبی عراق از شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی و «ابومهدی المهندس» معاون سازمان الحشد الشعبی عراق در حمله هوایی آمریکا خبر داد؛ خبری که ساعتی بعد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آن را تأیید کرد.

در پی این خبر، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) مسئولیت ترور شهید سلیمانی و ابومهدی المهندس را بر عهده گرفت و در بیانیه‌ای اذعان کرد که این ترور به دستور رئیس جمهور آمریکا صورت گرفته است.


مطالب پربازدید سایت

در سی‌وپنجمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین مطرح شد

اعترافات اعضای گروهک تروریستی منافقین به تیراندازی و کشتار مردم عادی

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی:

اسلامی: حمله به نطنز اقدامی تروریستی بود

مدیر یکی از بیمارستان های تهران اعلام کرد:

شهادت چهار کودک در حملات تروریستی رژیم صهیونیستی

سخنگوی وزارت امور خارجه درایکس نوشت

نام این شهدای ترور ورزشکار را به خاطر بسپارید

جدیدترین مطالب

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران اعلام کرد

تشییع پیکر شهدای حمله تروریستی اخیر صهیونیست‌ها برگزار می‌شود

سخنگوی وزارت امور خارجه درایکس نوشت

نام این شهدای ترور ورزشکار را به خاطر بسپارید

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی:

اسلامی: حمله به نطنز اقدامی تروریستی بود

مدیر یکی از بیمارستان های تهران اعلام کرد:

شهادت چهار کودک در حملات تروریستی رژیم صهیونیستی

در سی‌وپنجمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین مطرح شد

اعترافات اعضای گروهک تروریستی منافقین به تیراندازی و کشتار مردم عادی

مطالب پربازدید بخش خبر

رهبر معظم انقلاب، در مراسم سی‌وششمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره)

ترورها و توطئه‌ها، از روز اول علیه انقلاب آغاز شد

نگاهی به عملیات اخیر واحد مبارزه با تروریسم فراجا

ضربه فراجا بر پیکر داعش؛ طوفان قهر بر سر تروریسم

وزیر امور خارجه کشورمان طی ابلاغ نامه‌ای به سازمان ملل، نوشت:

در برابر هرگونه اقدام تروریستی از ایران دفاع خواهیم کرد

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان