تأکید بر تقویت همکاری های مرزی و تشدید مبارزه مشترک با تروریسم، اشرار، قاچاق مواد مخدر، مهاجرت های غیرقانونی و نیز توافق درخصوص افزایش فعالیت بازارچه های مرزی و همکاری های اقتصادی و تجاری، از جمله مهم ترین محورهای نوزدهمین نشست مشترک مرزی ایران و پاکستان به میزبانی شهر کویته پاکستان است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور)، «علی اصغر میرشکاری» معاون امنیتی و انتظامی استانداری سیستان و بلوچستان که برای شرکت در نوزدهمین نشست مشترک مرزی ایران و پاکستان، در شهر کویته مرکز ایالت بلوچستان به سر می برد، در حاشیه نوزدهمین نشست مشترک مرزی با «نواب ثناءالله خان زهری» سروزیر این ایالت دیدار کرد و دو طرف بر ضرورت تقویت همکاری برای تقویت امنیت مناطق مرزی میان دو کشور تاکید کردند.
دو طرف در این دیدار ضمن تاکید بر اراده مشترک و تقویت همکاری های دو کشور برای مبارزه با تروریسم، قاچاق مواد مخدر، اشرار و مهاجرت ها و ترددهای غیرقانونی، نسبت به افزایش همکاری های اقتصادی و ارتقای سطح مبادلات تجاری دو کشور همسایه به 10 میلیارد دلار در سال ابراز امیدواری کردند.
همچنین توافق شد تا نیروهای مرزی دو کشور درخصوص فعالیت های تروریستی در طرفین مرز، با یکدیگر تبادل اطلاعات داشته باشند.
سروزیر ایالت بلوچستان در این دیدار گفت: تروریست ها وابسته به هیچ دین، کشور یا قوم خاصی نیستند و با اقدامات خرابکارانه خود صرفا به دنبال تخریب منافع جهان اسلام هستند.
دو طرف در این دیدار تاکید کردند که نه ایران و نه پاکستان اجازه نخواهند داد تا از خاک و قلمروی هر یک از این کشورها، علیه دیگری استفاده شود.
مقام عالی ایالت بلوچستان گفت: تا زمانی که تروریسم از بین نرود، پاکستان و ایران نمی توانند به پیشرفت های مطلوب خود دست یابند و به همین دلیل هر دو کشور نیاز به برداشتن گام های بیشتر در جهت تقویت همکاری ها برای مبارزه با تروریسم هستند.
«علی اصغر میرشکاری» معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان که برای شرکت در نوزدهمین نشست کمیته مشترک مرزی ایران و پاکستان به شهر کویته مرکز ایالت بلوچستان پاکستان سفر کرده است، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، مهم ترین محورهای نشست جاری را مسائل مرزی، مبارزه با تروریسم و مبارزه با اشرار و قاچاق مواد مخدر ذکر کرد.
میرشکاری افزود: موضوع های مربوط به استرداد مجرمین، احیا و بازسازی میله های مرزی و تامین امنیت پایدار در مناطق مرزی میان دو کشور از طریق توسعه زیرساخت های اقتصادی و ایجاد اشتغال از جمله دیگر مهم ترین محورهایی است که در این نشست مشترک مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.