
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به حوادث تروریستی تهران، تأکید کردند: چنین حوادثی هیچ خللی در اراده ملت و مسئولان بهوجود نخواهد آورد و ملت ایران قدرتمندانه به حرکت خود ادامه خواهد داد و پیش خواهد رفت.
به گزارش پایگاه خبریتحلیلی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) حضرت آیتالله خامنهای عصر چهارشنبه در دیدار سالانه خود با دانشجویان، بخشی از سخنان خود با اشاره به ایستادگی و مقاومت و پیشرفت نظام اسلامی در ۳۸ سال گذشته و تحمیل خود به نظام سلطه با وجود همۀ طراحیها و توطئههای گوناگون اعم از جنگ هشت ساله، کودتا، تحریم، تبلیغات مغرضانۀ گسترده و ترور، گفتند: حوادث تروریستی تهران، به نسل امروز و تهرانی امروز نشان داد که ترور و حرکت تروریستی چیست و چگونه تروریستها، انسانهای بیگناه را هدف قرار میدهند.
ایشان خاطر نشان کردند: شرایطی بهمراتب سختتر و وسیع ر از آنچه که امروز در تهران روی داد، چندین سال در کشور حاکم بود اما جمهوری اسلامی موفق شد حرکت روبه جلوی خود را ادامه دهد و نظام سلطه به موفقیت دست نیافت.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: اتفاقات امروز در ارادۀ مردم تأثیری نخواهد گذاشت و همه بدانند اینها کوچکتر از آن هستند که بتوانند در اراده ملت و مسئولین کشور اثری بگذارند.
ایشان خاطرنشان کردند: البته این حوادث نشان داد اگر جمهوری اسلامی در آن نقطهای که مرکز اصلی این فتنههاست ایستادگی نمیکرد، تاکنون گرفتاریهای زیادی از این ناحیه در داخل کشور داشتیم و انشاءالله اینها ریشهکن خواهند شد.