
نمايندگان احزاب ، گروه هاي سياسي و عشاير عراق به همراه جمعي از مقامات پارلماني ، حقوقي و نیز دهها تن از خانوادههاي آسيب ديده و مصيبت زده از اقدامات تروريستي گروهك منافقين در هتل منصور بغداد انزجار خود را از حضور گروهک منافقين در عراق اعلام کردند و خواستار محاكمه و اخراج منافقين از خاك عراق و احقاق حقوق خود در دستگاههاي قضايي شدند.
به گزارش خبرنگار هابیلیان از بغداد شماري از حاضران در اين همايش با به دست گرفتن عکس کشته و زخمي شدگان به دست افراد اين گروهک ؛ شعارهاي "مرگ بر منافقين خلق" و "مرگ بر رجوي" سر دادند و از دولت عراق خواستند اين گروهک تروريستي را هر چه زودتر از عراق اخراج کند.
طه درع السعدي وابسته به ائتلاف عراق يکپارچه و نماينده استان دياله در پارلمان اين کشور در اين همايش در مصاحبه با خبرنگار هابیلیان ، با اشاره به سابقه حمايت صدام از گروهک منافقين به منظور اجراي عمليات هاي تروريستي در عراق يادآور شد اين سازمان بعد از سقوط نظام صدام هم با حمايت از سازمان القاعده و تروريسم ، سعي کرد به مسلمانان عراق لطمه بزند.
وي تاکيد کرد طبق قانون اساسي عراق ، هيچ گروه تروريستي حق ندارد در خاک اين کشور فعاليت کند و اين در حالي است که به آن ها اطلاع داده شده است که هر چه زودتر خاک عراق را ترک کنند.
السعدي همچنين با اشاره به اين که گروهک منافقين در سابق هم با حمايت نيروهاي امريکايي به فعاليت هاي سياسي و مطبوعاتي در پايگاه اشرف مي پرداخت گفت اکنون که اين پايگاه تحت نظر نيروهاي عراقي قرار گرفته است و به آن ها اجازه هيچ گونه فعاليتي نمي دهيم.
اين نماينده پارلمان عراق تصريح کرد سازمان مجاهدين خلق (منافقين) ، سازماني تروريستي وابسته به نظام صدام و بعثي ها و شبکه هاي تروريست جهاني است و قصد دارد به مردم و دولت عراق صدمه بزند.
وی افزود: گروهك منافقين نقشي اساسي در سركوب و كشتار مردم عراق در سال ۱۹۹۱و در جريان قيام عمومي در اين كشور داشته و جنايات مختلفي در استان دياله مرتكب شده است و اين گروه پس از سال ۲۰۰۳نيز از اعمال مداخله گرانه در امور داخلي عراق دست برنداشته و نقش به مراتب بزرگتري را عليه روند سياسي عراق و از جمله دولت نوپاي اين كشور، به ويژه در استان دياله ايفا كرده است .
به گفته طه درع، منافقين پس از سال ۲۰۰۳تلاش كردند به فتنه قوميتي و طايفهاي در استان دياله دامن بزنند و به همين دليل با اعضاي گروه تروريستي القاعده همكاري كردهاند و حتي پادگان اشرف به نقطه آغاز حملات عليه مردم اين منطقه تبديل شده بود.
درع گفت: ما از تصميم دولت در اخراج گروهك منافقين از عراق حمايت مي كنيم ، به ويژه آنكه ادامه حضور آنان با قانون اساسي عراق مغايرت دارد.
وي از دولت عراق خواست ، عناصري از اين گروهك را كه جناياتي در حق مردم عراق مرتكب شده اند، محاكمه و مجازات كند.

بر پايه اين گزارش ؛ يکي از حاضران در اين همايش نيز که عکس يک جوان را در دست داشت در مصاحبه با خبرنگار هابیلیان گفت اين شبکه تروريستي يکي از برادرانم را در سال هزار و نهصد و نود و يک کشت ، دو برادر ديگرم را به همراه دو زن از خانواده ما را هم زخمي و خانه نشين کرد.
وي با اشاره به اين که پنج تن از خانواده اش قرباني اين گروه تروريستي شده اند افزود منافقين خلق با حمايت صدام به مردم عراق ظلم کردند.
همچنين يکي از معاونان موفق الربيعي مشاور عالي امنيت عراق در اين همايش با تاکيد بر اين که اعضاي سازمان منافقين خلق بايد هر چه زودتر خاک عراق را ترک کنند اعلام کرد سازمان تروريستي خلق تنها دو راه پيش رو دارد يا به ايران برگردد و از فرصت عفو عمومي استفاده کند و در کشورشان زندگي کنند و يا به کشور ديگري سفر و در آن جا زندگي کنند.

وي با بيان اين که عراق سعي مي کند روابط خوبي با کشورهاي همسايه داشته باشد افزود نوري المالکي نخست وزير عراق درباره خروج اين گروهک تروريستي تاکيد دارد و رياست کميته مربوط به اين مساله را به مشاور عالي امنيت ملي محول کرده است.
دراين همايش حقوقدانان برجستهاي از جمله طارق حرب رييس انجمن فرهنگ قانون و از حقوقدانان برجسته عراق ، عصام السعدي نماينده موفق الربيعي مشاور امنيت ملي عراق و نيز جمعي از نمايندگان پارلمان اين كشور حضور داشتند كه شبكههاي تلويزيوني و رسانههاي عراقي حتي تا ساعتي پس از پايان اين همايش آنان را رها نكردند.
در اين همايش همچنين فرمي ميان خانوادههاي آسيب ديده و قرباني توزيع شد كه براساس آن ، خانوادههاي قربانيان اقدامات تروريستي منافقين مي توانند از آنان به محاكم قضايي شكايت كنند.
طارق حرب در اين خصوص به خبرنگار هابیلیان گفت كه تا پيش از ژانويه ۲۰۰۹ كه پرونده منافقين و پادگان اشرف در استان دياله در اختيار نيروهاي آمريكايي بود، عراقيها نميتوانستند اقدامات حقوقي و قانوني خود را به عمل آورند چرا كه آمريكاييها مانع انجام اين كار ميشدند، اما با انتقال پروندههاي امنيتي به دولت عراق ، براساس توافقنامه امنيتي امضا شده در آذر ماه گذشته ، اكنون اين امكان ايجاد شده است .

دراين همايش ، خانوادههاي قربانيان ، تصاوير بستگان و عزيزان خود را كه در اقدامات تروريستي منافقين از دست داده اند، بر دست گرفته بودند كه درميان آنان چند كودك ، از جمله دختران و پسران كم سن و سال ديده ميشد.
در اين تصاوير آثار شكنجه نيز ديده ميشد و خانوادههاي قربانيان مي گفتند نميدانيم چرا آمريكاييها ديكتاتور را برداشته اند، دستياران ديكتاتور را نگهداشته اند.
حيدرعلي كه پدرش توسط منافقين كشته شده است ، در اين همايش گفت كه ما علاوه بر اخراج منافقين از عراق ، خواستار محاكمه سران اين گروهك به عنوان جنايتكار جنگي هستيم .
او ميگويد كه خواهرش نيز در اقدامات تروريستي منافقين يك پاي خود را از دست داده است.
علي عبدالكريم قادر نيز پدر و يك برادرش را در اقدامات منافقين در استان دياله از دست داده است .
او منافقين را جنايتكاران وحشي توصيف كرده و ميگويد آنها در سال ۱۹۹۱ بي رحمانه به منطقه ما حمله كردند كه بر اثر اين حملات تعداد زيادي از اهالي منطقه كشته و زخمي شدند و خانههاي زيادي ويران شد.
او گفت: ما از دولت عراق ميخواهيم كه براي جبران خسارات و زيانهاي مادي و معنوي خانوادههاي قربانيان ، بصورت عملي اقدام كند.
عبدالله غضبان خضر از ديگر اهالي استان دياله ميگويد كه به همراه يك فرزند و برادرش توسط اعضاي منافقين ربوده شده و به مدت ۴۰روز در نقطه نامعلومي زنداني آنها بوده است .
وي ميگويد، در جريان عمليات سركوب مردم كه منافقين در كنار ارتش بعثي صدام قرار داشتند، مغازهاش نيز به طور كامل ويران شده است .دراين همايش كه تعداد سخنرانان آن زياد بود، به هر يك از آنان تنها كمتر از ۵دقيقه وقت براي صحبت كردن اختصاص يافت و درميان آنان نماينده قربانيان از استان دياله نيز حضور داشت كه گفت: ما براي اخراج منافقين از خاك عراق پافشاري كرده و از اين خواسته خود كوتاه نخواهيم آمد.
تيمور البياتي نماينده قربانيان اهالي منطقه طوزخورماتو از استان دياله در سخناني در اين همايش گفت منطقه ما در سال ، ۱۹۹۱هنگام قيام عمومي مردم عراق مورد حمله منافقين با سلاحهاي سبك و سنگين از جمله خمپاره و گلولههاي تانك قرار گرفت.
وي افزود: براثر اين حملات ۲۰نفر كشته و ۵۰۱تن ديگر زخمي شدند و ۱۵۰ نفرهم توسط عناصر منافقين ربوده و اسيرشدند.
البياتي از تخريب و ويراني دهها واحد مسكوني و تجاري ، مساجد، حسينيه ها و درمانگاه در اين منطقه خبر داد كه توسط نيروهاي منافقين صورت گرفته بود.
وي گفت: ما امروز به اين مكان آمدهايم تا به دولت عراق و مجامع بين المللي اعلام كنیم كه قصد طرح دعوي در دستگاههاي قضايي عراق و بينالمللي از منافقين را داريم .
به گفته البياتي ، تلاش خانوادههاي قربانيان تا احقاق حقوق پايمال شده آنان ادامه خواهد يافت .
علي العلاق يك نماينده پارلمان عراق نيز در اين همايش گفت كه يكي از اهداف اصلي دولت عراق طي سالهاي گذشته به دست گرفتن حاكميت كامل عراق از اشغالگران بوده است و كنترل دولت عراق بر پادگان محل استقرار منافقين نيز بخشي از اين تلاشها بوده است .وي افزود: اكنون دولت عراق توانسته است حاكميت خود را بر اين پادگان اعمال كند و آن را از آمريكاييها تحويل بگيرد.
العلاق اضافه كرد كه منافقين بر اساس قوانين بينالمللي ، يك سازمان تروريستي شناخته شده هستند و دركشتار مردم عراق در زمان رژيم صدام دست داشته اند، به همين دليل درخواست اخراج عناصر اين گروهك از عراق را يك درخواست ملي ميدانيم و بايد اين گروه جاي ديگري به غير از عراق براي خود پيدا كنند.