انهدام ۲ تیم تروریستی وابسته به داعش در سیستان و بلوچستان

62442910

اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان اعلام کرد: پیرو اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) ۲تیم وابسته به گروه تروریستی تکفیری داعش و تعدادی از عناصر بیعت کننده با آنها که با هدایت خارج از کشور قصد ایجاد ناامنی در جنوب شرق کشور را در ماه‌های اخیر داشتند، منهدم شد.

به گزارش هابیلیان به نقل از ایسنا، در اطلاعیه اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان آمده است: با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان(عج) و همکاری قرارگاه قدس نیرو زمینی سپاه و فراجا عناصر وابسته به شبکه عبری، غربی و عربی در جنوب شرق زیر ضربه قرار گرفته و عناصر وابسته به آنها دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.

در بخش از این اطلاعیه آمده است پیرو اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) ۲ تیم وابسته به گروه تروریستی تکفیری داعش و تعدادی از عناصر بیعت کننده با آنها که با هدایت خارج از کشور قصد ایجاد ناامنی در جنوب شرق کشور را در ماه‌های اخیر داشتند با عنایت خداوند متعال شناسایی شد و زیر ضربه قرار گرفتند و منهدم شدند.

اداره کل اطلاعات سیستان اضافه کرد: یکی از اهداف این تیم‌ها گروگانگیری اتباع خارجی و تجار در چابهار بوده است. اعترافات اعضای گروه‌ها که در میان آنها اتباع افغانستانی و تاجیکستانی نیز وجود دارد، نشان می‌دهد طراحی‌های گسترده‌ای برای ایجاد فضای ناامنی در جنوب شرق کشور داشته‌اند.


مطالب پربازدید سایت

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران اعلام کرد

تشییع پیکر شهدای حمله تروریستی اخیر صهیونیست‌ها لغو شد

سخنگوی وزارت امور خارجه درایکس نوشت

نام این شهدای ترور ورزشکار را به خاطر بسپارید

بیانیه بنیاد هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور)

شهدای تجاوز رژیم تروریست صهیونی یادآور ترورهای دهه 60 است

جدیدترین مطالب

اولین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با هابیلیان

عوامل گروهک منافقین با رژیم صهیونی همکاری می‌کنند

بیانیه بنیاد هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور)

شهدای تجاوز رژیم تروریست صهیونی یادآور ترورهای دهه 60 است

مطالب پربازدید بخش خبر

رهبر معظم انقلاب، در مراسم سی‌وششمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره)

ترورها و توطئه‌ها، از روز اول علیه انقلاب آغاز شد

نگاهی به عملیات اخیر واحد مبارزه با تروریسم فراجا

ضربه فراجا بر پیکر داعش؛ طوفان قهر بر سر تروریسم

وزیر امور خارجه کشورمان طی ابلاغ نامه‌ای به سازمان ملل، نوشت:

در برابر هرگونه اقدام تروریستی از ایران دفاع خواهیم کرد

با هدف هماهنگی برنامه‌های بزرگداشت شهدای هفتم تیر

برگزاری نخستین جلسه ستاد مرکزی هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان