پژوهشگر آمریکایی خطاب به منافقین: ثابت کنید که فرقه نیستید!

2211110100109910 Org

مایکل روبین پژوهشگر آمریکایی ضدایرانی در یادداشتی که در واشنگتن اگزمینر منتشر کرد با حمله شدید به رویکرد گروهک تروریستی منافقین و توصیف آن به رفتار فرقه ای نوشت: «سخنگوی روابط خارجی سازمان مجاهدین خلق (منافقین) از اینکه من این سازمان را «فرقه» خوانده ام، ناراحت است. پاسخ او انحرافی و پر از خصومت و حملات شخصی است. اما او از پاسخ به نکات واقعی مقاله من اجتناب می کند».

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هابیلیان، روبین با تمسخر رفتار و پاسخ های سخنگوی فرقه رجوی به وی می گوید: میخواهم یک آزمون کوچک برگزار کنم. اگر مجاهدین خلق فرقه نیست[و اعضا حق اختلاف نظر با گروه یا انتقاد از سرکرده فرقه را دارند] آیا صفوی (سخنگوی منافقین) می‌تواند با مدرک ثابت کند که با مریم رجوی اختلاف نظر دارد؟

این پژوهشگر راست گرای آمریکایی در جای دیگری از یادداشت خود این پرسش را مطرح می کند که آیا اعضای منافقین می توانند نشان دهند که کجا با اقدامات تروریستی سازمان مجاهدین خلق علیه آمریکایی ها و شرکت های آمریکایی در ایران در آن زمان [دوره رژیم شاه] مخالفت کرده اند؟

  روبین با یادآوری مناسبات و همکاری های منافقین با دیکتاتور سابق عراق این پرسش را از سخنگوی گروهک تروریستی نفاق مطرح می کند که آیا صفوی اکنون برای آن زمان که اعضای سازمان مجاهدین خلق در عراق گرد هم آمدند و به عامل دست صدام حسین تبدیل شدند پشیمان است؟

همچنین روبین به تلاش مذبوحانه و بی فایده منافقین برای انکار رابطه با صدام می پردازد و از سخنگوی این گروهک می خواهد تا درباره چرایی حذف مطالب مربوط به روابط عمیق این گروه با صدام از سایت منافقین توضیحات خود را ارائه دهد.

روبین که ادعای مضحک ریاست جمهوری خودخوانده رجوی بر مردم ایران از چشم اش دور نمانده با به سخره گرفتن «30 سال ریاست جمهوری رجوی»، این پرسش را از اعضای فرقه رجوی از جمله سخنگوی آن می پرسد که آیا برای جنبش‌های «دمکراتیک» طبیعی است که در طول یک هفته یا یک ماه، چه رسد به سه دهه، توافق کامل در مورد هر موضوعی داشته باشند؟ اشاره روبین به رویکرد سرکوب گر رجوی علیه اعضای این گروه است که اجازه مطرح کردن کوچک ترین پرسش و انتقادی را به اعضای خود نمی دهد. او در ادامه از منافقین می خواهد اگر می توانند تنها به یک جنبش «دمکراتیک» اشاره کنند که در آن هزاران پیرو هرگز با یکدیگر یا رهبرشان اختلاف نظر ندارند؟!

مشاور سابق وزارت دفاع آمریکا در ادامه انتقادات شدید خود از فرقه منافقین، از سخنگوی این گروهک می پرسد:« چرا هنگامی که فردی پیشنهاد ممیزی و حسابرسی مؤسسات وابسته به این گروهک را می دهد آنها ناراحت و نگران می شوند». او در ادامه یادآور شد: اگر مجاهدین خلق یک فرقه نیست، چرا اعضای آن از دنیای اطرافشان ایزوله شده اند؟

این تحلیلگر آمریکایی در ادامه می‌نویسد: صفوی می تواند بریده بریده حرف بزند و ادعا کند که مجاهدین خلق یک فرقه نیست. با این حال، او باید ثابت کند که من اشتباه می کنم: شما بیش از 35000 توییت ارسال کرده اید. آیا می توانید یک مورد را پیدا کنید که نشان دهد شما با رجوی اختلاف نظر دارید؟

تاکنون مقالات و کتاب های متعددی توسط پژوهشگران و نویسندگان غربی نوشته شده است که با فرقه توصیف کردن گروهک تروریستی منافقین، انتقادات تندی را متوجه آن و تعامل این گروه با اعضا و منتقدانش کرده اند.


مطالب پربازدید سایت

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

جدیدترین مطالب

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر محمدرضا حسنی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

هویت‌یابی دیجیتال و آسیب‌پذیری در برابر خشونت و تروریسم

زهرا مصباح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

نقش باور در تحمل رنج بازماندگان ترور

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

بازخوانی جنایت‌های تروریستی علیه ملت ایران

برگزاری نشست «ایران قربانی تروریسم؛ روایت داغ‌های ماندگار»

مولوی محمدجعفر محبی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

الهیات رحمت در برابر منطق ترور

مطالب پربازدید بخش خبر

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسن خمینی در دیدار مهمانان خارجی کنفرانس وحدت اسلامی

علمای اسلام کجا هستند که دشمن قائد امت را ترور کرد؟

سعید خطیب‌زاده، معاون وزیر خارجه در مراسم روز جهانی یادبود و گرامی‌داشت قربانیان تروریسم

جبهه ترور شکست خورد؛ ایران برای پاسخگو کردن تروریست‌ها مصمم است

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان