الجزيره:حمایت آمریکا از منافقین بی شرمانه است.

Rajavi1384

در ميزگرد الجزيره انگليسي تصريح شد : نام بردن امريکايي ها از گروهک منافقين به عنوان مبارزان ازادي بي شرمانه است.

به گزارش شبکه تلويزيوني الجزيره انگليسي، سامي رمضاني کارشناس انگليسي تصريح کرد نوعي مشارکت منطقه اي براي حل مسائل عراق مناسب است. اگر کشورهاي منطقه واقعا همکاري داشته باشند ديگر بهانه اي براي قدرتهاي بزرگ از قبيل امريکا باقي نخواهد ماند تا نيروهاي اشغالگر را به منطقه بفرستند و خواستار ان باشند که در سراسر منطقه خاورميانه و سراسر جهان پايگاههاي نظامي داشته باشند. چرا امريکا بايد اين حق به اصطلاح "خدادادي " را داشته باشد که در همه جا پايگاه نظامي داشته باشد؟ يا اينکه کشورهاي ضعيف را وادار کند تا به چنين وضعيتي تن در بدهند؟ اين خواست امريکا بخاطر منابع نفتي عراق و يا داشتن جاي پاي راهبردي در منطقه به اصطلاح خاورميانه بزرگ براي اجراي طرحهاي اتي است. اکثر کشورهاي منطقه از اين همکاري هاي کشورهاي منطقه اي حمايت مي کنند.

سيد محمد مرندي استاد دانشگاه تهران در ادامه اين گفتگو درباره ارتباط برنامه هسته اي ايران و مواضعش برضد امريکا افزود فعاليتهاي هسته اي ايران صلح اميز است. هرگز هيچ مدرکي که اين مساله را نقض کند نشان داده نشده است. مشکل امريکا ان است که اين ذهنيت عجيب را دارد که مي خواهد ميان کشورهاي منطقه تفرقه بيندازد و حکومت کند. مساله هلال شيعه فقط يک افسانه است. امريکا در يک مقطع ايران را به حمايت از شبه نظاميان سني در اقداماتشان برضد دولت عراق و امريکايي ها متهم مي کند. امريکا در جايي ديگر ايران را به حمايت از جهاد اسلامي و حماس متهم مي کند که گروههايي سني هستند. امريکا از سويي ديگر ايران را به حمايت از حزب الله متهم مي کند. ايران از همه سازمانهايي حمايت مي کند که از حقوق خود دفاع مي کنند و خواسته شان پايان دادن به اشغال است همانطور که درخصوص افريقاي جنوبي چنين وضعي وجود داشت. امريکا سازمان مجاهدين خلق (منافقين) را سازماني تروريستي اعلام کرده است که اين اقدامي خوب است. اما در عين حال امريکا از اين گروه در عراق حمايت مي کند و به شدت مراقب انها است. مجاهدين خلق با صدام حسين همکاري نزديکي داشتند . انها به صدام در کشتار کردها، شيعيان و سني هاي عراق کمک کردند. اعضاي اين گروه با ايران جنگيدند. مهمتر از همه اينکه اين گروه در داخل تهران نيز حملات تروريستي انجام داد. دويست و شصت و دو نفر در يک بمب گذاري اعضاي اين سازمان در تهران کشته شدند. با اين اوصاف، کاملا وقيحانه است که اين گروه مبارزان ازادي و يا امثال ان توصيف شوند.

سامي رمضاني در پايان اين ميزگرد تصريح کرد امريکا تلاش خواهد کرد توافقنامه امنيتي را بر عراق تحميل کند اما در عين حال برخي از مفاد ان را اصلاح خواهد کرد. برخي از مفاد اين توافقنامه بسيار وقيحانه است و حتي يک رژيم دست نشانده نيز انرا نخواهد پذيرفت. اين توافقنامه دست رئيس جمهور اتي امريکا را نيز خواهد بست.


مطالب پربازدید سایت

واکنش نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد

روش کار گروهک تروریستی منافقین گزارش‌های ساختگی است

روزنامه وطن امروز

منافقین فرقه نتانیاهو

گفت‌و‌گو با همسر شهید خیراله صمدی از شهدای جبهه مقاومت

برای او شهادت خاتمه پاسداری از اسلام و انقلاب بود

یادداشت ابراهیم کیمیایی دوین، کارشناس امور سیاسی

روز جهانی خانواده در سایه ۲۳ هزار قربانی ترور در ایران

رئیس‌جمهور در دومین سالگرد بازگشت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش

رئیس‌جمهور: ما قربانی تروریسم هستیم، اما تسلیم نمی‌شویم

جدیدترین مطالب

رئیس‌جمهور در دومین سالگرد بازگشت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش

رئیس‌جمهور: ما قربانی تروریسم هستیم، اما تسلیم نمی‌شویم

یادداشت ابراهیم کیمیایی دوین، کارشناس امور سیاسی

روز جهانی خانواده در سایه ۲۳ هزار قربانی ترور در ایران

روزنامه وطن امروز

منافقین فرقه نتانیاهو

گفت‌و‌گو با همسر شهید خیراله صمدی از شهدای جبهه مقاومت

برای او شهادت خاتمه پاسداری از اسلام و انقلاب بود

واکنش نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد

روش کار گروهک تروریستی منافقین گزارش‌های ساختگی است

مطالب پربازدید بخش خبر

رئیس قوه قضاییه در مراسم افتتاحیه بیستمین اجلاس رؤسای نظام‌های قضایی کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای؛

تروریست‌ها جان بیش از ۲۳ هزار انسان بی گناه را در جمهوری اسلامی ایران گرفته اند

با مطالبه و پیگیری خانواده شهدای مرزبان، به سزای جنایتش رسید

مجازات یکی از عوامل اصلی ترور و شهادت ۸ مرزبان کشورمان در چالدران

قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در بیانیه‌ای اعلام کرد:

سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش الظلم به هلاکت رسید

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان