اقدام به ترور نشانه زبونی و استیصال دشمنان است

Raeisi Shahid Khodaei

رئیس جمهور گفت: اینکه معاندین جمهوری اسلامی به جای رویارویی در میدان نبرد، اینگونه ناجوانمردانه اقدام به ترور می‌کنند، نشانه زبونی و استیصال آنان و پیروزی و قدرت جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش هابیلیان، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور با حضور در منزل شهید «حسن صیاد خدایی» ضمن دیدار و گفتگو با خانواده این شهید از خداوند متعال برای شهید صیاد خدایی طلب رضوان الهی و برای همسر، فرزندان و دیگر بازماندگان وی صبر و سلامتی مسئلت کرد.

وی با بیان اینکه شهیدان و از جمله شهید صیاد خدایی از امتحان خود در دفاع از انقلاب و نظام اسلامی سربلند بیرون آمدند، اقدام ناجوانمردانه دشمنان در ترور این شهید را نشانه زبونی و استیصال بدخواهان نظام جمهوری اسلامی دانست.

رئیس‌جمهور که به همراه همسر خود در منزل شهید صیاد خدایی حضور یافته بود، با بیان اینکه همه ما در این عالم در حال امتحان و ابتلای دائمی هستیم، گفت: شهید صیاد خدایی از امتحان خود سربلند و سرافراز بیرون آمد و تا لحظه شهادت در سنگر دفاع از انقلاب و نظام اسلامی و ارزش‌ها جانفشانی کرد.

رئیسی نصیب دشمنان و بدخواهان نظام جمهوری اسلامی از این شهادت را لعن و نفرین ابدی دانست و افزود: اینکه معاندین جمهوری اسلامی به جای رویارویی در میدان نبرد، اینگونه ناجوانمردانه اقدام به ترور می‌کنند، نشانه زبونی و استیصال آنان و پیروزی و قدرت جمهوری اسلامی ایران است.

وی با بیان اینکه شهادت پرچمی است که تا ابد در اهتزاز خواهد ماند، تاکید کرد: امروز روز امتحان شما خانواده شهید در صبر و ایستادگی بر فراق شهید عزیزتان و روز امتحان ما مسئولان در پاسداشت خون این شهید و دیگر شهیدان گرانقدر کشورمان است.

منبع:تسنیم


مطالب پربازدید سایت

جدیدترین مطالب

بازخوانی چند جنایت منافقین در دهه شصت

رد پای نفوذی‌های منافقین در افطار خونین رشت

در ادامه دیدارهای هابیلیان با خانواده شهدای ترور کشور

دیدار هابیلیان با خانواده شهید محمدرضا سندی

در ادامه دیدار هابیلیان با خانواده شهدای ترور کشور

دیدار هابیلیان با خانواده شهیدان برزگر و زاهدی

قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اعلام کرد:

شهادت یکی از نیرو‌های سپاه بر اثر حمله تروریستی در تفتان

مطالب پربازدید بخش خبر

با تلاش قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه و وزارت اطلاعات

هلاکت ۲ تروریست و دستگیری ۶ عنصر جیش‌الظلم در چابهار

قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اعلام کرد:

شهادت یکی از نیرو‌های سپاه بر اثر حمله تروریستی در تفتان

نامه سرگشاده خانواده قربانیان ترور به پارلمان ایتالیا؛

حمایت پارلمان ایتالیا از تروریست‌های قاتل شرم‌آور است

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان