اقدامات تروریستی نشان‌دهندۀ بزدلی است

4303914

پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفت‌وگوی کوتاهی با دکتر محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه‌ جمهوری اسلامی ایران، به بررسی طرح موسوم به «معامله‌ی قرن» و راهکار جمهوری اسلامی برای حل مسئله‌ فلسطین را پرداخته است. در بخشی از این گفت‌و‌گو به نقش سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در منطقه پرداخته شده است که به اطلاع شما می‌رسد.

رهبر انقلاب بعد از شهادت سردار سلیمانی فرمودند: «این مرد، دست فلسطینی‌ها را پُر کرد.» تحلیل شما از اقدامات شهید سلیمانی در این رابطه چیست و هم‌ اکنون نوع حمایت ایران از جبهه‌ مقاومت چگونه است؟

جمهوری اسلامی همواره در کنار مقاومت مردم فلسطین و مقاومت کشورهای مسلمانی که اراضی‌شان توسط رژیم‌‌صهیونیستی اشغال شده، از جمله لبنان، سوریه و دیگر کشورهای عربی بوده است. شهید سلیمانی درواقع نماد همراهی و همیاری مردم ایران با مردم منطقه است. شهید سلیمانی کسی بود که نه‌تنها در برابر رژیم‌صهیونیستی، بلکه در برابر کل افراط‌گرایی و تروریسم مقاومت می‌کرد. ایشان در کنار مردم مقاوم عراق، سوریه، لبنان و فلسطین بود. می‌توان گفت شهید سلیمانی نه‌تنها قهرمان مقاومت، بلکه قهرمان مبارزه با تروریسم و قهرمان صلح بود.

حتماً شهادت ایشان آثار طبیعی و وضعی بسیاری خواهد داشت و ما اثرات آن را در عراق دیدیم. بعد از مدت‌ها کشمکش در خیابان‌های عراق، همه‌ مردم این کشور بعد از شهادت سردار، برای تشییع پیکر پاک ایشان با هم متحد شدند و بعد هم خواستار اخراج آمریکا از عراق شدند. اقدام ترامپ هم ابلهانه و بزدلانه‌ بود، چرا که ترامپ نتوانست با شهید سلیمانی در میدان نبرد روبه‌رو شود و مجبور شد در نیمه‌های شب از طریق پهپاد، سردار عزیز ما و همراهانش به‌ویژه شهید ابومهدی المهندس را به شهادت برساند. به قول خود آمریکایی‌ها اقدامات تروریستی نشان‌دهنده‌ی بزدلی است و نشان‌دهنده‌ی شجاعت نیست.

ترامپ با چنین اقدام بزدلانه و احمقانه‌ای باعث شد پایان حضور آمریکا در منطقه رقم بخورد. در سایر کشورها و از جمله در هند هم مردم در صدها شهر علیه آمریکا تظاهرات کردند. این نشان‌دهنده‌ این است که آمریکا با این اقدام ضربه‌ای اساسی به خودش زد و جبهه‌ مقاومت و جناح ضد سلطه و ضد استکباری در منطقه و در جهان را تقویت کرد.

شما به‌عنوان وزیر امور خارجه در مراودات خود با حاج قاسم سلیمانی به‌عنوان فرمانده‌ نیروی قدس، چه ویژگی‌هایی را در ایشان دیده‌اید که بتوان گفت برجستگی این شهید در امور مرتبط با این حوزه مسئولیت، به شمار می‌رود؟

تقریباً در همه‌ لحظات این سعادت را داشتم که در خدمت شهید بزرگوار باشم. ما هر وقت در ایران بودیم، هفته‌ای یک‌ ‌بار با هم جلسه داشتیم. شهید سلیمانی فردی منطقی‌، باهوش و آینده‌نگر بود. هیچ‌وقت اهل شعاردادن نبود. خیلی راحت می‌شد با ایشان حرف زد. همیشه در شروع جلسات، نظرات هر دوی ما با یکدیگر متفاوت بود، ولی در پایان جلسه به توافق می‌رسیدیم و قرار می‌گذاشتیم که مثلاً در این هفته من این کار را بکنم و ایشان هم آن کار را بکند. همیشه هم به عهدمان وفا می‌کردیم.

همه‌ ما مخصوصاً حضرت آقا همیشه نگران شهید سلیمانی بودیم. هر باری که من ایشان را می‌دیدم، موقع خداحافظی «فاللّه خیر حافظاً» در گوش ایشان می‌خواندم. آخرین باری هم که من شهید سلیمانی را دیدم، یکشنبه بعدازظهر همان هفته‌ای بود که ایشان در روز جمعه‌ به شهادت رسید.


مطالب پربازدید سایت

در گفت‌وگوی هابیلیان با پدر شهیدان آبیز

یک لحظه صحنه کربلا را با چشمان خودم دیدم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس

جزئیات حمله تروریستی به مرزبانان سراوان

روایت دوستان از شهید عبدالله رودکی

 اسراییلی‌ها چندین بار جشن ترور او را برگزار کردند

جدیدترین مطالب

روایت دوستان از شهید عبدالله رودکی

 اسراییلی‌ها چندین بار جشن ترور او را برگزار کردند

در گفت‌وگوی هابیلیان با پدر شهیدان آبیز

یک لحظه صحنه کربلا را با چشمان خودم دیدم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس

جزئیات حمله تروریستی به مرزبانان سراوان

نگاهی به چهار دهه رویکرد منافقین به خانواده

خانواده کشی در فرقه تروریستی رجوی

هشتمین روز نمایشگاه بین المللی کتاب 1402

آثار پرفروش هابیلیان در نمایشگاه بین المللی‌کتاب تهران

مطالب پربازدید بخش خبر

مقام ارشد اطلاعاتی حزب بعث در گفت‌وگو با الشرق الاوسط؛

ترورهای شهید بهشتی و رجایی طرح اطلاعات عراق با همکاری منافقین بود

هشتمین روز نمایشگاه بین المللی کتاب 1402

آثار پرفروش هابیلیان در نمایشگاه بین المللی‌کتاب تهران

مهر 1359
4 شنبه 5 شنبه جمعه شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه
9
تاریخ : 1359/07/09
14
تاریخ : 1359/07/14
16
تاریخ : 1359/07/16
21
تاریخ : 1359/07/21
23
تاریخ : 1359/07/23
25
تاریخ : 1359/07/25

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان