اطراف مقرهای گروهک‌های تروریستی در اقلیم شمال عراق تخلیه شود

62436333

سردار محمد پاکپور با تاکید بر اینکه عملیات نیروی زمینی سپاه علیه گروهک‌های تروریستی تجزیه طلب ضدایرانی در اقلیم شمال عراق، تا رفع تهدید و خلع سلاح تروریست‌ها ادامه دارد، از مردم منطقه درخواست کرد اطراف مقرها و مراکز استقرار تروریست‌ها را تخلیه کنند.

به گزارش هابیلیان به نقل از سپاه نیوز، سردار سرتیپ پاسدار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت وگویی با اشاره به آغاز دور جدید عملیات انهدامی رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهدا این نیرو علیه مراکز و مقرهای استقرار و فعالیت های گروه های تروریستی تجزیه طلب ضدایرانی در اقلیم شمال عراق گفت: در ادامه عملیات های موشکی و پهپادی روزهای اخیر نیروی زمینی سپاه، امروز دور جدید عملیات موشکی  رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهدا با حجم موثر، علیه مقرها و مراکز استقرار و سازماندهی اشرار مسلح و تروریست‌های مزدور استکبار جهانی در منطقه "پردی" در عمق  اقلیم شمال عراق آغاز و ضربات مهلکی به آنان وارد آمد.

سردار پاکپور افزود: امروز مقرها و محل های متعلق به گروهک تجزیه طلب پاک (حزب آزادی کردستان ) که  در حمایت و  پشتیبانی از اغتشاشات و ناآرامی‌های اخیر شمال غرب کشور نقش داشته است، با موشک های دقیق و نقطه زن مورد هدف قرار گرفتند و منهدم شدند.

فرمانده نیروی زمینی سپاه با تاکید بر اینکه حملات رزمندگان اسلام علیه مقر ها و مراکز اشرار مسلح و گروهک‌های تروریستی تجزیه طلب ضد ایرانی در اقلیم شمال عراق تا رفع تهدید و خلع سلاح آنان با اقتدار ادامه خواهد داشت ، تصریح کرد : بار دیگر درخواست می کنیم مردم، اطراف مقر ها و مراکز استقرار تروریست‌ها در اقلیم شمال عراق را تخلیه کنند.


مطالب پربازدید سایت

یادداشت ابراهیم کیمیایی دوین، کارشناس امور سیاسی

روز جهانی خانواده در سایه ۲۳ هزار قربانی ترور در ایران

رئیس‌جمهور در دومین سالگرد بازگشت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش

رئیس‌جمهور: ما قربانی تروریسم هستیم، اما تسلیم نمی‌شویم

به بهانه اقدام ترامپ در استفاده از نام جعلی خلیج ع.ر.ب.ی

تحریف نام خلیج فارس و سکوت همیشگی منافقین

جدیدترین مطالب

به بهانه اقدام ترامپ در استفاده از نام جعلی خلیج ع.ر.ب.ی

تحریف نام خلیج فارس و سکوت همیشگی منافقین

رئیس‌جمهور در دومین سالگرد بازگشت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش

رئیس‌جمهور: ما قربانی تروریسم هستیم، اما تسلیم نمی‌شویم

یادداشت ابراهیم کیمیایی دوین، کارشناس امور سیاسی

روز جهانی خانواده در سایه ۲۳ هزار قربانی ترور در ایران

روزنامه وطن امروز

منافقین فرقه نتانیاهو

گفت‌و‌گو با همسر شهید خیراله صمدی از شهدای جبهه مقاومت

برای او شهادت خاتمه پاسداری از اسلام و انقلاب بود

مطالب پربازدید بخش خبر

رئیس قوه قضاییه در مراسم افتتاحیه بیستمین اجلاس رؤسای نظام‌های قضایی کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای؛

تروریست‌ها جان بیش از ۲۳ هزار انسان بی گناه را در جمهوری اسلامی ایران گرفته اند

با مطالبه و پیگیری خانواده شهدای مرزبان، به سزای جنایتش رسید

مجازات یکی از عوامل اصلی ترور و شهادت ۸ مرزبان کشورمان در چالدران

قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در بیانیه‌ای اعلام کرد:

سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش الظلم به هلاکت رسید

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان