جنگ، ترور، تکفیر، تنازع و توهین، پنج نقشه استکبار و صهیونیسم است

 3978213

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، داعش را ساخته آمریکا دانست و تصریح کرد: نقشه آمریکایی، انگلیسی و صهیونیستی در کنار جهالت عده‌ای از مسلمانان، داعش را به وجود آورد.

 

به گزارش هابیلیان به نقل از خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام حمید شهریاری، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، در ادامه سفر به استان کردستان در جمع طلاب، روحانیون و مسئولین کامیاران حاضر و به ایراد سخن پرداخت.

 

شهریاری با اشاره به روایات اهل‌بیت (ع)، مسلمان را فردی دانست که شهادتین را بر زبان جاری کند و بیان داشت: مسلمان در برابر کافر قرار دارد، به عقیده ما مسلمان را نمی‌توان تکفیر کرد.

 

وی افزود: تکفیر امری خارج از دیانت اسلامی است و تفکر شیعی حتی اجازه تکفیر وهابیت را به ما نمی‌دهد، چرا که آن‌ها نماز خوانده و در نماز شهادتین را بر زبان جاری می‌کنند.

 

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان این که لفظ شهادتین بر مسلمان بودن فرد کفایت می‌کند، تأکید کرد: منافق فردیست که تنها شهادتین را بر زبان جاری می‌کند، ولی در دل اعتقادی به اسلام ندارد.

 

وی ادامه داد: ما به عنوان مسلمان باید از پیامبر (ص) الگو بگیریم، فردی که شهادتین را بر زبان جاری می‌کند، حق کشتن او را نداریم. معیار مسلمان بودن نیز بیان شهادتین است. البته ایمان چیزیست که به دل راه پیدا می‌کند.

 

شهریاری با تأکید بر این که شیعه براساس روایات، هر گونه تکفیری را در جامعه اسلامی محکوم می‌کند، گفت: آیات قرآن حتی به مسلمان اجازه کشتن کافر را نمی‌دهد مگر این که کافر دست به شمشیر و سلاح ببرد، یعنی کافر حربی علیه نظام اسلامی باشد.

وی جنگ، ترور، تکفیر، تنازع و توهین را ۵ نقشه استکبار و صهیونیسم علیه جامعه اسلامی برشمرد و گفت: شیعه و سنی که علیه مقدسات یک دیگر توهین می‌کنند، پولشان را از آمریکا و انگلیس می‌گیرند.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، داعش را ساخته آمریکا دانست و تصریح کرد: نقشه آمریکایی، انگلیسی و صهیونیستی در کنار جهالت عده‌ای از مسلمانان، داعش را به وجود آورد و علمای اسلام باید در برابر این نقشه‌های شوم ایستادگی کنند.

وی شهدای اهل سنت را پاره‌های تن نظام جمهوری اسلامی بیان کرد و گفت: جانفشانی مرزنشینان سبب شده تا امروزه شاهد چنین امنیتی در کشور باشیم.

دکتر شهریاری با اشاره به شکست‌های متعدد صهیونیست‌ها از حزب الله و حماس گفت: این عزتی است که به برکت انقلاب اسلامی، امام راحل، مقام معظم رهبری، حاج قاسم سلیمانی و شهدای مدافع حرم برای ما به ارمغان آمده است.

وی دلیل اصلی مشکلات اقتصادی کشور را تحریم‌های ظالمانه آمریکا برشمرد و تصریح کرد: خوشبختانه به برکت تلاش‌های دولت سیزدهم شاهد کاهش مشکلات هستیم. با این وجود تمام مسئولان باید در جهت رفع فقر و جلوگیری از تبعیض تلاش کنند.


مطالب پربازدید سایت

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

در عملیات پاک‌سازی یک خانه تیمی در سراوان

شهادت 3 پاسدار در درگیری با اعضای جیش العدل

دکتر رضا جهانفر*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

شبه‌علم در میدان جنگ شناختی

جدیدترین مطالب

در عملیات پاک‌سازی یک خانه تیمی در سراوان

شهادت 3 پاسدار در درگیری با اعضای جیش العدل

دکتر رضا جهانفر*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

شبه‌علم در میدان جنگ شناختی

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر محمدرضا حسنی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

هویت‌یابی دیجیتال و آسیب‌پذیری در برابر خشونت و تروریسم

زهرا مصباح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

نقش باور در تحمل رنج بازماندگان ترور

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

مطالب پربازدید بخش خبر

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسن خمینی در دیدار مهمانان خارجی کنفرانس وحدت اسلامی

علمای اسلام کجا هستند که دشمن قائد امت را ترور کرد؟

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان