آمریکا همزمان با عقب‌نشینی تروریستها را فعال می‌کند

Hlky5673

مدیر اطلاع‌رسانی حشد شعبی عراق با اشاره به الهام‌گیری مبارزان الحشد از فرماندهان شهید سردار قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس گفت که این دو فرمانده نبردهایی دلاورانه علیه گروه‌های تروریستی داشتند.

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان به نقل از تسنیم، مهند العقابی مدیر اطلاع‌رسانی الحشد شعبی در عراق در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی المیادین تصریح کرد: نیروهای آمریکایی بعد از شهادت سرلشکر قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس و شهادت ابومهدی المهندس نایب‌رئیس هیئت الحشد شعبی کار عقب‌نشینی از عراق را آغاز کردند.

وی افزود: آمریکا بعد از ارتکاب جنایت ترور شهید سرلشکر سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس، احساس زیان و خسارت بزرگی می‌کند.

مدیر اطلاع‌رسانی حشد الشعبی عراق گفت: نیروهای آمریکایی به‌خلاف تمایل خود، کار عقب‌نشینی از چند پایگاه نظامی در عراق را آغاز کردند.

وی ابراز کرد: شهید ابومهدی المهندس مسیری را برای مقاومت ترسیم کرد که برای همه مبارزان باقی خواهد ماند.

این مسئول حشد الشعبی گفت: شهید ابومهدی المهندس در همه جبهه‌ها در طول شش سال مداوم جنگ علیه گروه تروریستی داعش حضور داشت.

وی اضافه کرد: شهید ابومهدی المهندس بر واقعیت‌ها و عملیات میدانی زیادی به‌طور مستقیم نظارت داشت.

العقابی گفت: این شهید از شخصیتی استثنایی در تمام مسیر کاری خود برخوردار بود.

وی تأکید کرد: ما به‌عنوان مبارزان الحشد الشعبی از روحیه شهیدان سلیمانی و المهندس الهام می‌گرفتیم.

العقابی گفت: شهیدان سلیمانی و المهندس نبردهایی دلاورانه علیه تروریسم و گروه تروریستی داعش انجام دادند و این زمانی بود که آمریکا و نظایر آن عرصه را خالی کرده بودند.

وی تصریح کرد: فرماندهان شهید در معرض ترور از سوی داعش و گاهی هم از طریق هواپیماهای ناشناس قرار گرفتند.

این مسئول حشد الشعبی گفت: نیروهای آمریکایی عقب‌نشینی می‌کنند اما به‌نظر می‌رسد که به گروه‌های تروریست برای تحرک در عرصه (عراق) دستور می‌دهند.

العقابی درباره روند سیاسی عراق نیز گفت: نیروهای سیاسی عراق پرونده سیاسی را تاکنون به‌خوبی مدیریت کرده‌اند.


مطالب پربازدید سایت

Error: No articles to display

جدیدترین مطالب

یک منبع امنیتی در استان الانبار خبر داد

متلاشی شدن یک هسته تروریستی خطرناک در غرب عراق

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت بیست‌وهشتمین سالروز

گرامی باد یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به سرکنسولگری ایران در مزار شریف

مرصاد، درسی است که باید بار‌ها خواند

مرصاد؛ عملیاتی که باید ادامه داشته باشد!

از طبس تا امروز؛ ورود آسان نیست، ماندن دشوارتر است

۳ عملیات، ۳ میدان و شکست محاسبات نظامی دشمن در عمق خاک ایران

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

مطالب پربازدید بخش خبر

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت بیست‌وهشتمین سالروز

گرامی باد یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به سرکنسولگری ایران در مزار شریف

یک منبع امنیتی در استان الانبار خبر داد

متلاشی شدن یک هسته تروریستی خطرناک در غرب عراق

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان