آلبانی با پذیرفتن منافقین در گردابی از بلاتکلیفی فرو رفته است

Albania Cyber 01 Ckgq SuperJumbo2

روزنامه نیورک تایمز با اشاره به نقش آمریکا در تحمیل گروهک منافقین به کشور آلبانی، پیامد این اقدام را فرورفتن این کشور در گردابی از بلاتکلیفی و قرارگرفتن در کانون نبردهای ژئوپلتیک عنوان کرده است.

به‌گزارش پایگاه خبری تحلیلی هابیلیان، روزنامه نیویورک‌تایمز آمریکا در یادداشتی به تاریخ 25 فوریه (6 اسفند) به قلم اندرو هیگینز، پناهدگی‌دادن دولت آلبانی به گروهک تروریستی منافقین را سبب قرارگرفتن این کشور در کانون نبردهای ژئوپلتیک و  علت حمله سایبری سال 2021 معرفی کرده است.

در این یادداشت آمده است که در آستانه کریسمس سال گذشتهْ پیامکی تلفنی مشتریانِ یکی از بزرگترین بانک‌های آلبانی را شوکه کرد. متن این پیامک بدین شرح بود: «حساب کاربری شما مسدود شده است. موجودی حساب شما صفر است. باتشکر.»

به‌نوشته نیویورک‌تایمز، این پیامک، که بعداً معلوم شد جعلی بوده است، به گشایش جبهه‌ای جدید از آنچه مقامات آلبانیایی، ایالات متحده و ناتو آن را حمله سایبری عظیمِ ایران علیه یکی از ضعیف‌ترین اعضای این ائتلاف نظامی خوانده‌اند، دلالت می‌کرد.

نیویورک‌تایمز حملۀ مزبور را، که ادی راما، نخست وزیر آلبانی، از آن با عنوان «تجاوز به حق حاکمیت آلبانی» یاد کرده است، نتیجه میزبانی این کشور از «گروه مرموز سازمان مجاهدین خلق» در خاک خود توصیف کرده است.

نگارنده یادداشتِ نیویورک‌تایمز همچنین از سیاست‌های مداخله‌جویانه واشنگتن در قبال ایران، به‌ویژه حمایت همه‌جانبه جنگ‌طلبان جمهوری‌خواه بدنه حاکمیت آمریکا از گروهک منفور منافقین، به‌عنوان دیگر عامل دخیل در بروز این حمله یاد کرده است.

اندرو هیگینز بااشاره به‌این‌که اعضای سابق منافقین از این گروهک با عنوان «فرقه‌ شوم» یاد می‌کنند، بر نقش ایالات متحده در تحمیل این فرقه‌ شوم به کشور آلبانی تأکید، و پیامد آن را فرورفتن آلبانی در گردابی از بلاتکلیفی و قرارگرفتن آن در کانون نبردهای ژئوپلتیک میان ایران، رژیم صهیونیستی و ایالات متحده آمریکا عنوان می‌کند.

نویسنده نیویورک‌تایمز همچنین به استنکاف ادی راما از اخراج منافقین از خاک آلبانی، علیرغم اذعان وی به «دلچسب‌نبودن» آن‌ها و شکایت وی از این گروهک به‌دلیل نقض تعهدات خود مبنی‌بر استفاده نکردن از خاک آلبانی به مثابه پایگاهی برای انجام فعالیت سیاسی علیه دولت ایران اشاره می‌کند.  

هیگینز در بیان نقض تعهدات منافقین به دولت آلبانی، به برگزاری مراسم پرهزینه در آلبانی با هدف تجمع مخالفان تهران مانند گردهمایی‌های سالانه موسوم به اجلاس جهانی ایران آزاد اشاره می‌کند که ازجمله سخنرانان پولی آن می‌توان به مقامات بلندپایه سابق آمریکا نظیر رودی جولیانی، شهردار پیشین نیویورک و وکیل شخصی سابق رئیس جمهور پیشین ایالات متحده اشاره کرد، موضوعی که مورد اعتراض نخست وزیر آلبانی نیز قرار گرفته است.

نگارنده یادداشت نیویورک‌تایمز در این بخش با اشاره به برگزارنشدن اجلاس سالانه منافقین در سال گذشته در آلبانی، هشدار ادی راما به منافقین برای پرهیز از برگزاری رویدادهای ضدایرانی در خاک آلبانی را خاطرنشان می‌کند. راما گفته بود: «دیگر شاهد چنین اقداماتی نخواهیم بود. امیدواریم آن‌ها چنین کاری را تکرار نکنند؛ چون به نفع این کشور نیست و آن‌ها باید آن را بپذیرند.»


مطالب پربازدید سایت

گفت‌وگو با وکیل پرونده تعدادی از قربانیان اقدامات این گروهک‌های تروریستی

جزئیات صدور اعلان قرمز اینترپل برای سران گروه‌های تروریستی کردی

امام جمعه یاسوج در خطبه‌های نماز جمعه این هفته

عملیات مرصاد فرمول ابدی شکست استکبار است

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد:

آیین بزرگداشت شهدای مدرسه «شجره طیبه» میناب در تجمعات سراسر کشور برگزار می‌شود

سخنگوی وزارت امور خارجه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

اروپا از حقوق بشر می‌گوید، اما جنایات علیه ایران را محکوم نمی‌کند

روابط عمومی ارتش پاکستان (ISPR) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد:

۲۷ کشته در حمله مرگبار تروریستی به مقر امنیتی در پاکستان

جدیدترین مطالب

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد

گروهک تروریستی منافقین همواره ستون پنجم دشمنان قسم خورده ایران و ایرانی عمل کرده است

سخنگوی وزارت امور خارجه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

اروپا از حقوق بشر می‌گوید، اما جنایات علیه ایران را محکوم نمی‌کند

روابط عمومی ارتش پاکستان (ISPR) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد:

۲۷ کشته در حمله مرگبار تروریستی به مقر امنیتی در پاکستان

مطالب پربازدید بخش خبر

جنایتی دیگر از گروهک‌های تروریستی

شهادت یک پلیس در پی ترور ناجوانمردانه در سیب و سوران

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان با آیت‌الله العظمی جوادی آملی

غرب ترور و تروریسم را به سلیقۀ خود تعریف می‌کند

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور

مراسم بزرگداشت نخستین استاندار شهید ترور کشور در گیلان برگزار شد

با آتش رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهدا علیه السلام

تیم پنج نفره گروهک تروریستی دمکرات متلاشی شد

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان