گزارش سال 2004(1383) اداره فدرال حراست از قانون اساسي آلمان

Germanyتاريخ انتشار 17مي2005(27ارديبهشت1384)

قسمت مربوط به منافقين

تا قبل از سرنگوني رژيم صدام‌حسين، سازمان انقلابي‌مارکسيستي مجاهين خلق با بازوي نظامي‌اش «ارتش آزادي‌بخش» که در عراق مستقر بود به‌عنوان قوي‌ترين گروه اپوزيسيون ايراني محسوب مي‌شد و مسئول حملات شديد تروريستي در ايران به شمار مي‌رفت.

به دليل تغيير اوضاع در عراق، سازمان اکنون به نقطه چرخشي رسيده است. دولت موقت عراق از حدود 3هزار و800 نفر افراد باقيمانده ارتش آزادي‌بخش که در ماه مي 2003(ارديبهشت1382) توسط ارتش آمريکا خلع‌سلاح شده بودند، خواست که تا آخر سال 2003 خاک عراق را ترک گويند. در اين رابطه در اواخر 2003 و اوايل 2004 تقريباً هر روز تظاهرات‌هاي مسالمت‌آميزي از طرف هواداران شوراي ملي مقاومت در جلوي نمايندگي‌هاي آمريکا در برلين، فرانکفورت، دوسلدورف و هامبورگ انجام شد. نقطه اوج اين اکسيون‌ها، تظاهرات نزديک به 500 نفر از هواداران شوراي ملي مقاومت در تاريخ 2 ژانويه(12 دي‌ماه) در مقابل سفارت آمريکا در برلين بود.

اولتيماتومي که دولت موقت عراق براي اخراج مجاهدين تعيين کرده بود، از طرف اعضاي سازمان و ارتش آزادي‌بخش بدون جواب ماند، بدون اينکه از طرف دولت اقدامي عليه آن‌ها صورت بگيرد. در اين بين، آمريکا به اعضاي سازمان مجاهدين خلق برخورداري از بند «افراد تحت حفاظت» طبق ماده 4 کنوانسيون ژنو مصوب 12اوت1949(21مرداد1328) را که در رابطه با حفاظت از افراد غيرنظامي در زمان جنگ مي‌باشد، اعطاء کرد. اين موضوع از طرف سازمان مجاهدين به‌عنوان دليلي براي اثبات اين مطلب تفسير شد که اين سازمان تابه‌حال به ناحق در ليست گروه‌هاي تروريستي قرار گرفته بوده است. مريم رجوي که از طرف شوراي ملي مقاومت به‌عنوان «رئيس‌جمهور آينده ايران» انتخاب شده است، اعمال کنوانسيون ژنو را «پيروزي براي مقاومت و مردم ايران» خواند. وي اضافه کرد که اين برخوداري «مرز مابين مقاومت مشروع و عادلانه مردم ايران براي آزادي و دموکراسي با تروريسم، بنيادگرايي و خشونت» را ترسيم مي‌کند.

فعاليت‌ها براي خارج شدن از ليست تروريستي

بقيه فعاليت‌هاي شوراي ملي مقاومت بدون وقفه در رابطه با مطرح کردن بيشتر سياسي خود بود. در اين رابطه سازمان تلاش کرد خودش را به‌عنوان يک جنبش تبعيدي دوستدار آزادي و «دموکرات» نشان دهد. هدف اين بود که نام سازمان از ليست گروه‌هاي تروريستي بين‌المللي خارج شود و فضاي آزاد در کشورهاي غربي براي فعاليت سياسي‌اش عليه حکومت ايران ايجاد شود. بدين جهت شعار اصلي شوراي ملي مقاومت، در رابطه با وارد شدن نام سازمان در ليست سازمان‌هاي تروريستي اتحاديه اروپا بود. روز 13سپتامبر(22شهريور) حدود پنج هزار نفر از هواداران شورا در تظاهراتي در مقابل پارلمان اروپا خواستار خروج از اين ليست شدند.

شوراي ملي مقاومت، براي حل مسائل مالي خود، دوباره به کار مالي خياباني که از سال 2002(1381) متوقفش کرده بود، روي آورده است و در اين رابطه از نام‌هاي «انجمن کمک به زنان ايراني» در هانوفر و «انجمن حقوق‌بشر براي مهاجرين ايراني» در دوسلدورف استفاده مي‌کند. در «انجمن حقوق‌بشر براي مهاجرين» در آخن دوباره تلاش شده است که با افرادي که در گذشته به «انجمن کمک به پناهندگان ايراني»، که در اکتبر 2003(مهر1382) منحل گرديد، کمک مي‌کرده‌اند، تماس برقرار گردد. دو انجمن حقوق‌بشر براي مهاجرين نامبرده در شهرهاي دوسلدورف و آخن در آخر ماه دسامبر به «مرکز حقوق‌بشر براي ايراني‌هاي تبعيدي» تغيير نام يافتند که مرکز آن در دوسلدورف مي‌باشد.

 


مطالب پربازدید سایت

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

جدیدترین مطالب

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)

باز هم تروریسم و باز هم کاپشن صورتی

حمله تروریستی به سه نقطه شهرستان چابهار و راسک

تعداد شهدای حمله تروریستی به راسک و چابهاربه 16 نفر رسید

سعید کریمی از مجروحان حمله تروریستی راسک و چابهار عیادت کرد

وضعیت مجروحان حمله تروریستی چابهار و راسک

محمود عباس‌زاده مشکینی عضو کمیسیون امنیت ملی

ورود کمیسیون امنیت ملی به حمله تروریستی راسک و چابهار

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور:

عناصر تروریستی راسک و چابهار ملیت غیر ایرانی دارند

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان