گروهک منافقین مسئول تأخیر خروج عناصر خود از عراق و حمله اخیر است

3872 269سخنگوی وزارت حقوق بشر عراق با اشاره به اینکه گروهک مجاهدین خلق(منافقین) مسئول تاخیر خروج عناصر خود از عراق است، مسئولیت حمله اخیر صورت‌گرفته علیه این گروهک را متوجه خود آن دانست.

به گزارش پایگاه اطاع رسانی هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور) به نقل از خبرگزاری فارس در بغداد، وزارت حقوق بشر عراق گروهک تروریستی مجاهدین خلق(منافقین) در عراق را مسئول تاخیر خروج عناصر آن از این کشور دانست و افزود: این گروهک تروریستی از گذشته تاکنون با اینکه تحت کنترل حکومت عراق است، اما موجب بروز ناامنی در کشور شده و اردوگاه لیبرتی که به مرکز اسکان این گروهک تبدیل شده، طی روزهای اخیر شاهد حمله‌ای موشکی بود که «ارتش مختار» مسئولیت این عملیات را برعهده گرفت.

«کامل امین الزیدی»، سخنگوی وزارت حقوق بشر عراق در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در بغداد گفت: مسئولیت تاخیر در خروج عناصر گروهک تروریستی مجاهدین خلق(منافقین) از عراق در درجه اول برعهده خود این گروهگ است وعلت آن عدم همکاری این گروهک تروریستی با سازمان ملل جهت مذاکره برای انتخاب یک کشور پذیرنده این گروهک بیان کرد.

الزیدی پس از آنها مسئولیت این اقدام را متوجه سازمان ملل و کشورهای میزبان این گروهک تروریستی و کشورهایی که هنوز موضع خود در قبال آن را اعلام نکرده‌اند، دانست.

امین الزیدی در ادامه افزود: دولت عراق مسئول این حادثه نیست و خواستار خروج گروهک تروریستی مجاهدین خلق(منافقین) در اسرع وقت است، چرا که دولت عراق تمایل شدیدی به حفظ حاکمیت و سیادت خود دارد و تمام تلاش خود را جهت اخراج عناصر این گروهک به کار می‌بندد.

وی تاکید کرد که مجاهدین خلق(منافقین) یک گروهک تروریستی است که با وجود تحت کنترل بودن از سوی دولت، امنیت عراق را بر هم زده است.

سخنگوی حقوق بشر عراق همچنین افزود: حکومت عراق مسئولیت تک تک شهروندان و تمام افراد حاضر در عراق و عملیات‌هایی که امروز همه را هدف قرار داد، را برعهده دارد.


مطالب پربازدید سایت

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد

گروهک تروریستی منافقین همواره ستون پنجم دشمنان قسم خورده ایران و ایرانی عمل کرده است

جدیدترین مطالب

از طبس تا امروز؛ ورود آسان نیست، ماندن دشوارتر است

۳ عملیات، ۳ میدان و شکست محاسبات نظامی دشمن در عمق خاک ایران

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان