"کمیته سیاست ایران"؛ ساخته دست منافقین

چیزی که در دل این نوشتار به آن اشاره شده ماهیت وجود کمیته سیاست ایران می باشد که اساساً حاصل سرمایه گذاری و تلاش های منافقین در جهت تاثیر گذاری بر سیاست های آمریکا و غرب در قبال منطقه خاورمیانه می باشد

 

Mko Ipc

منافقین به جهت پنهان سازی چهره تروریستی خود و ایجاد پوشش برای ادامه فعالیت ، در یکی از محوری ترین اقدامات خود دست به تاسیس بنیادی در ظاهر حقوقی اما درعمل با خط مشی بسیار گسترده و پر هزینه با نام "کمیته سیاست ایران" در سال 1995 زده اند. هرچند ظاهر نام، هزینه های سرسام آور و فعالیت های کلی این کمیته حاکی از آمریکایی بودن آن دارد اما تعقیب خط مش و اهداف پیدا و پنهان آن پرده از دست های پنهان منافقین در پشت پرده فعالیت این کمیته بر می دارد.

نگاهی به نام ها و عملکرد سال های گذشته اعضای این کمیته مانند، پروفسور "ریموند تنتر"، عضو سابق شورای امنیت ملی آمریکا در کاخ سفید و رئیس فعلی کمیته سیاست ایران در آمریکا، "کلر لوپز"، مامور سابق سازمان اطلاعات مرکزی (CIA) و مدیر اجرایی فعلی کمیته ، ژنرال "تام مک اینرنی"، دستیار سابق معاون ستاد مشترک نیروی هوایی آمریکا، "بروس مک کولم"، رئیس سابق بنیاد حقوق بشری فریدم هاوس... نشان میدهد که این تشکیلات از بازنشسته های سیاسی دولت آمریکا تشکیل شده اند و نکته جالب اینجاست که در مواردی که منافع منافقین در خطر باشد، بر خلاف خط مشی کاخ سفید عمل کرده و حتی بر خلاف تصمیماتی که در زمان مسئولیت خودشان در دولت آمریکا اتخاذ شده موضع می گیرند!

غیر از این، دلایل فراوان دیگری نیز وجود دارد که خط گیری این کمیته از منافقین را اثبات می کند. به عنوان مثال می توان به موضع گیری های این کمیته در جهت حمایت بسیار پر رنگ از منافقین، دریافت مبالغ کلان و مستمر از منافقین و ادبیات و اهداف مشترک این کمیته با خط مشی گروهک منافقین اشاره کرد که در این نوشتار سعی در بررسی مختصر این موارد شده است.

هر چند این کمیته که در سایت رسمی خود "براندازی نظام ایران از روش دموکراتیک"! را به عنوان هدف نشان می دهد و در مواضع سیاسی خود بر علیه ایران تقریباً با آمریکا همسویی دارد اما در قبال منافقین – بخوانید مؤسسین کمیته – مواضعی متفاوت با کاخ سفید را ارائه می کند.

در حالی که ایالات متحده، گروهک منافقین را هر چند در ظاهر به عنوان یک گروه تروریست در لیست سازمانهای تروریستی وزارت امور خارجه خود جای داده و در زمان اتخاذ این تصمیم، دلایل بسیار قاطعی از قبیل جرم و جنایت فراوان و آموزشهای نظامی اعضای القاعده در پادگان اشرف را ارائه نموده است ، این کمیته نه تنها در حال حاضر به شدت پیگیر خارج سازی این گروهک از لیست سازمان های تروریستی است بلکه اساساً به اتخاذ این تصمیم اعتراض داشته و آن را تصمیمی غلط می پندارد که بر اساس آن گروهک تروریستی منافقین مورد ظلم واقع شده است!

نمونه روشن این موضع گیری در یک جلسه توجیهی در کنگره آمریکا که توسط کمیته سیاست ایران در سال 2007 برگزار شد، صورت گرفت که در آن اعضای این کمیته خواستار خروج این گروهک از لیست سازمان های تروریستی وزارت امور خارجه آمریکا شدند. در بخش هایی از این جلسه "ویلیام نیتزه"، دستیار معاون وزیر امور خارجه سابق آمریکا ضمن تاکید بر ضرورت حمایت از مقاومت ایران، خواستار خارج کردن نام گروهک منافقین از لیست تروریستی گردید و همچنین تصریح کرد که گنجاندن نام مجاهدین در لیست تروریستی از ابتدا یک کار دیپلماتیک برای گرفتن امتیاز از حکومت ایران بود و دیگر اینکه برچسب تروریستی با ارزش های آمریکا و سیاست خارجی برای اهداف کوتاه مدت سیاسی که در هیچ شرایطی قابل دستیابی نیست، همخوانی ندارد.

Tanterاین در حالی بود که پیش از سخنرانی "نیتزه"، "ریموند تنتر" خطاب به مقام های دولت آمریکا گفت: اگر با رژیم ایران رابطه برقرار کنید، دستتان را گاز می گیرد و کلا رابطه با ایران و هرگونه تبادل امتیاز را با آن اشتباه دانسته بود مگر اینکه همزمان با اپوزیسیون دمکراتیک ایران که در عراق مستقر است وارد مذاکره شوید!

این نمونه جهت گیری های این کمیته نشان از حمایت گسترده آنها از منافقین داشت ولو اینکه هزینه آن مخالفت با سیاست های ایالات متحده مبنی بر شناسایی منافقین به عنوان یک گروه تروریستی باشد. از دیگر موضع گیری های این کمیته می توان به معرفی ایران به عنوان یک تهدید جدی در منطقه برای دولت آمریکا اشاره کرد.

کمیته سیاست ایران در پی هر موضع گیری خود که در راستای خط مشی اصلی این کمیته یعنی براندازی نظام ایران می باشد، نام گروهک منافقین را نیز بر زبان آورده و تمام تلاش خود را برای تحمیل این گروهک تروریستی به مقامات کنگره آمریکا به عنوان یک آلترناتیو به جهت مبارزه با دولت ایران انجام داده است. از دیدگاه این کمیته، گروهک منافقین باید مورد حمایت همه جانبه از سوی دولت آمریکا قرار گرفته و پس از خارج سازی نیروهای نظامی آمریکایی از خاک عراق به عنوان نماینده آمریکا برای تحت فشار قرار دادن دولت ایران ، در منطقه باقی بماند.

و حتی با توجه به اعتقاد اعضای کنگره و سیاست مداران برجسته آمریکا، که به اتفاق منافقین را، گزینه ای نامناسب برای تبدیل شدن به آلترناتیو ایران می دانند زیرا که به تنفر مردم ایران از این گروهک تروریست اذعان دارند، این کمیته بر این مسئله پافشاری داشته و در اظهاراتی که توسط مرکز اطلاع رسانی "اسکات ترید" آمریکا منتشر شد به تصمیم اتحادیه اروپا برای خارج سازی منافقین از لیست تروریستی اشاره کرده و این حرکت را الگوی مهمی برای دولت اوباما ارزیابی می کند و آن را مساوی با «ارسال پیامی حمایت آمیز از سوی دولت آمریکا به مردم ایران» که از لحاظ این کمیته همگی خواهان براندازی نظام در ایران می باشند، دانست.

اظهارات اعضای این کمیته، تشابهات غیر قابل انکاری با ادبیات و اهداف منافقین داشته و دارد و همچنین در این اظهارات به کرات ، تعریف و تمجید از منافقین به چشم می خورد که به عنوان مثال می توان به اظهارات "چاک نش" یکی دیگر از اعضای این کمیته اشاره کرد که ، اعضای پادگان اشرف را یک سرمایه ارزشمند تاریخی دانسته و نقش آنها را در ترغیب مردم عراق، چه شیعه و چه سنی برای شرکت در روند سیاسی کشور عراق ستوده است.

و در نمونه ای دیگر می توان به اظهارات سرهنگ دکتر "گری مورش" اشاره کرد که مدتی به عنوان پزشک ارتش آمریکا در اشرف ماموریت داشته و ضمن افتخار خواندن کار با منافقین، اشرف را یک مرکز فرهنگی آکادمیک در شمال عراق می داند! وی همچنین اعضای اشرف را یک گنجینه برای مردم سراسر دنیا تلقی نموده، و دولت آمریکا را متهم به اشتباهی مهلک از طریق الصاق برچسب تروریست، به این گروهک کرده است.

یکی دیگر از مواضع این کمیته که باز هم خط مشی آمریکا را یاد آوری می کند و از زبان اعضای این کمیته بیان شده است، خطی است که از هشدار در مورد مشکلات داخلی عراق شروع شده و به آلترناتیو ساختن منافقین در جهت براندازی نظام ایران می رسد!

"جد بابین" معاون سابق وزیر دفاع آمریکا و یکی از اعضای این کمیته در اظهاراتی عنوان نمود که برای فهم مشکلات عراق ، باید به بیرون از عراق و به همسایگی آن نگاه کرد. او در ادامه نظام ایران را سر منشأ اسلام افراطی در جهان دانست و مسبب اصلی بحران در عراق ارزیابی کرد و در اظهاراتی دیگر نیز ژنرال توماس "مک اینرنی"، رئیس شورای مشورتی کمیته سیاست ایران به ارزیابی تهدید ایران در عراق پرداخته و با استناد به صحبت های باراک اوباما مبنی بر نگرانی از حفره ای که با خروج نیروهای آمریکایی درعراق ایجاد می شود سعی نمود که منافقین را به عنوان جایگزینی مناسب معرفی نماید که ضمن ایجاد ثبات در عراق ، با ایران نیز مبارزه می کند.

Komitesisatiranدر یکی از آخرین جهت گیری های این کمیته که باز هم موضوع منافقین را مطرح نموده است واز زبان تمامی اعضا و در جلساتی متعدد مطرح شد، بیان گردید که شاخص موفقیت نیروهای آمریکایی در عراق ، نحوه برخورد با قرارگاه اشرف و پروسه انتقال حفاظت از آن می باشد.

این کمیته در بیان دلایل خود، حرف شنوی دولت عراق از نظام ایران را بیان نموده و نتیجه خروج آمریکایی ها از عراق را تعرض به اشرف ارزیابی کرده و بدون اشاره به تروریست بودن این گروهک ، و حق قانونی عراق در اخراج آنها از خاک کشورش، این موضوع را شاخصی برای تعیین زمان خروج آمریکایی ها از عراق عنوان نموده است و اعتقاد دارد آمریکا قبل از رفتن باید از آینده منافقین اطمینان حاصل نماید.

موضع گیری ها و تحرکات این کمیته در طول 6 سال فعالیت خود کاملاً مبین حمایت گسترده از منافقین می باشد که به صورتی کاملاً خلاصه بیان شد و اگر با خط مشی و اهداف منافقین مقایسه شود، همسویی آن به راحتی آشکار می گردد. اما چیزی که در دل این نوشتار بدان اشاره شد ماهیت وجود کمیته سیاست ایران می باشد که اساساً حاصل سرمایه گذاری و تلاش های منافقین در جهت تاثیر گذاری بر سیاست های آمریکا و غرب در قبال منطقه خاورمیانه می باشد این در حالی است که گروهک منافقین و سر کردگان آنها داعیه مبارزه با امپریالیسم و آمریکا را داشته و آن را به عنوان یکی از اهداف و اصول اولیه خود می دانند و دقیقاً این همان دلیل پنهان سازی ماهیت اصلی این کمیته تولید شده توسط منافقین است.

البته باید توجه داشت که فعالیت های حقوقی این کمیته در جهت تاثیر گذاری بر سیاست ایالات متحده در خاورمیانه، فقط بخشی از فعالیت های ضد ایرانی و ضد اسلامی آن بوده و در مقالات آینده از دیگر تحرکات این کمیته و ارتباطات آن در حوزه های رسانه ای که در واقع ماهیت اسلام ستیز این کمیته و در نتیجه منافقین را آشکار می سازد، نیز سخن خواهیم گفت.


دی 1402
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
21
22
23
28
29