پژاک؛ تجزیه طلبی بدون پشتوانه بومی

Pjak Leadسید کریم بنی هاشم-بنیاد هابیلیان: شهریورماه 90 و پس از دوره‌ای ایجاد ناامنی در مناطق شمال غرب کشور توسط گروهک تروریستی پژاک، نیروی زمینی سپاه پاسداران در عملیاتی کوتاه‌مدت و مقتدرانه با وارد آوردن تلفات بسیار سنگین به این گروهک تروریستی آنان را از خاک کشور بیرون راند. شدت عمل و ضربات وارد شده به پیکره این گروهک به حدی بود که در کنار از دست دادن بیش از 180 نیروی ورزیده و 300 زخمی، بدون کسب حتی یک امتیاز، تسلیم شروط جمهوری اسلامی ایران شده و تا منطقه تعیین شده توسط ایران به درون خاک عراق عقب نشینی کردند.

بنا به آمار مراجع رسمی در جمهوری اسلامی ایران، این گروهک تروریستی از بدو تاسیس خود در سال  1382 عامل شهادت 300 شهروند ایرانی و همچنین مجروح نمودن 259 نفر دیگر می‌باشد. علاوه بر این در کارنامه این گروهک تروریستی 248 مورد درگیری مسلحانه، 71 مورد مین‌گذاری، 53 مورد عملیات ترور، 9 مورد بمب‌گذاری و 80 مورد تهدید و ارعاب دیده می شود.

رهبر این گروه معروف به حاجی احمدی علی رغم اعتراف به عملیات تروریستی و اسناد فراوان در این باره، هم‌اکنون آزادانه در آلمان زندگی کرده و به فعالیت می‌پردازد. نیروهای این گروهک در منطقه‌ای وسیع بین مرزهای ایران، ترکیه و عراق که توسط حکومت اقلیم کردستان عراق در اختیار آنان قرار داده شده، مستقر می‌باشند و از طریق مسیرهای صعب‌العبور کوهستانی و عوارض پیچیده منطقه بین این کشورها به تردد می‌پردازند.

بنا به اسناد فراوان نظیر مشاهدات خبرنگاران شبکه‌های غربی و مستندهای تهیه شده از محل استقرار این گروه، آنان از پیشرفته‌ترین تجهیزات نظامی و مخابراتی برخوردارند که به نظر می‌رسد توسط سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل در اختیار آنان قرار داده شده است.

گروهک پژاک توسط دو دولت ایران و آمریکا به عنوان گروهکی تروریستی شناخته شده لیکن بنا به مدارک فراوان تحت حمایت دولت آمریکا قرار دارد.

بنا به شواهد، تاسیس پژاک در سال 2003 - همزمان با حمله آمریکا به عراق - با اطلاع آمریکایی‌ها و در چارچوب راهبرد میان مدت آنان جهت توسعه جنگ از عراق به سایر کشورهای منطقه در چارچوب طرح خاورمیانه بزرگ بوده است تا با ایجاد حرکات تجزیه طلبانه و ایجاد مناطق خود مختار،  راه را برای کشاندن جنگ به سایر کشورها چه در بعد سیاسی و چه در بعد نظامی فراهم سازند. در این فاز وظیفه پژاک تجزیه قسمتی از خاک ایران در منطقه کردستان با تکیه بر ایجاد اختلافات قومی بوده است؛ راهبردی که در خوزستان، سیستان و بلوچستان و برخی نقاط دیگر کشور هم دنبال می‌شده است اما با عدم اقبال این گروهک در میان هموطنان کرد و شکست تحرکات آنان در کنار تغییر راهبرد منطقه‌ای آمریکا، از اواخر زمستان 89 این گروه دست به ایجاد ناامنی در مناطق کردنشین زد.

در همین راستا این گروهک با استفاده از موقعیت جغرافیایی پیچیده منطقه کردستان و امکانات نظامی با نفوذ به نوار مرزی ایران اقدام به ایجاد ناامنی ترور و رعب و وحشت در میان مردم منطقه نمود. با بالا گرفتن کار این گروه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای مقابله  وارد عمل شده و علی‌رغم پیچیدگی بالای منطقه از نظر جغرافیایی و همچنین سازماندهی چریکی گروه فوق، تا تیرماه 1390ضرباتی جدی بر آن‌ها وارد ساخت، به گونه‌ای که این گروهک با وساطت حکومت اقلیم کردستان عراق و به بهانه ماه مبارک رمضان تقاضای آتش‌بسی یک ماهه نمود که به واسطه تقاضای حکومت اقلیم کردستان عراق، ایران با این خواست موافقت می‌نماید. 11 شهریورماه و در پایان این مهلت یک ماهه پژاک به گمان ضعف در نیروهای ایرانی مجددا حملات تروریستی خود را آغاز کرده و به گروهی از کارکنان راه‌سازی ایرانی که در نزدیکی نوار مرزی مشغول به کار بودند حمله نموده و تعدادی را به شهادت می‌رساند.  طی دو روز بعد از این حمله پاسخ ایران به اندازه‌ای کوبنده بود که پژاک با تلفات بسیار بالا در 14 شهریورماه مجددا درخواست آتش بس می‌دهد که این درخواست با عدم موافقت ایران روبه‌رو می‌شود. چهار روز بعد اعلام شد که در همان روز اول عملیات مجدد سپاه، یعنی 12 شهریورماه جانشین فرمانده عملیاتی کل گروهک پژاک توسط نیروهای سپاه به هلاکت رسیده است. تلفات گروهک پژاک تا روزهای بعد به اندازه‌ای بالا بود که پیش از اتمام شهریورماه کل خاک ایران را ترک کرده و با تمامی شروط ایران نظیر نزدیک نشدن به یک کیلومتری مرزهای ایران، عدم جذب نیرو از اتباع ایران و ... موافقت کردند. پس از این مقامات جمهوری اسلامی ایران نظیر وزیر اطلاعات و مقامات سپاه تاکید کردند که علی‌رغم نابودی بخش عمده‌ای از نیروهای پژاک، مقابله با این گروهک تروریستی را در ابعاد اطلاعاتی و امنیتی رها نخواهند کرد. در عین حال شکست سهمگین پژاک سبب خشم حامیان غربی آن شد به گونه‌ای که در روزهای آخر BBC، VOA و حتی سخنگوی وزارت خارجه آمریکا علنا مواضعی در حمایت از این گروهک تروریستی اتخاذ کردند.

سرانجام گروهک پژاک با رشادت نیروهای نظامی ایران با شکست کامل و بدون کمترین موفقیتی مرزهای ایران را ترک نمود، لیکن بیشترین سهم در این پیروزی از آن مردم کرد منطقه بود. مردمانی که بر خلاف محاسبه دشمنان، وفاداری کامل خود را به میهن و انقلابشان نشان دادند.

این ماجرا دلیلی آشکار بر این واقعیت است که تنوع قومیت‌ها در جمهوری اسلامی ایران نه تنها تهدیدی به شمار نمی‌رود بلکه یکی از مولفه‌های قدرت جمهوری اسلامی می‌باشد.

تاریخچه تشکیل پژاک

پژاک شاخه ایرانی پ.ک.ک است. پ.ک.ک (حزب کارگران کردستان ترکیه) در سال ۱۹۷۸ میلادی توسط عبدا… اوجالان پایه گذاری گردید. عبدا… اوجالان متولد سال ۱۹۴۷ روستای « لیجه » منطقه دیاربکر کشور ترکیه است. او از پدر خود به نفرت یاد کرده و برای اولین بار در مقابل خانواده خود طغیان میکند و همینطور برای اولین بار از روستای خود فرار میکند؛ همچنانکه اکثریت قریب به اتفاق اعضای کنونی این حزب و شاخه ایرانی آن یعنی پژاک را نیز جوانان گریزان و فراری از خانه و جامعه تشکیل میدهد.

Ojalan

عبدالله اوجالان رهبر گروهک پ ک ک

عبدا… اوجالان در سال آخر دبیرستان گرایشات کمونیستی پیدا کرده و خود را یک کمونیست میداند طوریکه به فردی ضد دین تبدیل شده و از عقاید دینی با نفرت یاد کرده و آنها را عامل عقب ماندگی جامعه میداند.

به دنبال پیدا شدن افکار کمونیستی در عبدا… اوجالان و وصل شدن وی به سرویس های اطلاعاتی کشور اتحاد جماهیر شوروی سابق ، وی در ۲۷ نوامبر سال ۱۹۷۸ میلادی حزب پ.ک.ک را در روستای زادگاه خود ( لیجه ) تشکیل داد.

حزب پ.ک.ک ، خود را دارای ایدئولوژی مارکسیست لنینیست میداند و هدف خود را ایجاد کردستان مستقل یا همان « کردستان بزرگ » اعلام کرده است . تعداد اعضای حزب در هنگام تأسیس ۷ نفر بود .

این حزب تاکنون عملیات های متعددی را علیه دولت ترکیه انجام داده و در این میان افراد زیادی از نظامیان ارتش ترکیه و همینطور مردم بیگناه ترکیه و کشورهای هم جوار اعم از زن و کودک و پیر و جوان را به کام مرگ فرستاده است .

عبدالله اوجالان سرکرده این گروهک ، در سال ۱۳۸۲ و بدنبال معامله سران کشورهای ترکیه ، آمریکا و هماهنگی سرویس های اطلاعاتی این کشورها در کنیا دستگیر و به ترکیه آورده شد . بدنبال این رویداد ، فعالیت حزب با سردرگمی و فراز و نشیب هایی مواجه شد ؛ طوریکه این حزب برای برون رفت از این وضعیت ، استراتژی جدیدی را طرح ریزی و به مورد اجرا در آورد که کشاندن مبارزه به سایر کشورها و در عین حال رفع اتهام تروریست بودن برای حزب از سوی دیگر بود ؛ مضافا اینکه سعی داشت با به راه انداختن حرکت های اجتماعی حمایت مردمی از اوجالان در دیگر کشورها ، به دستگیری و زندانی کردن اوجالان از سوی دولت ترکیه اعتراض و زمینه آزادی و یا تخفیف مجازات و جلوگیری از اعدام وی را فراهم آورد.

بدنبال این حرکت ها و تهییج احساسات کردها ، سران حزب متوجه پتانسیل موجود در دیگر کشورها شده و بر این اساس ، در سال ۱۳۸۲ در راستای هدف فریبکارانه خود برای تشکیل کشور « کردستان بزرگ » متشکل از مناطق کردنشین در ۴ کشور ایران ، عراق ، ترکیه و سوریه ، و برای فعال کردن کردهای ساکن در این کشورها و کشاندن آنها به مبارزه با دولتهای مرکزی این کشورها و همینطور برای اینکه متهم به دخالت در سایر کشورها نگردد و اقدامات تروریستی پ.ک.ک در کشورهای یادشده را یک امر داخلی و توسط کردهای ساکن در این کشورها جلوه دهد ، احزاب مختلف و هم عرض پ.ک.ک را در این کشورها تشکیل داده و فعالیت آنها را در ۴ کشور یادشده توسعه داده است؛ بنحوی که :

-         پژاک را در ایران

-         چاره سری را در عراق

-         جنبش ملی دموکراتیک را در ترکیه

-         حزب اتحاد دموکراتیک را در سوریه

Map

راه اندازی نموده و مجموعه اشرار تحت امر خود را تحت عنوانHPG  ( ارتش رهایی بخش خلق ) سازماندهی نموده است . اشرار پژاک در این ارتش ، گریلا خوانده می شوند .

نام کردی گروهک ، « پارتی ژیانی ئازادی کوردستان » است که عبارت فارسی آن « حزب حیات آزاد کردستان » می باشد که به اختصار « پژاک » خوانده می شود

نام لاتین :" party jian azad Kurdistan" با علامت اختصاری : "PjaK"

سران و سرکردگان

سرکرده گروهک فردی بنام عبدالرحمن حاج احمدی است. که سابقا” عضو گروهک دمکرات بود اما از سوی آمریکا مأموریت یافت تا به تأسیس گروهی بنام پژاک در قالب پ.ک.ک مبادرت ورزیده و به ایجاد شرارت علیه جمهوری اسلامی بپردازد . وی اکنون در کشور آلمان سکونت دارد.

Haji Ahmadi

عبدالرحمن حاج احمدی سرگرده گروهک پژاک

ترکیب نیرویی و هویت اشرار پژاک

از آنجائیکه این گروه در واقع شاخه ایرانی پ.ک.ک است، لذا بخش اعظم مسئولان و اشرار فعال در گروه را نیز اعضای پ.ک.ک که تابعیت کشور ترکیه را دارند تشکیل میدهند. اشرار دستگیر شده و همینطور تسلیمی های گروهک تعداد اتباع ترکیه ای فعال در گروه را بیش از ۶۵ درصد عنوان میکنند. اجساد باقیمانده از دشمن در درگیریها نیز همین رقم را تایید می کند. بر این اساس این گروهک، یک گروهک بیگانه تروریستی می باشد که با سوء استفاده از نام کردهای ایران، در نوار مرزی و نقاط دور افتاده کشور شرارت می کند.

مبانی فکری و اعتقادی پژاک

ایدئولوژی پژاک همان ایدئولوژی حاکم بر پ.ک.ک می باشد ؛ چرا که همانطوریکه پیشتر گفته شد، اساسا این دو حزب جدا از هم نیستند بلکه پژاک همان شاخه ایرانی پ.ک.ک است. ایدئولوژی و مبانی فکری و اعتقادی پ.ک.ک متأثر از مارکسیسم و کمونیسم می باشد. از آنجائیکه این افکار از سوی سرکرده این گروهک ـ عبدالله اوجالان ـ مطرح و وارد گروهک شده است لذا این افکار و اندیشه ها ، آپوئیسم ( آپو لقب عبدالله اوجالان ) نامیده می شود.

الف ) مبانی فکری پژاک

  1. نفی نظام خانواده مبتنی بر شوهر و زن.
  2. اعتقاد به اشتراک جنسی در جامعه ( بی بند و باری جنسی ).
  3. نفی سنت ها و آدابی که اخلاق جنسی را تایید می کند.
  4. نفی قیود خانواده از زن و جامعه مبتنی بر زن سالاری.
  5. نفی اخلاق و نسبی شمردن آن در رفتار های خانوادگی.
  6. پژاک معتقد است اخلاق زائیده توهم و تصورات ناشی از دین گرایی و تقید به خانواده می باشدکه لازم است به طور کامل از صحنه اجتماعی حذف گردد.

ب) پژاک و صهیونیسم

  1. پژاک معتقد است قرابت و نزدیکی خاصی بین برگزیدگان فرزندان بنی اسرائیل و کرد وجود دارد..
  2. پژاک معتقد است بین فرزندان یهود و کرد قابلیت های مشترک وجود دارد.
  3. پژاک با همانند سازی ایدئولوژی صهیونیسم نقشی مانند یهود برای کرد قائل می باشد.
  4. تفکر پژاک نشانه های روشنی از تاثیر پذیری از تئوریسین های یهود دارد.
  5. تفکر پژاک محصول فلسفه فکری مبتنی بر بینش صهیونیسم می باشد.
  6. تفکر پژاک مبتنی بر جایگزینی نژاد کرد به جای یهود می باشد.
  7. پژاک معتقد است آنچه تا کنون ماموریت صهیونیسم بوده باید به کرد واگذار گردد.
  8. پژاک معتقد است باید پیوند مشترک بین حکومت شمال عراق و اسرائیل ایجاد شود .
  9. در تفکر آپوئیسم نوعی قرابت و همسانی بین تفکر صهیونیسم و کرد گرایی مبتنی بر برگذیده بودن این دو نسل و آینده ساز بودن آن و رسالت تاریخی اینها و قرابت سرنوشت مشترک آنها می باشد.

ج) پژاک و دین: براساس تفکر حاکم بر پژاک

  1. دین به طور عام و اسلام به صورت خاص مظهر عقب ماندگی خاور میانه می باشد.
  2. دین به طور عام و اسلام به صورت خاص عامل نظام طبقاتی می باشد.
  3. دین به طور عام و اسلام به صورت خاص افیون جامعه می باشد.
  4. دین به طور عام و اسلام به صورت خاص عامل ایست تمدنی می باشد.
  5. دین به طور عام و اسلام به صورت خاص عامل دیکتاتوری و توجیه کننده وضعیت موجود می باشد.
  6. دین به طور عام و اسلام به صورت خاص عامل بردگی زن می باشد.
  7. دین به طور عام و اسلام به صورت خاص تخیل اقتدار متمرکز و توجیه گر ظلم و اجحاف اجتماعی می باشد.
  8. در یک دید کلی دین به طور عام و اسلام به صورت خاص را عامل عقب ماندگی و عدم تحول در مشرق زمین و به ویژه در ایران و خاورمیانه می دانند و اعتقاد دارند به منظور رسیدن به هدف مطلوب باید تمام مظاهر دین و حاکمیت های مبتنی بر دین از عرصه فردی و اجتماعی حذف گردد.

شیوه های جذب گروهک پژاک

گروهک با دادن وعده و وعید هایی چون :‌ اعزام به اروپا و تحصیل ، ازدواج و زندگی و شغل خوب و پر درآمد در کشورهای اروپایی ، جوانان ساده را ـ که عمدتاً از بین خانواده های نابسامان و متلاشی شده بخاطر فقر و اعتیاد و طلاق هستند ، فریب داده و وارد گروهک میکند  .

گروهک ابتدا به آنها وعده میدهد که اگر در عملیات علیه جمهوری اسلامی شرکت کنند و چند عملیات موفق داشته باشند ، آنها را برای زندگی و کار در اروپا به یکی از کشورهای اروپایی انتقال میدهد . پس از اینکه این جوانان فریب خورده در عملیات علیه نیروهای جمهوری اسلامی شرکت کردند و دستشان به جنایت آغشته شد ، به آنها گفته می شود که جان شما از سوی جمهوری اسلامی در داخل و خارج در خطر است و شما راه بازگشت به ایران یا عزیمت به کشورهای خارجی را ندارید و باید در گروه بمانید و به این ترتیب این جوانان ساده دل و بی خبر از همه جا و شکست خورده و آسیب دیده از حیث خانوادگی و اجتماعی را در چنگال اهریمنی خود اسیر کرده و در راستای اهداف پلید شخصی سران گروهک و استکبار جهانی قربانی میکنند .

شگردهای عملیات روانی پژاک

-         از طریق سایتهای و شبکه های رادیویی و تلویزیونی وابسته به گروهک ( روژ تی وی ، رادیو مزوپوتامیا ) .

-         انجام فعالیتهای تبلیغی گسترده با ایجاد سخنرانی ، پخش اعلامیه و سی دی و پرچم کردستان بزرگ و تصاویر اوجالان و معدومین گروهک  .

-         انتشار کتب نشریات کردی و تبلیغ افکار ناسیونالیسیم کردی .

-         افزایش عملیاتهای روانی و ملتهب نمودن شرایط جامعه .

-         حضور در میان مردم کرد منطقه ، شرکت در مراسم عروسی مردم ، استفاده از پرچم گروه و تصاویر اوجالان در راستای جذب و ایجاد ارتباط عمیق فرهنگی و سیاسی .

-         گسترش تبلیغات روانی مختلف از طریق ماهواره ، اینترنت ، نشریات ، کتب و …

-         تثبیت اقتدار حزب در منطقه و نا امن نمودن منطقه با توسل به تهدید و ارعاب ، دستگیری و گروگانگیری.

-         انجام تبلیغات گسترده در جهت شناساندن و معرفی حزب پژاک بعنوان قوی ترین آلترناتیو کردی.

-         حضور مستقیم در بین مردم در مناطقی که حضور نیروهای نظامی و انتظامی در آن مناطق کمتر می باشد.

-         زندانی و شکنجه کردن اعضای بریده .

-         ترور انشعابیون در شمال عراق برای توقف انشعابات و حفظ تشکیلات.

-         راه اندازی و فعال کردن کمیته زنان که یکی از کمیته های فعال پژاک می باشد.

-         مراقبت و کنترل اعضا توسط همدیگر برای مقابله با عوامل نفوذی.

اما مهمترین شگرد گروهک در تبلیغ و عملیات روانی برای جذب نیرو ، دادن وعده و وعید و زندگی و کار در اروپا و یا حقوق مکفی در گروه می باشد . در مقابل ، گروه برای مقابله با همکاران نظام و جلوگیری از پیوستن مردم روستاهای مناطق مرزی به بسیج و همکاری آنان با نیروهای نظامی و انتظامی ، به شیوه های تهدید ، ربایش فرد یا اعضای خانواده ، ضرب و شتم ، قتل و اعدام و همینطور غارت اموال و نوامیس مردم کرد محلی متوسل می شود تا با ایجاد یک فضای رعب و وحشت ، مانع از همکاری آنان با نظام شود.

در حوزه رسانه ، گروهک برای برقراری ارتباط با مردم منطقه ، از تلویزیونهای ماهواره ای که از سوی استکبار جهانی در اختیار آنان قرار داده شده است بهره می گیرد . در حال حاضر شبکه ماهواره ای « روژ تی وی » بعنوان کانال رسمی پژاک فعالیت دارد ضمن اینکه سایر گروههای کردی از قبیل پ.ک.ک ، دموکرات ، کومله ، منطقه اقلیم شمال عراق از قبیل تیشک تی وی ـ روژ هلات ، کرد تی وی و … نیز به نوعی همدیگر را پشتیبانی می کنند.

شایان ذکر است که رسانه های خبری استکبار جهانی را نیز باید به این فهرست افزود . همینطور رادیو مزوپوتامیا متعلق به پ.ک.ک و پژاک نیز در حوزه صدا و خبر رسانی و پخش سرودهای کردی و مصاحبه با افراد مختلف پیرامون موضوع کردستان به شدت فعال است .

استکبار جهانی سعی دارد با بکار گیری مزدورانی چون پژاک ، و در اختیار قرار دادن شبکه های ماهواره ای و رادیویی و همینطور حضور در فضای مجازی اینترنت و تبلیغات گسترده در این حوزه ها پیرامون هویت ، فرهنگ و حق و حقوق کرد ، یک ملت جداگانه بودن را به کردها القا کرده و نوعی ملت سازی و سپس کشور سازی را در این منطقه رقم بزند و با توجه به مراودات و پیوندهای ایدئولوژیکی و تشکیلاتی آپو با رژیم صهیونیستی که در مرامنامه و ایدئولوژی حزب هم قید شده است ، این بخش از کشور اسلامی مان را تجزیه کرده و اسرائیل دوم را در منطقه بوجود آورد .

نقاط ضعف گروهک پژاک

گروه نقاط ضعف فراوانی دارد ؛ اما مهمترین نقطه ضعف گروه ، ماهیت مارکسیستی ـ کمونیستی و ضد دینی آن است که آن را به شدت از مردم پنهان می کند و در تبلیغات گروهک حرفی از آن به میان نمی آورد ؛ چرا که اگر مردم بفهمند که این گروه ، خدا و پیامبر را قبول ندارد و به کلی مذهب را رد می کند و آن را افیون توده ها میداند ، نه تنها به سمت آن گرایش پیدا نمی کنند ، بلکه فرزندان و دیگران را نیز از آن باز داشته و به مبارزه مستقیم با آن بر می خیزند .

موضوع دیگر ، افکار و اندیشه های فمنیستی موجود در گروه است که با فرهنگ و سنت های حاکم بر جامعه کردی و اهل سنت مغایرت دارد . گروهک خواهان آزادی بی حد حصر زنان و برابری و بلکه برتری زنان بر مردان است . اندیشه افراطی که با عقل و شرع و دستورات صریح اسلام و آداب و رسوم موجود در منطقه مغایرت دارد . البته گروهک از این شگرد برای جذب زنان و دختران و جوانان و تأمین نیازمندیهای جنسی اعضای گروهک و ترغیب جوانان به حضور در گروه برای برخورداری از ولنگاری های جنسی استفاده می کند.

Pjak1

نقطه ضعف دیگر گروهک ، ماهیت غیر ایرانی بودن آن است . همانطوریکه پیشتر گفته شد ، بیش از ۶۵ در صد اعضای گروهک را اتباع ترکیه تشکیل میدهد و در بین آنها افرادی از کشور سوریه و عراق نیز حضور دارند . بنابراین این گروهک ، یک گروه بیگانه و غیر ایرانی است .

تجزیه طلبی و تلاش برای تجزیه کردستان و تشکیل کشور کردستان بزرگ از دیگر نقاط ضعف این گروه است . تجزیه طلبی به هر شکلی که باشد محکوم و مذموم است و فرد یا گروهی که به این کار مبادرت ورزد عامل بیگانه و مزدور استکبار جهانی می باشد که در خدمت منافع و برنامه های استکبار جهانی قرار گرفته است .

نقطه ضعف دیگر گروهک وابستگی آن به استکبار جهانی به سرکردگی آمریکاست . اکثریت قریب به اتفاق بودجه گروهک بطور مستقیم از سوی آمریکا تأمین می شود و درصد ناچیزی از طریق دولت اقلیم شمال عراق یا برخی کشورهای منطقه و همینطور اخاذی از مردم تأمین می گردد .

ارتباط با رژیم صهیونیستی به عنوان بزرگترین دشمن مسلمانان و جهان اسلام از دیگر نقاط ضعف این گروهک و همه گروههای ضد انقلاب کردی به شمار می رود . همانطوریکه قبلا” گفته شد ، سران و سرکردگان این گروهک و گروه مادر آنها « پ.ک.ک » سعی دارند با سندسازیهای به اصطلاح « علمی  و تحقیقی » نوعی قرابت ژنتیکی بین نژاد کرد و قوم یهود برقرار نمایند.

 

جرائم ، جنایات و اقدامات تروریستی و ضد مردمی پژاک

گروهک ضد مردمی و تروریستی پژاک تاکنون اقدامات تروریستی فراوانی را علیه مردم کرد منطقه انجام داده و جنایات بیشماری را مرتکب شده است که به بخش هایی از آن اشاره می شود .

1-    ترانزیت مواد مخدر : این گروهک مهمترین و بلکه تنها ترانزیت کننده سازماندهی شده مواد مخدر در این منطقه است طوریکه اگر فرد یا گروهی بطور مجزا و مستقل از این گروه به این کار مبادرت ورزد ، سریعاً وارد عمل شده و با وی تسویه حساب کرده و از مقابل خود بر میدارند . ترانزیت مواد مخدر با اهداف مالی و نیز به فساد کشاندن جوانان این مرز و بوم صورت می گیرد .

2-     قاچاق گسترده مشروبات الکلی : بنا بر اعلام مراجع رسمی کشور ، بیش از ۸۰ درصد مشروبات الکلی وارد شده به کشور با کمک یا دخالت مستقیم این گروهک صورت می گیرد . گروهک در یک اقدام کاملاً هماهنگ با کشورهای اروپایی و آمریکاییها و عوامل آنها در داخل کشور و با هدف تخریب باورهای دینی و ایمانی جوانان این مرز و بوم ، مشروبات الکلی دپو شده در خنیره و دیگر مناطق شمال عراق را تا شهرهای مرزی کشور جمهوری اسلامی ایران اسکورت کرده و به شهرهای عمقی کشور می رساند . مقصد نهایی این مشروبات ، شهرهای مذهبی کشور از قبیل مشهد ، قم و همینطور تهران ـ به عنوان ام القرای جهان اسلام ـ و دیگر شهرهایی است که وجهه اسلامی ، ایمانی و انقلابی بالا و شناخته شده ای دارند تا به این وسیله با به فساد کشاندن جوانان این شهرها و رواج میگساری و مشروبات الکلی ، وجهه این شهرها را خراب نموده و پشتوانه مردمی نظام در این شهرها را در سالهای آتی تضعیف کنند.

3-    قاچاق انسان : گروهک در قبال دریافت مبالغ هنگفت از خروج مرزی های غیر مجاز اعم از اتباع ایرانی یا اتباع کشورهای افغانستان و پاکستان و با وعده کار در شمال عراق یا کشورهای اروپایی بطور گسترده ای در قاچاق انسان در این منطقه نقش دارد.

4-    قاچاق سلاح و مهمات : گروهک با کمک و پشتیبانی آمریکائیها و با همکاری منافقین ، انواع سلاح ، مهمات و دیگر تجهیزات نظامی را با هدف ناامن ساختن شهرهای کشور به ویژه تهران و شهرهای بزرگ وارد کشور میکند . دستگیر شدگان در فتنه ۸۸ و سلاح و مهمات بدست آمده در این فتنه و اعترافات دستگیر شدگان ، نقش این گروهک در قاچاق سلاح و مهمات را به خوبی آشکار ساخت .

5-    ایجاد نا امنی در منطقه : انفجار و تله گذاری در مسیر انسانهای بیگناه ، حمله به نیروهای نظامی و انتظامی که مسئول حفظ آرامش و امنیت در کشورند و همینطور حمله به پاسگاههای پلیس و راهنمایی و رانندگی که مسئول حفظ نظم و سهولت آمد و شد در شهرها و جاده های کشورند ، یا حمله به سایر کارمندان دولت که مشغول جاده سازی ، عمران و آبادانی و خدمات رسانی به مردم هستند ، همه و همه تنها بخشی از جنایات این گروهک است که از بدو پیدایش آن تاکنون به کررات در گوشه و کنار این منطقه اتفاق افتاده است .

6-    تهدید و ضرب و شتم مردم و همکاران نظام : این گروهک ، در روستاها و مناطق دور افتاده که نیروهای نظامی و انتظامی در آنجاها حضور ندارند ، با مراجعه به در منازل مردم فهیم ، انقلابی و با فرهنگ منطقه را که به عضویت سپاه و بسیج در آمده و در راستای مقابله با بیگانگان و مزدوران آنها با نظام اسللامی همکاری میکنند ، اقدام به ایجاد رعب و وحشت و ضرب و شتم و تهدید آنها نموده از همکاری با نظام و مأموران دولتی باز میدارند . اما این ترفند آنها نیز مؤثر نیفتاده و مردم همچنان به کشور و نظام اسلامی وفادارند و بارها از مسئولین خواسته اند که امنیت را در منطقه برقرار نموده و از ورود این مزدوران به خاک میهن اسلامی و ضرب و شتم مردم جلوگیری نمایند .

7-    ترور روحانیت اهل تسنن : تعداد زیادی از ماموستاهای(روحانیون) منطقه به علت عدم همراهی با گروهک ، به طرز وحشیانه ای به شهادت رسیده اند که عمق عصبانیت گروهک از مردم و روحانیت و همینطور فاصله مردم و روحانیت با این گروهک مزدور بیگانه را نشان میدهد .

8-    آدم ربایی ، تجاوز به نوامیس ، باجگیری و غارت اموال : ربایش اعضای خانواده همکاران نظام در منطقه و اخاذی برای آزادی وی ، قتل و غارت اموال و نوامیس مردم ، موضوعی است که به کرات در روستاهای مرزی اتفاق می افتد و مردم نجیب و صبور منطقه همواره از تعدیات و ظلم و جنایات این گروهک مزدور و ضد خدا و ضد مردم ، بارها و بارها نالیده اند.

9-    جلوگیری از عمران و آبادانی منطقه : از آنجایی که حیات گروهک در ناامنی و عقب ماندگی منطقه نهفته است ، لذا گروهک با آتش زدن ماشین آلات مهندسی و راهسازی که مشغول خدمات عمرانی و سازندگی در کردستان هستند و تهدید و ضرب و شتم و به شهادت رساندن خدمه آنها سعی دارد مانع از عمران و آبادانی منطقه شده و به این وسیله دستاویزی برای اقدامات ضد مردمی و جنایتکارانه خود داشته باشد .

مواردی که ذکر شد ، تنها فهرستی کوتاه از اقدامات متعدد این گروه جنایتکار در نقاط مختلف کردستان علیه مردم نجیب و شریف کرد می باشد که آسایش را از مرم منطقه سلب و توسعه و عمران در کردستان را با مشکل و کندی مواجه ساخته است . بی شک بیان همه جنایات و ذکر همه مصادیق مجالی دیگر می خواهد که از حوصله این بحث خارج است .

آینده گروهک پژاک

همانطوریکه تاریخ بارها و بارها نشان داده و در این یکصد ساله اخیر نیز به کرات تکرار شده است ، عاقبت و سرانجام مزدورانی که با دشمن همکاری میکنند و به کشور خود خیانت می کنند ، چیزی جز رسوایی و بی آبرویی در بین ملت و شکست و اضمحلال ، ندامت و پشیمانی برای این قبیل خیانتکاران نخواهد بود . قبل از هر چیز ، خود قوم فهیم و با فرهنگ کرد جواب این مزدوران را داده و با تشکیل « پیشمرگان کرد مسلمان » به مصاف این مزدوران و خیانتکاران به وطن و قوم کرد رفته اند . اقدامات مذبوحانه گروهک در ترور و به شهادت رساندن زنان ، مردان ، کودکان و ائمه جمعه و جماعات کردستان حکایت از عمق عصبانیت و استیصال این گروهک در مواجه با مردم و ناکامی آن در جدا کردن مردم منطقه از نظام دارد . بیش از ۳۰ سال است که این قبیل گروهکها در کردستان فعال اند اما راه به جایی نبرده اند و به نقطه اول بازگشته اند . امروز بیش از هر زمان دیگری پوچی ادعاهای این گروهکها مبنی بر دفاع از حقوق مردم ، برای مردم منطقه روشن و وابستگی آنها به استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا مسجل شده است . امروز دیگر همه مردم کرد منطقه میدانند که این گروهکها در خدمت اغراض شخصی سران گروهکها و جاده صاف کن استکبار جهانی و نظام سلطه اند و « دفاع از خلق » شعاری بیش نیست . لذا هیچگونه عقبه مردمی و پایگاه اجتماعی با ثبات و مداوم نه تنها برای این گروه ، که برای هیچ کدام از گروهکهای ضد انقلاب دیگر متصور نیست .

Pjak2

موضوع دیگر معادلات قدرت جهانی است . تاریخ کردستان نشان داده است که گروههای کردی همیشه ابزاری در دست ابرقدرتها یا کشورهای منطقه بوده اند و بازیگر اصلی ، این قدرتها و کشورهای منطقه بوده اند نه گروهکها ؛ و هر وقت مسائل و موضوعات این کشورها و قدرتها با هم حل شده ، یا یکی از این کشورها توانسته است حاکمیت ملی خودش را با قدرت و قوت اعمال نمایند ، این گروهک ها نیز مورد معامله واقع شده و به ورطه فراموشی سپرده شده یا به قربانگاه فرستاده شده اند .

نیمه پنهان پژاک

« وقتی که آمریکا به عراق، مداخله نظامی داشت و آمد آنجا را گرفت ، شرایط مهیا شد که برای پ. ک. ک هم بتواند زمینه ای درست کند که خودش را نزدیک تر به سیاست امریکا کند . در سایه همان سیاست ، مداخله داشته باشد در خاورمیانه و کشورهایی که مخاطبش بودند . پژاک، زاییده همان شرایط سیاسی است . یعنی بنا به خواسته خود پ. ک. ک متولد نشده بلکه زاییده همان شرایط سیاسی است که پ. ک. ک توسط آن می توانست به نوعی به نظر خودش در خاورمیانه ایفای نقش داشته باشد ، مخصوصاً در ایران . »

این ها بخشی از سخنان زینب آذر از اعضای برجسته جداشده از گروهک تروریستی پژاک است که به خوبی ریشه های پیدایش این گروهک تروریستی را بیان می کند که در سال های گذشته و پیش از شکست سنگین از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تابستان 1390 از امیدهای استکبار جهانی برای ضربه زدن بر پیکره انقلاب اسلامی به شمار میرفت .  پژاک در سایه حمایت های فرا منطقه ای ، علی الخصوص از جانب اشغالگران آمریکایی در عراق و سرویس های اطلاعاتی اسرائیل توانست تبدیل به یک گروه نظامی ورزیده شود لیکن به واسطه عدم وجود پایگاه مردمی در بین هموطنان کرد زبان ایرانی نتوانست در منطقه دوام بیاورد .

زینب آذر در این باره می گوید : «هنوز هم اگر جامعه ایران و خود ایران را بگوییم ، پژاک را به عنوان پژاک نمی شناسد.  منطقه ای که من خودم بودم ؛ ماکو ، هنوز هم پژاک را نمی توانند به زبان بیاورند و بگویند پژاک ...

این عدم اقبال عمومی به پژاک سبب شد که این گروهک تروریستی برای جذب نیرو  با وعده های دروغین اقدام به جذب و در حقیقت ربودن افراد ساده دل نماید . سامان نسیم یکی از این افراد بود که پس از پشیمانی نتوانست خود را از چنگال پژاک رها کند و در انتظار فرصتی برای فرار ، سرانجام در یک درگیری با نیروهای ایرانی بدون مقاومت خود را تسلیم نیروهای ایرانی می کند :

«... اسم من سامان است و فامیل من نسیم است.  من یک سال در گروه پژاک بودم ، من را فریب دادند . یکی از فامیل های خودم که اسمش محمد است من را فریب داد و من را برد در پژاک و من را دست پژاک داد ...  حالا این را می خواهم بگویم که در سن و سال من که فریب نخورند ، به خانواده خودم و خانواده دیگری می گویم ، بچه های خودتان در دست خودتان باشند ...»

گروه های آسیب پذیر اجتماعی هدف اصلی گروهک پژاک هستند . بختیار میرزایی از اعضای جدا شده پژاک در این باره می گوید :

« ما چند نوع شخصیت داریم ؛ یک شخصی هست که در جامعه اش مشکل برایش پیش آمده است ، یعنی خانواده اش او را طرد کرده است ، معتاد بوده است یا فلان که این راه را طی می کند و می رود کوه و ملحق می شود به پژاک . یک انسانی هست که جوان هست ، ماجراجو هست و هیجان دارد و می خواهد این هیجانش را مثل فیلمهایی که دیده است ، این هم می خواهد این هیجان را داشته باشد ، این هم راهش را می گیرد و می رود کوه . یک انسان تحصیل کرده ای است که تحصیلش را تا یک جایی ادامه داده است و نتوانسته است ادامه تحصیل دهد . یک مانع هایی برای او پیش آمده است که برای ادامه تحصیل و خیلی از مسائل دیگر ، باز این هم راهش را می گیرد و می رود کوه و این سه نوع شخصیت ، هر سه باز هم{پشیمان می شوند و} بر می گردند »

عدم وجود پایگاه مردمی سبب شده بود که پژاک برای جذب نیرو از هیچ جنایتی روی برنگرداند. «فکرت مامدی» در این باره ماجرایی تکان دهنده روایت می کند :

« ... ما در مقابل آنها مقاومت کرده بودیم . در روستای ما ، بچه ها را چند نفر می دزدند و می برند . چند نفر را تا به حال برده اند ، در اعضای آنها هستند و ما هم بچه ها را برگرداندیم و نگذاشتیم . اعضای آنها با ما دشمنی داشتند ... به ما گفتند در روستا هر چه باشد ما به حساب شما تمام می کنیم . از نظر آن ها که ما دشمن بودیم ، ما در مقابل آن ها مقاومت می کردیم ، چرا که نه به آنها پول دادیم و نه بچه هایمان را دادیم که ببرند در اعضایشان و در گروه . این جا درختی بود ، دست بسته مرا از پشت به آن درخت آویزان کردند ، آویزان کردند که پاهایم در هوا ماند و بعداً مرا بستند به آن درخت . آنجا درختانی داشتند که تیغ مانند بود و این درخت ها را می بریدند و تیغ های جای دستشان را تمیز می کردند و با آن بقیه اش ما را می زدند ، مرا زدند تا من از روی درخت که آویزان بودم بیهوش شده بودم... . »

پس از شکنجه های فراوان، پژاک جسد نیمه جان وی را رها می کند اما وی از مرگ نجات پیدا می کند .

در حقیقت پژاک و جنایت های آن ، برگ دیگری از تلاش های استعمار برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی بود که با مجاهدت نیروهای نظامی و مردمی با شکست روبرو شد . با این وجود هنوز ضرورت هوشیاری در مقابل این گروهک تروریستی احساس می شود . تا زمانی که استکبار جهانی به دشمنی خود با ملت ایران ادامه می دهد همواره امکان مجهز ساختن دوباره مزدورانی از این دست وجود دارد و این امر هوشیاری کامل و همه جانبه را طلب می کند .

مسائل درون فرقه‌ای پــژاک

یکی از دردناک ترین پیامدهای فعالیت فرقه های تروریستی نظیر پژاک ، تباه شدن زندگی و آینده افرادی است که تحت تاثیر شگردها و فریب هایی که این گروه ها برای جذب نیرو به کار می برند، قرار می گیرند. فرقه ها در اولین گام با روش هایی گوناگون نظیر آلوده کردن اعضا به جنایت و قتل، تمامی پل های پشت سر این افراد را خراب می کنند و فرد هنگامی که با واقعیت فرقه روبرو می شود راهی برای بازگشت نمی یابد و همچون برده ای در اختیار فرقه و اهداف شوم آن قرار می گیرد. ماحصل چنین فرایندی نه تنها تباه شدن زندگی فرد، که از هم پاشیدن خانواده ها، داغدار شدن عزیزان و رنج و محنتی بی پایان برای نزدیکان و آشنایان فرد، است.

گروهک تروریستی پژاک از بدو تاسیس خود با بحران نیرو روبرو بوده است به گونه ای که تا به امروز نیز اکثریت نیروهای آن را افرادی غیر ایرانی تشکیل می دهند که توسط پ ک ک در اختیار آن ها قرار گرفته اند. این امر همیشه نشانه ای از عدم مقبولیت این گروهک در نزد مردم ایران بوده است و تبدیل به یکی از بزرگترین چالش های سران این فرقه شده است. از همین رو پژاک تمام تلاش خود را به کار می برد تا با ترفندهای گوناگون نظیر تهدید و زور، فریب و تطمیع، بتواند افرادی از اتباع جمهوری اسلامی ایران را به عضویت خود درآورد.

سرگذشت «سامان نسیم» یکی از اعضای نجات یافته از چنگ پژاک آیینه تمام نمای برخی روش های شیطانی جذب نیرو توسط این گروهک است.

سامان جوانی است 18 ساله، روستایی، با تحصیلاتی زیر دیپلم. افرادی از این دست اصلی ترین اهداف گروهک تروریستی پژاک هستند. افرادی ساده دل که یا به راحتی فریب وعده های این گروهک و آینده دروغین وعده داده شده توسط آن نظیر زندگی در اروپا و... را می خورند و یا به راحتی تحت تاثیر تهدیدهای گروه قرار می گیرند و در نهایت نیز راحت تر تحت تاثیر روش های شستشوی مغزی گروهک قرار گرفته و افرادی کاملا مطیع برای سران آن می گردند. از همین رو اکثر اعضای پژاک به خصوص اعضای ایرانی را افرادی بی سواد و کم معلومات تشکیل می دهند.

Saman

سامان نسیم عضو فریب خورده و جدا شده گروهک پژاک

سامان توسط یکی از آشنایان خود که در خرید و فروش و قاچاق مشروبات الکلی فعالیت می کرده است نزد گروهک پژاک برده شده و به تعبیر خود سامان به آنان فروخته می شود. رویه فوق یکی از رایج‌ترین رویه های جذب نیرو توسط پژاک است. آن ها بخش عمده ای از اعضای خود را از طریق ربودن افراد به دست می آورند. فرقه تروریستی پژاک در اولین گام خود تمامی ارتباط سامان با دنیای خارج را قطع می کند و رسما به او اعلام می کنند که تا 4 سال، حق هیچ گونه ارتباط با دنیای خارج را ندارد. چنین کاری اولین قدم در راه خرد کردن شخصیت فرد و تسلیم کردن او در برابر خواسته های فرقه است که فرایند شستشوی مغزی را بسیار تسهیل می کند. فردی که خود را ناچار از حضور در این فضا می داند و تمام راه های ارتباط با دنیای بیرون را بسته شده و علایق خود را سرکوب می بیند سرانجام از نظر شخصیتی خرد شده، مقاومت خود را از دست می دهد و همچون برده ای در اختیار سران فرقه قرار می گیرد. او اعتراف می کند که در این مدت همواره به دنبال فرار از چنگ پژاک بوده است اما جرات انجام این کار را پیدا نمی کرده است. تمایل به فرار در میان افرادی نظیر وی بسیار رایج است با این وجود افراد کمی از آنان اقدام به فرار می کنند چرا که این گروه با علم به این موضوع آن ها را تحت مراقبت شدید خود دارد و کوچکترین تلاش آنان برای فرار، با اعدام و روش های وحشیانه ای برای حذف فیزیکی روبرو می شود. در کمتر از یک سال سامان در قالب گروه های عملیاتی پژاک قرار می گیرد در حالیکه زمان کم حضور وی در گروهک و همچنین فرایند دستگیری و تسلیم او نشان می دهد هیچ توانایی و آمادگی برای فعالیت های رزمی نداشته است. هدف از این چنین حرکاتی نیز آلوده کردن افراد تازه جذب شده به فعالیت هایی است که راه بازگشت را بر روی آن ها می بندد و از سوی دیگر نیز در صورت کشته شدن ضربه چندانی را متوجه فرقه نمی کند. سرانجام سامان به همراه گروهی از همراهانش درون خاک ایران با نیروهای سپاه درگیر می شوند. پس از مدتی تعقیب و گریز، همراهان وی در حالیکه راه فراری پیش روی خود نمی بینند اقدام به خودکشی می کنند اما سامان در سنگر خود باقی مانده و در فرصتی مناسب خود را تسلیم نیروهای سپاه می کند. وی پس از مدتی بازجویی و زندانی بودن فرصت دیدار با خانواده خود را پیدا می کند، خانواده ای که به واسطه آشنایی با پژاک و گذشت یک سال از اسارت فرزندشان در چنگال پژاک رنجی طاقت فرسا را پشت سر گذاشته بودند وحالا می گفتند اگر فرزندشان سال ها نیز در زندان باشد برایشان راحت تر از آن یک سالی است که نزد پژاک بوده! صحنه های دیدار سامان با خانواده اش که در مستندهای گوناگون تلویزیونی به تصویر کشیده شده است بسیار تکان دهنده و متاثر کننده است. خانواده و فرزندی که یکدیگر را برای همیشه از دست رفته می دیدند و حالا با دیدن هم سر از پا نمی شناختند. شادبودنی که به قیمت خون عزیز ترین فرزندان این آب و خاک به دست آمده بود .

پژاک در اسناد ویکی لیکس

گروهک تروریستی پژاک به عنوان فرزند نامشروع حضور آمریکا در خاورمیانه و نقشه های شوم تغییر جغرافیای سیاسی منطقه، همواره از حمایت های استراتژیک سیاسی، مالی و نظامی ایالات متحده و همپیمانانش و همچنین سازمان های اطلاعاتی وابسته به آن ها برخوردار بوده است. با این وجود روابط بین آمریکا و پژاک همواره روابطی غیر رسمی، پنهان شده و حتی تکذیب شده بوده است به گونه ای که آمریکا مدعی قرار دادن پژاک در لیست تحریم های خود و پژاک نیز مدعی مستقل بودن و نداشتن رابطه با آمریکا می باشد. تجربه طرد شدن گروه های وابسته به آمریکا در ایران از سوی افکار عمومی، رابطه پژاک با پ ک ک که دشمن دولت ترکیه –به عنوان کشوری مهم برای آمریکا– محسوب می شود؛ ماهیت خشن، تروریستی و تجزیه طلبانه فعالیت های پژاک که می تواند بیش از پیش نفرت عمومی از عملکرد ایالات متحده را بالا ببرد و مواردی از این دست از جمله مهمترین دلایلی هستند که سبب می شود دو طرف روابط خود را پنهان نمایند.

با این وجود طی سال های گذشته شواهد محکمی به دست آمده است که جای هیچ گونه شکی در وجود رابطه بین آمریکا و پژاک را باقی نمی گذارد. در کنار این شواهد، ویکی لیکس مجموعه ای از اسناد مربوط به سفارت های آمریکا در ترکیه و عراق و برخی اسناد دیگر را منتشر کرده است که گاه در لا به لای آن ها به نکات جالبی پیرامون گروهک تروریستی پژاک اشاره شده است.

یکی از مهمترین این اسناد، گزارش مربوط به ملاقات «میر داگان» رئیس وقت سازمان جاسوسی اسرائیل(موساد) و «نیکلاس برنز» معاون وزیر امورخارجه آمریکا در دولت بوش می باشد. بنا به این گزارش در این ملاقات داگان راه مقابله با ایران را نا آرامی های قومی و در پی آن تجزیه خاک ایران دانسته است. وی در این گفتگو تاکید ویژه‌ای بر گروه های مسلح تجزیه طلب کرد می نماید که تنها نمونه خارجی آن گروهک تروریستی پژاک است. داگان در این گفتگو تصریح می کند که گروه های فوق آماده روی آوردن به خشونت و حرکات تروریستی هستند.

سند دیگر در این رابطه مربوط به گزارشی محرمانه از سفارت آمریکا در ترکیه می باشد. این سند به دیداری بین یک ژنرال بلند پایه آمریکایی و یک ژنرال بلند پایه ارتش ترکیه اختصاص دارد. در این دیدار ژنرال ترک به ژنرال آمریکایی یادآوری می کند که نیروهای ارتش ترکیه موفق شده اند فیلمی را از یکی از کمپ های پژاک و پ ک ک در کوه های قندیل تهیه کنند که در آن گروهی از جمله تعدادی سرباز آمریکایی در حال تحویل آذوقه و مهمات به نیروهای پژاک و پ ک ک می باشند. ژنرال ترک این موضوع را نیز یادآور شده است که این فیلم را به ژنرال های آمریکایی نیز نشان داده است.

سندی دیگر مربوط به سفارت آمریکا در عراق می باشد. آن گونه که در این سند آورده شده هنگامی که رابطین سفارت، از نماینده دولت اقلیم کردستان عراق درخواست می کنند که مانع از فعالیت پ ک ک شوند، وی از آنچه آن را استانداردهای دوگانه آمریکا می خواند انتقاد کرده و به آن ها یادآوری می کند که آمریکایی ها خود پژاک و مجاهدین خلق(منافقین) را مورد حمایت قرار داده و به آن ها اجازه می دهند آزادانه در خاک عراق به فعالیت بپردازند.

در سندی دیگر که مربوط به دیدار فرمانده یکی از گروه های کرد متحد آمریکا با مقامات نظامی آمریکا در عراق می باشد، وی ضمن یادآوری تلاش آمریکا برای نا امن کردن مرزهای ایران به وسیله کمک به پژاک، آمادگی خود جهت کمک به آمریکا در این زمینه را به مقامات نظامی آمریکایی اعلام می کند.

در سند بعدی به مصاحبه مشاور رئیس جمهور سابق آمریکا با یکی از رسانه های ترکیه پرداخته می شود. وی در این مصاحبه یادآور می شود که آمریکا چشمان خود را بر روی فعالیت های پ ک ک بسته است و خودِ آمریکا پژاک را با ایران درگیر کرده است.

سندی دیگر نیز به بازتاب گزارش معروف «سیمور هرش» در ترکیه می پردازد. سیمور هرش روزنامه نگار معروف آمریکایی در مقاله ای مفصل، آمریکا را حامی اصلی پژاک معرفی کرده و پرده از حمایت های آمریکا از پژاک برداشته بود. در این سند سفارت آمریکا در ترکیه به تحلیل بازتاب های این گزارش در رسانه های ترکیه می پردازد و بیان می دارد که تا چه اندازه گزارش هرش با اقبال و نظر مساعد رسانه های ترکیه روبرو شده است. همچنین در سندی دیگر سفارت ترکیه به گزارشی از بازتاب رسانه های ترکیه پرداخته است که در آن از رفت و آمد مکرر هلی کوپتر های آمریکایی به کمپ های پ ک ک و پژاک و همچنین حمایت کامل آمریکا از پژاک جهت ایجاد آشوب و تخریب زیر ساخت ها در ایران پرده برداشته شده است.

آمار تکان دهنده استفاده پژاک و پ ک ک از کودکان

در حالیکه آمار دقیقی از تعداد کودکانی که مجبور به جنگیدن برای پژاک و پ ک ک می شوند در دست نیست،  جدید ترین بررسی ها نشان می دهد که حداقل 20 درصد کشته شدگان این فرقه ها را افراد زیر 18 سال تشکیل می دهند.

بنا به گزارش "تودی زمان" این فرقه های تروریستی حداقل از سال 1990 اقدام به بهره کشی از کودکان در فعالیت های تروریستی خود نموده اند و این مسئله به خوبی در آمار کشته شدگان شان که به طور رسمی اعلام می کنند دیده می شود. هر چند آمار دقیقی از تعداد این کودکان وجود ندارد، اما بررسی های انجام شده بر روی کشته شدگان این فرقه ها نشان می دهد که بین 15 تا 20 درصد کشته شدگان را افراد زیر 18 سال تشکیل می دهند. بنا به آمار های منتشر شده توسط سازمان های بین المللی، این فرقه ها از سال 1993 تا کنون بیش از 3000 عضو زیر 18 سال داشته اند که 10 درصد آن ها را دختران تشکیل می داده اند.

در همین رابطه، چندی پیش نیز منوچهر زنوزی مدیر شبکه تلویزیونی رژ تی وی که وابسته به فرقه های تروریستی پژاک و پ ک ک می باشد پس از جدایی از این شبکه اقدام به انتشار اسناد تکان دهنده ای از استمرار بهره کشی از کودکان در کمپ های مخوف این فرقه های تروریستی کرد.

Pjak3

روز شمار آخرین وضعیت گروهک تروریستی پژاک (از فروردین تا اسفند 91)

آخرین وضعیت نیروهای نظامی گروهک تروریستی پژاک

فروردين ۱۳۹۱

درگیری سال گذشته سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با گروهک تروریستی پژاک و عقب نشینی کامل از مرزهای ایران، این گروهک تروریستی را رو به اضمحلال برده است تا جایی که تنها 57 نفر از اعضای این فرقه سابقه عضویت 10 ساله آنهم با احتساب فعالیت درگروهک پ.ک.ک.دارند.

یکی از اعضای فرقه تروریستی پژاک که در بخش جمع آوری اطلاعات شخصی این فرقه فعالیت می کند،اطلاعات اعضای این گروهک را برای سایت آکام نیوز ارسال کرده است. اگر چه با توجه به عملیات گسترده سپاه پاسداران احتمال می رود که اطلاعات این فرد به نوعی بزرگنمایی وضعیت این گروهک باشد ولیکن با این حال گروهکی با 357 نفر تروریست که بیش از یک سوم آن را زنان تشکیل می دهند، نیز تهدیدی برای جمهوری اسلامی به حساب نمی آیند.

براساس این گزارش، گروهک پژاک در حال حاضر دارای ۳۵۷ نفر تروریست می باشد .از این تعداد ۵۶ نفر دارای سابقه بالای ده سال حضور در فرقه البته با احتساب سابقه حضور آن ها در پ.ک.ک می باشند .

۸۷ نفر سابقه حضور بین 5 الی10 سال در فرقه را دارا می باشند .

۶۳ نفر سابقه بین یک الی پنج سال در فرقه را دارا می باشند .

۱۵۱ نفر سابقه کمتر از یک سال دارا می باشند .

۴۷ نفر از کل این نیروها زیر ۱۸ سال سن دارند و ۱۳۴ نفر از این نیروها زن و ۲۲۳ نفر مرد می باشند .

با نگاهی گذرا به این آمار مشخص می شود بیشترین میزان حضور در این فرقه متعلق به افرادی است که به دلیل جوانی و نا آگاهی به این فرقه پیوسته و بعد از گذشت یکسال یا چند سال میزان نیروهای با سابقه آن کم می شود بنابر اطلاعاتی که به دست ما رسیده است، تا کنون بیش از چهار صد نفر از اعضای فرقه پژاک از ابتدای تاسیس تاکنون از آن جدا و خود را به نیروهای نظامی ایران تسلیم نموده اند. این گریز از مرکزیت اعضا نشان از شراشیبی سقوط این گروهک تروریستی که اکنون در خارج از مرزهای جمهوری اسلامی ایران اسکان دارند، دارد

8 تن از نیروهای سپاه پاسداران در شهرستان پاوه شهید و زخمی شدند

اردیبهشت 91

عصر روز سه شنبه5اردیبهشت91، در حمله تروریستی گروهک پژاک 4 تن از نیروهای سپاه پاسداران در شهر نودشه از توابع شهرستان پاوه به شهادت رسیدند.

همچنین بر اثر این درگیری 4 نفر دیگر از نیروهای سپاه پاسداران مجروح شدند.

شهریار حیدری، مدیرکل سیاسی و امنیتی انتظامی استاندار کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار مهر با تایید این خبر گفت: گروهک تروریستی پژاک در اقدامی ناجوانمردانه و با استفاده از توپوگرافی منطقه، چهار تن از نیروهای سپاه پاسداران را به شهادت رسانده  و 4 نفر دیگر را مجروح کردند.

معاون سیاسی و انتظامی استانداری کرمانشاه تاکید کرد: البته گروهک تروریستی پژاک نیز در این حمله تلفاتی داشته اند که بعدا آمار دقیق آنها اعلام خواهد شد.

حیدری افزود: در حال حاضر امنیت به صورت کامل در منطقه مذکور برقرار است.

براساس این گزارش، گروهگ تروریستی پژاک در طول این چند سال حملات ناجوانمردانه ای علیه نیروهای نظامی و انتظامی جمهوری اسلامی داشته اند و تا کنون باعث شهادت تعدادی از این نیروها شده اند./مهر

برنامه پژاک برای اعزام نیرو به جنوب کشور تحت عنوان جنبش الاحوازی

اردیبهشت 91

سران گروهک تروریستی پژآک طی بیانیه ای که از شبکه تلویزیونی خود پخش کردند، با بیان اینکه به دلیل مرزهای مشترک با گروه های تجزیه طلب در مرزهای جنوبی ایران قصد کمک به آنان را دارند، از اعزام تعدادی از عناصر خود برای آموزش و تقویت گروهک تروریستی "الاحوازی " در مرزهای جنوبی کشور خبر دادند.

این پیام که به بهانه سالگرد اقدامات تروریستی گروهک های موسوم به" خلق عرب "در مرزهای جنوبی کشور، در رسانه ها و سایت های گروهک پژآک پخش شد، حکایت از یک برنامه مدون برای ناامن کردن مرزهای جنوب و جنوب غربی ایران، با بهره گیری از تروریست های منطقه ای را داشت.

گفتنی است گروهک های وابسته به جریان موسوم به "خلق عرب"، از چند سال پیش با شعار واهی "خوزستان عربی مستقل "، به برخی اقدامات تروریستی برای ناامن ساختن منطقه جنوب دست زده اند و به همین جهت نیز همواره مورد حمایت حکومت های مستبد خلیج فارس نیز بوده اند ، اما به نظر می رسد با ارسال پیام دوستی گروهک تروریستی پژآک برای عناصر "الاحوازی"، تقویت این گروهک های تجزیه طلب در جنوب کشور توسط دشمنان ایران اسلامی صد چندان شود ./ فارس

وبلاگ‌های کرمانشاه اقدام تروریستی گروهک ضدبشری پژاک را محکوم کردند

اردیبهشت 91

به‌دنبال اقدام تروریستی اخیر گروهک پژاک در نودشه از توابع شهرستان پاوه و به شهادت رساندن 4 تن از سپاهیان رشید و مدافع کشور عزیزمان ایران، جمعی از وبلاگ‌های مجازی و فعال استان کرمانشاه با انتشار بیانیه‌ای این حرکت جریانات تروریستی آن سوی مرز را که استقلال و تمامیت ارضی کشور را نشانه رفته‌ است، محکوم کردند.

متن کامل این بیانیه بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ما به‌ عنوان بخشی از رسانه‌های مجازی و فعال استان کرمانشاه ضمن محکوم کردن این حرکت تروریستی، از مسئولان کشور خواستار پیگیری ملی و بین المللی موضوع از راه‌های گوناگون هستیم.

ضمن آنکه از هر عمل پیشگیرانه و پاسخ مناسب دولت جمهوری اسلامی ایران در قبال تروریسم هدایت شده پشتیبانی می‌کنیم.

ما به‌ عنوان بخشی از افکار عمومی استان کرمانشاه به‌ صراحت اعلام می‌کنیم، صداهایی که به‌ نام خواسته‌‌های مردم غرب کشور از سوی گروه‌های معدود زبانی و با بلندگوی بیگانه و‌ گاه با خشونت و اعمال تروریستی هدایت و منتشر می‌شود، هیچ سنخیت و همراهی با خواسته‌ها و نیازهای این خطه از کشور عزیزمان ایران ندارد.

شایان توجه است، مسئولان اقلیم کردستان عراق را در قبال عملکرد این گروه خشونت طلب و تروریستی؛ بی‌تقصیر نمی‌دانیم و از آنها می‌خواهیم به استقلال و تمامیت ارضی کشور ایران احترام بگذارند و در قبال حضور چنین جریاناتی در منطقه یاد شده تجدید نظر کنند.

اقلیم کردستان باید به حسن هم‌جواری با کشورمان پایبند بوده و سابقه تاریخی و معاصر ملت و دولت ایران را با مردم کردستان عراق در دشوار‌ترین دوران تاریخیشان، زیر ستم و سلطه صدام فراموش نکنند.

بدون شک برآورده شدن بخش بزرگی از این انتظار به حق ملت و دولت ایران و همچنین برقراری و استمرار دوستی و مودت دو جانبه در گرو همراهی همکاران اهل قلم و روزنامه‌‌نگاران فعال و مسئول در اقلیم کردستان است که با پرسشگری، نوشتن و گفتن هم به تعمیق روابط حسنه کمک کنند هم زمینه‌های حضور جریانات مخالفت دوستی فیمابین را کاهش دهند.

در پایان به‌عنوان بخشی از حافظان مجازی استقلال کشور به تمام جان برکفان میهن که با هدیه تمام وجود خود از وجب به وجب کشور دفاع می‌کنند، درود می‌فرستیم و در قبال شهیدان و ایثارگران ایران اسلامی سر تعظیم فرو آورده و به خانواده و بازماندگانشان تبریک و تسلیت می‌گوییم./فارس

افزایش تحرک تروریست‌های پژاک در مرزهای غرب

تیر 1391

شنیده‌ها حاکی از آن است که تعدادی ازعناصر گروهک تروریستی پژاک، فعالیت خود را در برخی از مرزهای غربی و شمال غربی کشور افزایش داده اند.

بر اساس گفته های یک شاهد عینی طی هفته های گذشته به علت حضور برخی از عناصر گروهک تروریستی پژاک در تعدادی از روستاهای شهرستان بانه درگیری شدیدی میان نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و گروه مسلح موسوم به " گریلاهایمان " رخ داده است که منجر به هلاکت تعدادی از تروریست های پژاک در این منطقه شده است.

بر اساس اخباری که بر روی سایت خبری گروهک تروریستی پژاک درج شده است، یکی از سرکردگان این گروهک تروریستی با اعتراف به اینکه گروهک پژاک از لحاظ ساختاری و بدنه اجتماعی بسیار ضعیف شده است اعلام کرده: عناصر مسلح این گروه تروریستی به علت کمبود امکانات و ضعف نیروی انسانی در درگیری اخیر خود با سپاه پاسداران متحمل شکست های سنگینی شده اند.

حضور گروه های مسلح پژاک در مناطق مرزی ایران در حالی صورت می پذیرد که در پی عقب نشینی این افراد از مرزهای غربی کشور که به علت برخورد شدید سپاه پاسداران با عوامل این گروه تروریستی صورت گرفته بود، سپاه به این گروهک اعلام آتش بس داده بود، اما عوامل پژاک با سوء استفاده از موقعیت اعلام شده، یکبار دیگر در صدد تثبیت موقعیت خود در منطقه بر آمده اند.

گفتنی است چند ماه قبل برخی از سر حلقه های این گروهک تروریستی که به خارج از مرز ها گریخته بودند به بهانه عضو گیری از میان جوانان کرد وارد برخی روستا های استان کردستان شده بودند که با عدم استقبال مردم و جوانان مواجه شدند.

انتشار اخبار فوق نشان از آن دارد که علی رقم اختصاص بودجه های کلان به گروهک تروریستی پژآک توسط ایالات متحده، این گروهک تروریستی به علت عدم اقبال از سوی مردم کردستان روز به روز به سوی انزوا و نابودی پیش می رود./فارس

درخواست کمک گروهک تروریستی پژاک از آمریکا

شهریور91

گروهک تروریستی پژاک که ادعا دارد نماینده کردهای ایران است، آشکارا از دولت آمریکا درخواست کمک و حمایت کرده است.

به گزارش موسسه راهبردی دیده بان، گروهک تروریستی پژاک شاخه ایرانی سازمان تروریستی پ.ک.ک در مطلبی که در سایت خود منتشر کرده، ضمن اشاره به پراکندگی و ناهماهنگی احزاب سیاسی کرد، از لزوم ایجاد اتحاد و تعیین برنامه‌ای روشن برای تقابل با نظام ایران سخن گفته است.

این گروهک تروریستی که تا چند ماه گذشته با تحرکات شرورانه و مسلحانه خود قصد داشت مرزهای غربی کشور را ناآرام کند، در پی اقدام قاطعانه سپاه تارومار شد و ضمن از دست دادن ظرفیت نظامی خود قصد دارد در حوزه سیاسی و تبلیغی علیه جمهوری اسلامی فعالیت کند.

در ادامه مطلب درج شده در سایت این گروهک، از نبود برنامه‌ای منسجم و مشخص در دولت آمریکا برای کمک به اقدامات تروریستی این گروهک به شدت انتقاد شده و مبارزه جمهوری اسلامی با اقدامات تروریستی در غرب کشور، ستم به ملت کرد تعبیر شده است!

استمداد کمک آشکار پژاک از آمریکا درحالی صورت می‌گیرد که جمهوری اسلامی ایران همیشه گروه‌های تروریستی و جدایی طلب فعال در مرزهای خود مانند پژاک، کومله، گروهک ریگی و... را به ارتباط با غرب و دریافت حمایت از کشورهایی همچون آمریکا متهم می‌کند و در مقابل نیز این گروه‌ها قصد دارند خود را نماینده مردم ایران از نژاد یا قومی خاص معرفی کنند.

پس از واکنش قاطع نیروهای سپاه در سال گذشته در برابر اقدامات تروریستی گروهک پژاک، فعالیت‌های تروریستی این گروه به حالت تعلیق درآمده و در نتیجه موجب برقراری امنیت در مناطق مرزی غرب کشور شده است./فارس

قتل دو نفر از کول‌بران کُرد به دست گروهک تروریستی پژاک

آذر ۱۳۹۱

کارگران مرزی حمل‌کننده بار که در استان‌های آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه به کول‌بر معروفند، از سوی اعضای گروهک تروریستی پژاک و تحت عنوان دریافت گمرکی مورد آزار، اذیت، اخاذی و باج‌گیری قرار می‌گیرند.

دو تن از کول‌بران کرد در شهر اشنویه واقع در آذربایجان غربی که حاضر به تمکین خواسته‌ها و اخاذی تروریست‌های پژاک نبودند به ضرب گلوله کشته شدند.

این در حالی است که سایت‌های وابسته به گروهک‌های تروریستی ضدانقلاب از قبیل دموکرات و پژاک اعلام کرده بودند که این افراد توسط این گروهک‌های تروریستی کشته نشده‌اند. گروهک تروریستی پژاک به شیوه‌ای فریبکارانه ادعای حمایت از حقوق مردم کرد را دارد، اما در عمل نشان داده که برای دستیابی به اهداف نامشروع و تروریستی خود به هر ابزار و اقدامی متوسل می شود و برای جان و مال و نوامیس مردم کُرد هیچ ارزشی قائل نیست./ مهر

فریب خوردگان گرو‌هک‌های ضدانقلاب مورد رافت اسلامی قرار می‌گیرند

دی 91

فرمانده سپاه بانه با اشاره به اینکه گروهگ پژاک جز اغفال و کشتار فرزندان این ملت هیچ خدمات مثبت ندارد گفت: فریب خوردگان گرو‌هک‌های ضد انقلاب مورد رافت اسلامی قرار می‌گیرند.

امیر اکبری در دیدار با خانواده‌های فریب‌خوردگان پژاک و دیگر گروهک‌های ضدانقلاب که در سالن جلسات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بانه برگزار شد، با اشاره به اقدامات ارزنده ایران اسلامی در زمینه‌های مختلف خدماتی و رفاهی از قبیل آسفالت راه‌های روستایی، لوله‌کشی آب شرب و بهداشتی به روستاها، خدمات مخابراتی، احداث شبکه‌های بهداشت و درمان در دورافتاده‌ترین روستاها و مقایسه وضعیت موجود با دوران قبل از انقلاب، اظهار داشت: پژاک که مدعی ناجی مردم کردستان است به جز اغفال و کشتار فرزندان این ملت و زورگیری از مردم ضعیف و بیچاره منطقه، هیچ خدمات مثبت دیگری را در کارنامه خود ندارد.

وی با اظهار تاسف از پیوستن جوانان زودباور و ساده این منطقه که نادانسته در دام فریب این گروهک‌ها افتاده‌اند، افزود: این گروهک‌ها به خاطر منافع و همچنین قدرت‌طلبی دست به تشکیل این گروهک زده و اقدام به عضوگیری می‌کنند.

فرمانده سپاه بانه در ادامه افزود: امروزه مبارزه مسلحانه راهکار حل مشکلات نیست و ایجاد ناامنی موجب عقب‌ماندگی اقتصادی و سیاسی کردستان شده چرا که ناامنی موجب عدم سرمایه‌گذاری دولت و بخش خصوصی و حتی نیروهای بومی کردستان شده است.

اکبری عنوان کرد: مقام معظم رهبری در سال 1388 در سنندج در این خصوص فرمودند: "در کردستان با خانواده‏هایى مواجه هستیم که فرزندانشان فریب دشمن را خورده‏اند؛ آنها هم داغدیده‏اند و مورد ترحم و همدردى ما هستند. آن خانواده‏هائى که دشمن توانست جوان آنها را فریب بدهد و خون او را در راه اغراض فاسد آمریکا و صهیونیسم بکار بگیرد، آن خانواده‏ها هم گناهى نکرده‏اند؛ داغ جوانانشان را هم دیده‏اند؛ خیلى‏ها هم به یاد آنها نیستند. ما نسبت به آنها دلسوزى داریم. این هم از خسارت‌هایى است که ضدانقلاب بر این استان وارد کرده است".

فرمانده سپاه بانه با الهام از فرامین مقام معظم رهبری و همچنین بر اساس تدابیر منطقه‌ای قرارگاه حمزه سید الشهدا (ع) از خانواده‌های فریب‌خوردگان خواست که هر چه زودتر با هدایت و روشنگری، اسباب برگشت فرزندان فریب‌خورده‌شان را از منجلابی که آنها را گرفتار نموده است، فراهم سازند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: کسانی که داوطلبانه نادم گشته و برگردند مورد رأفت قرار خواهند گرفت و در کمال امنیت و آرامش می‌توانند در کنار خانواده‌هایشان به زندگی خود ادامه دهند.

اکبری به اصالت کردهای ایرانی اشاره کرد و افزود: مردم کرد ایران با کردهای سایر کشورها خیلی فرق دارند چرا که کردهای ایرانی قوم اصیل ایرانی هستند و خود را ایرانی می‌دانند بنابراین حس وطن‌دوستی و میهن‌خواهی آنان از همه ایرانی‌ها قویتر است، بنابراین باید اجازه ندهند که بیگانگان با سوءاستفاده از عواطف پاک و تحریک احساساتشان از آنها سوءاستفاده کنند./ فارس

فرمانده سپاه بانه در پایان یادآور شد: تشکیل و تجهیز گروهک‌های منافق با نقشه آمریکا و اسرائیل و در راستای منافع امپریالیسم جهانی صورت گرفته است همچنانکه دشمنان دو کشور مسلمان ایران و عراق را با تحریک عامل سرسپرده‌شان صدام به جان هم انداختند و گروهک‌های ضدانقلاب را برای تضعیف هرچه بیشتر نظام نوپای اسلامی در داخل کشور به وجود آوردند.

گزارشی از آخرین وضعیت پــژاک

1-    پس از عملیات اواخر تابستان 90 سپاه، که می توان از آن به «درهم کوبیده شدن پژاک» تعبیر کرد این گروهک تروریستی که روزی نوار مرزی غرب کشور را نا امن کرده بود کاملا به حاشیه رانده شده است. ضربه وارد شده از یک سو تلفات سنگینی را به نیروهای پژاک وارد کرد و از سوی دیگر به شدت آن را بی اعتبار کرده است. پژاک در چنان شرایط بحرانی قرار گرفت که بلافاصله پس از حمله پیش دستانه خود در پایان آتش بس ماه رمضان درخواست آتش بس داد و وقتی این آتش بس مورد قبول واقع نشد تنها پس از چند روز به صورت یک طرفه به درون مرزهای منطقه کردستان عراق عقب نشینی کرد، حرکتی که وجهه گروه را نابود کرد و نشان گر شدت فشار وارده بر این گروهک بود. هر چند در روزهای اول این گروهک سعی نمود در فضای رسانه ای توجیهاتی برای این کار خود بیاورد و از این عقب نشینی تعبیر به صلح طلبی نماید اما رسوایی به بار آمده آنقدر بزرگ بود که برای مدت های طولانی تنها خروجی خبری گروهک، سکوت بود!

2-    هر اندازه که ضربه وارد شده به پژاک را سهمگین بدانیم باز هم علت اصلی شکست پژاک چیز دیگری بود. مشکل اصلی پژاک آن جاست که همانند برخی تجربیات تجزیه طلبانه که در گذشته روی داده است از حمایت مردمی برخوردار نیست و همین موضوع عرصه را بر آنان بسیار تنگ می کند. پشتیبانی بومی در نوع جنگی که پژاک برگزیده است بسیار حیاتیست، از تامین منابع مالی گرفته تا جذب نیرو و ایجاد پوشش برای فعالیت های مختلف در سطح شهر ها و روستا ها. حالا پژاک نه تنها این گونه حمایت ها را ندارد بلکه در مقابل با توده های مردم به چالش جدی برخورده است به گونه ای که برای جذب نیرو مجبور به فریب و یا حتی دزدیدن افراد، برای جذب منابع مالی مجبور به اخاذی و قاچاق و برای عملیات ناچار به پنهان شدن از انظار عمومیست. شاید سخت ترین ضربه برای پژاک آنجا بود که در درگیری های اخیر، مردمان بومی منطقه در مقابلش ایستادند ...

3-    چند وقتیست که مجددا در عرصه رسانه ای تحرکاتی از پژاک دیده می شود. البته این بار فضای بحث ها تغییر کرده و دیگر سخنی از جنگ و شکست های گذشته نیست. موضوع مانور این روزهای پژاک و سایر رسانه های معارض و تجزیه طلب در منطقه کردستان دو مسئله است: ابتدا مسائل معروف به حقوق بشری که برای همه گروه های معارض جمهوری اسلامی به عنوان یک وظیفه کلی تعریف شده و به صورت هماهنگ پیگیری می شود و مورد دوم که به طور خاص به آن پرداخته می شود بحث فشار اقتصادی و مشکلات معیشتی مردم منطقه است. گروه های تجزیه طلب منطقه در حالی برای این  مساله اشک تمساح می ریزند که خود بخشی از منابع مالی شان را از راه تهدید همین مردم و اخذ مالیات اجباری از محموله های آنان در ازای دادن اجازه گذر از مرز ها تامین می کنند.

4-    علیرغم تمامی دسیسه ها و سرمایه گذاری های دشمنان، در 33 سال گذشته و حوادثی که بر انقلاب اسلامی رفته است مرزنشینان غرب کشور به عنوان پاره ای از پیکر واحد ایران اسلامی - همانند سایر طوایف ایرانی- به انقلاب خود وفادار بوده و در این راه از هیچ فداکاری دریغ ننموده اند. از همین روست که مقامات ارشد جمهوری اسلامی همواره تنوع قومیتی را عامل اقتدار و مزیتی بزرگ برای جامعه ایرانی برشمرده اند. با این وجود باید مراقب رویه همیشگی دشمن در تبدیل کردن فرصت ها به تهدید، بود. علیرغم تلاش های صورت گرفته جهت محرومیت زدایی از این منطقه هنوز محرومیت ها مردم منطقه را آزار می دهد و از قضا همین محرومیت ها بعضا عاملی جهت پیش آمدن ناهنجاری های اجتماعی و زمینه سازی برای ایجاد نارضایتی های اجتماعی می شود و این فرصت را برای مغرضین و گروه های ضد انقلاب فراهم می آورد که بر توهم تبعیضات قومیتی دامن بزنند.

آرمان های انقلاب اسلامی در حمایت از محرومین از یک سو و شرایط ویژه منطقه از سوی دیگر لزوم تسریع در خدمت رسانی به منطقه را بیش از پیش حیاتی می نمایاند. شاهد این مدعا نیز عملکرد خود ضد انقلاب است که همواره از فعالیت هایی از این دست به شدت نگرانند به گونه ای که گروه هایی که در جهت سازندگی و آبادی منطقه می کوشند همیشه یکی از اهداف اولویت دار عملیات های تروریستی و یا تخریب روانی آنانند.

منابع :

سایت راه نما، ابراهیم جوادزاده www.rah-nam.ir

سایت بنیاد هابیلیان  www.habilian.ir

خبرگزاری فارس  www.farsnews.com

خبرگزاری مهر www.mehrnews.com

خبرگزاری بولتن نیوز www.bultannews.com

 

 

 

 

 

 

 


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31