پژاک و منافقین، منابع اطلاعاتی احمد شهید بوده اند

Javad Larijaniلاریجانی: یکی از منابع اصلی جمع آوری اطلاعات گزارشگر ویژه گروه های بدنام تروریستی بوده اند. از جمله این گروه ها پژاک و منافقین هستند که دستشان به خون بیش از17 هزار نفر شهروند بیگناه ایرانی آلوده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان(خانواده شهدا ترور کشور) به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، محمدجواد لاریجانی در در نشست با اعضای جنبش غیر متعهدها در ژنو که در حاشیه بیست و دومین نشست شورای حقوق بشر برگزار شد در بخشی از سخنان خود با اشاره به ایراد جمهوری اسلامی به متدولوژی گزارشگر ویژه سازمان ملل گفت: گزارشگر ویژه به جای تحقیق و انجام اقداماتی برای راست آزمایی ادعاها و اتهاماتی که به او ارجاع شده، صرفا دست به جمع اوری آنها زده و مواردی را مطرح کرده است که عمده آنها بی اساس، مغرضانه و جهت دار است. به عنوان مثال در سخنرانی جمع بندی خود در شورای حقوق بشر عنوان کرد که جمهوری اسلامی ایران 5 نفر را به اتهام داشتن تماس با او دستگیر، زندانی و شکنجه کرده است، حال آنکه این پنج نفر براساس مفاد و محتویات مندرج در پرونده قضایی شان در گروه تروریستی پژاک عضویت داشته اند و متهم به داشتن اسلحه، مشارکت در قتل، دزدی مسلحانه و اقدامات ترویستی بوده اند.

وی افزود: گزارشگر ویژه، گزارش خود را با ادعای پیش داورانه " نقض گسترده سیستمیک و سیستماتیک حقوق بشر" و " ترویج فرهنگ بی کیفرمانی" در ایران آغاز می کند. یک چنین قضاوت جانبدارانه ای با دنبال کردن پاراگراف های گزارش به اثبات نمی رسد چرا که عمده آنها نقل قول هایی از منابع ناشناخته هستند.

از طرف دیگر اینکه خود گزارشگر ویژه می پذیرد که این ادعاها باید راست ازمایی شوند، اما در نبود چنین راست آزمایی، به وضعیت حقوق بشر در ایران برچسب نقض گسترده و سیستماتیک می زند.

لاریجانی گفت: یکی از منابع اصلی جمع آوری اطلاعات گزارشگر ویژه گروه های بدنام تروریستی بوده اند. یکی از این گروه ها پژاک و منافقین هستند که دستشان به خون بیش از17 هزار نفر شهروند بیگناه ایرانی آلوده است. نکته این است که گزارشگر ادعاهایی که در این سایت های وابسته به این گروه های هست عینا به عنوان اطلاعات خودش مطرح کرد و از افرادی از این ها که مورد پیگرد قرار گرفته اند به عنوان مدافعان حقوق بشر نام برده است، بدون کمترین ذکری از الودگی انها به تروریسم.

طبیعتا این یک حمایت از تروریسم است و البته با توجه به وابستگی های گزارشگر به دولت امریکا و اروپا این رفتار غیر منتظره نیست زیرا امروز در دهه دوم قرن بیست و یکم ما شاهد هستیم که تروریسم دولتی توسط آمریکا فرانسه و انگلیس و برخی دیگر از کشورهای اتحادیه اروپا بعنوان یک راهکار کاملا آشکار برای دنبال کردن مقاصد غیرقانونی در سایر کشورها قابل استفاده است.

وی افزود: آنها تروریسم را برای ترویج اهداف آشکار خود ایجاد ، حمایت و مسلح می کنند و  آموزش می دهند و در کشورهای خاورمیانه از جمله ایران بکار می گیرند و جالب اینکه همین کشورهایی که در گذشته خود را پرچمدار مبارزه با تروریسم معرفی می کردند، الان بانیان تروریسم دولتی هستند. و حقوق بشر تبدیل شده است به یک برچسبی برای پوشش کارهای ترویستی و مشروع نشان دادن اقدامات انها.

لاریجانی گفت: البته من به دولت امریکا و دول اتحادیه اروپا که همکاری می کنند هشدار می دهم که بذر تروریسم محصول تلخی برای انها خواهد داشت  این در حالی است که تروریسم مرض قرن حاضر است و مانند بیماری ایدز است. انهایی که تروریسم را گسترش می دهند باید بدانند که دیر یا زود خود نیز گرفتار این بیماری خواهد شد.


مطالب پربازدید سایت

علاءالدین بروجردی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:

تهدید به ترور آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای مصداق تروریسم دولتی است

به مناسبت سالگرد شهادت شهید ترور مهندس علی انصاری

با شرافت زيستن را به يادگار گذاشتم

اسماعیل آقابابائی بنی

رهبر شهید، قربانی تروریسم دولتی

«رابرت فانتینا» نویسنده و تحلیلگر آمریکایی - کانادایی

ترور رهبر ایران اشتباه محاسباتی بود و غرب را شرمسار کرد

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان با آیت‌الله العظمی جوادی آملی

غرب ترور و تروریسم را به سلیقۀ خود تعریف می‌کند

دبیرکل بنیاد هابیلیان در گفت‌وگو با میزان

روح استثمار و وحشی‌گری آمریکا با هیچ قاعده و قانونی سازگار نیست

محمدمهدی سیدناصری؛ دیپلماسی ایرانی

ترور رهبران سیاسی و فروپاشی مرزهای حقوق بین‌الملل

جدیدترین مطالب

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان با آیت‌الله العظمی جوادی آملی

غرب ترور و تروریسم را به سلیقۀ خود تعریف می‌کند

محمدمهدی سیدناصری؛ دیپلماسی ایرانی

ترور رهبران سیاسی و فروپاشی مرزهای حقوق بین‌الملل

علاءالدین بروجردی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:

تهدید به ترور آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای مصداق تروریسم دولتی است

اسماعیل آقابابائی بنی

رهبر شهید، قربانی تروریسم دولتی

«رابرت فانتینا» نویسنده و تحلیلگر آمریکایی - کانادایی

ترور رهبر ایران اشتباه محاسباتی بود و غرب را شرمسار کرد

به مناسبت سالگرد شهادت شهید ترور مهندس علی انصاری

با شرافت زيستن را به يادگار گذاشتم

دبیرکل بنیاد هابیلیان در گفت‌وگو با میزان

روح استثمار و وحشی‌گری آمریکا با هیچ قاعده و قانونی سازگار نیست

مطالب پربازدید بخش خبر

نقش موساد در آشوب‌های خیابانی ۸۸

اعتراف پ ک ک خطاب به سپاه: مرد میدان شمایید!

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور تهران

مراسم نخستین سالگرد شهید فریدون عباسی برگزار شد

جنایتی دیگر از گروهک‌های تروریستی

شهادت یک پلیس در پی ترور ناجوانمردانه در سیب و سوران

با آتش رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهدا علیه السلام

تیم پنج نفره گروهک تروریستی دمکرات متلاشی شد

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان