پرونده هسته ای ایران و دروغ های بسته ای منافقین

Fordoمنافقین دو روز پیش با صدور بیانیه ای ادعاهای تازه ای را درباره برنامه صلح آمیز هسته ای کشورمان مطرح کردند. ادعاهایی که می توان آن ها را در راستای تلاش های گذشته این سازمان در به راه انداختن جوی رسانه ای، علیه فعالیت های صلح آمیز هسته ای جمهوری اسلامی ایران ارزیابی کرد. در این بیانیه ادعا شده است جمهوری اسلامی ایران از سال 1386 در حال احداث تاسیسات هسته ای جدیدی در نزدیکی شهر دماوند است. سخنگوی وزارت خارجه کشورمان این ادعاها را تکذیب نمود و آن ها را ادامه داستان سرایی های گروهک ورشکسته منافقین خواند.

با مروری بر سوابق منافقین می توان به خوبی دریافت که ادعاهای این سازمان از هیچ اعتباری در سطح بین المللی برخوردار نیستند و حداکثر به مدت چند روز می توانند کاربرد تبلیغاتی علیه جمهوری اسلامی داشته باشند. حتی جدی ترین حامیان این سازمان نیز اهمیتی برای این گونه به اصطلاح افشاگری های منافقین قائل نمی شوند.

اف بی آی در سال2004 (1383) گزراش مفصلی را درباره سازمان تروریستی منافقین تهیه نمود که آن را در سال 2011 (1390) منتشر ساخت. در این گزارش پس از مروری بر پیشینه سیاه این گروهک، بر ماهیت تروریستی و فرقه گونه منافقین تاکید شده است . در صفحه 18 گزارش اف بی آی از فعالیت های به اصطلاح افشاگرانه منافقین به عنوان انتشار اطلاعات غلط درباره دولت ایران یاد شده: "سازمان مجاهدین خلق به انتشار اطلاعات غلط در اروپا وآمریکا ادامه می دهد. اعضای این سازمان به طور مرتب با برپایی کنفرانس های خبری به انتشار اطلاعات نادرست در باره حکومت ایران می پردازند که هدف آنها تاثیر گذاری بر رسانه ها و دولت های غربی است."

وزارت خارجه آمریکا نیز اعتبار ادعاهای منافقین درباره برنامه هسته ای ایران را زیر سوال برده و آنها را اشتباه و جهت دار خوانده است. سازمان منافقین در سال 1389 برای چندمین بار دادخواستی را مبنی بر خروج از لیست سازمان های تروریستی در دادگاه استیناف ایالات متحده تنظیم نمود که در نهایت با تاکید مجدد وزارت امور خارجه آمریکا بر این موضوع که این گروهک توانایی و تمایل انجام اقدامات تروریستی را در خود حفظ کرده است، این اقدام منافقین راه به جایی نبرد. در بخشی از حکم این دادگاه با اشاره به گزارش دستگاههای اطلاعاتی آمریکا، از آموزش دختران و زنان برای عملیات انتحاری در کربلا توسط این گروه تروریستی پرده برداشته شده است. همچنین در این حکم تصریح شده است وزارت خارجه آمریکا به منظور اثبات صحت تصمیم خود مبنی بر نگه داشتن این سازمان در لیست گروههای تروریستی، اسنادی را از طبقه بندی خارج نموده که در بخشی از آن ها اذعان گردیده" به گفته ناظران سازمان ملل، اطلاعاتی که منافقین در مورد تاسیسات هسته ای جمهوری اسلامی ایران به سازمان ملل ارائه نموده اند، جهت گیری سیاسی داشته و اشتباه بوده است."

در تاریخ 23 اردیبهشت 1391، تنها چند روز پس از اینکه منافقین ادعای دیگری را راجع به برنامه هسته ای جمهوری اسلامی مطرح کرده بودند، خبرگزاری رویترز طی گزارشی در اعتبار این ادعاها تشکیک کرد. در بخشی از گزارش رویترز آمده بود: " به عقیده دیپلمات ها، شورای ملی مقاومت ایران ]شاخه سیاسی سازمان منافقین[ یدی طولا در ایراد اتهامات اثبات نشده علیه برنامه هسته ای ایران دارد. یکی از دانشمندان هسته ای برجسته آمریکا می گوید باید به این گزارش شواری ملی مقاومت ایران، مانند گزارش های قبلی آنان، به دیده ی تردید نگریست."

با نگاهی اجمالی بر واکنش ها به گزارش های مختلف منافقین علیه برنامه هسته ای ایران در چند سال اخیر می توان دریافت این سازمان در سطح بین المللی به چوپان دروغگویی تبدیل شده است که ادعاهای آن فاقد اعتبار و ارزش است.

 


دی 1402
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
21
22
23
28
29